ראיתי. לא רלוונטי
ראיתי. לא רלוונטי
(חיפושים ברשת אני יודעת לעשות...)
ניסיתי את שניהם.חשבתי שלדעת לסרוג יותר קל מלחפש ברשת
לכל מי שישן אתמול...
יודעים?
מכירים מישהו שיודע?
כן. אני סורגת, ואשמח מאד לעזרה, דחוף ממש!! תודה מראש!בכללי, את יודעת לסרוג? קשה להסביר בלי ידע בכלל
תודה על האכפתיות. מי שזה לא בשבילו, שאכן לא יתחיל. החוט יקר.למה לסרוג לבד? לתעסוקה?
זה עבודת נמלים, סורגים עם חוט דק ומסרגה דקה,
וגארטל ארוך,
מה הפער בין קנוי לעבודה עצמית?
אמא שלי סרגה פעםכן. אני סורגת, ואשמח מאד לעזרה, דחוף ממש!! תודה מראש!
תודה על האכפתיות. מי שזה לא בשבילו, שאכן לא יתחיל. החוט יקר.
מחיר של קנוי, אם אני מעודכנת מתחיל בכ800 ש"ח, ועולה עם העובי
תודה!אז אם את יודעת לסרוג ונהנית מזה-
סורגים חצאי עמודים,
מס' העיניים- לפי הרוחב הרצוי.
בהצלחה רבה!
למיטב ידיעתי, מה שהופך אותו לפוילישע, זה החוט (משי), ואולי גם מס' העינים, יש בזה כל מיני עניינים....לא יודעת אם זה פוילישע
תבקשי בחנות מסרגה לגארטל. זו מסרגה עם קצה עם אנקול (וו) שאמור לתפוס את החוט מספר 2-2.5וגם איזו מסרגה?
את הפרנזים יוצרים כך: את לוקחת חוט, כפול מאורך הפרנז שאת רוצה ועוד כמה סנטרימטרים יותר, משחילה לתוך העמוד בשורה האחרונה של הגארטל, מחברת את 2 הקצוות החוט ואז, קל יותר עם עוד משהו, מתחילה לסובב כל קצה של חוט לצד אחר (קצה אחד לצד ימין והשני לשמאל) מסובבת כך סיבוב אחד לפני שהחוט מתחיל להתכווץ. משאירה כך, וקושרת את הקצה כשאת משאירה קצה חוט פרום באורך שאת אוהבת, בערך 2 ס"מ. כך את עושה בכל העמודים בשתי קצוות הגארטל כמספר העיניים שסרגת.ואיך עושים את הפרנזים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: