מענין כי דוקא אני לומדת באחד הסמינרים הטוביםמורה למה? ככל שקראתי את הפרסומת שקישרת, את לא ממש למדת תכנות...
את למדת לפתח אפליקציות (נישה ספציפית מאוד), ולא ברור לי כמה חסר מורות בתחום...
קשה מאוד מאוד להאמין שמשהו יקח ג'ונירית (=כינוי בהייטק למשהיא שלמדה אבל עדיין אין לה ניסיון לפחות של שנה בעבודה), ועוד בלי תעודה.
העדר תעודה לא יפריע לך בעתיד להיות מורה, בתנאי כמובן שיהיה לך ניסיון בתחום.
אם מה שאת רוצה זה לעבוד בהוראה של פיתוח אפליקציות - את צריכה קודם כל לצבור ניסיון בפיתוח אפליקציות. את צריכה להתמקד בלמצוא עבודה במה שלמדת ורק אח"כ לנסות ללמד את זה.
אולי תכתבי פה את המקצועות כן למדתן, אלו שאינן "שריפת שעות"---, ואז אפשר יהיה יותר לנסות להבין אם יש סיכוי בעתיד.
למה שמתכנתת תסכים לעבוד בשביל 120-170 לשעה? זה ממש ממש לא שווה...זה משתלם כספית אבל רק לאחר כמה שנות הוראה של אותו המקצוע
בגדול בתכנות זה פר קורסים (בסמינר לא יודעת במגמות) ואז המחיר נע בין 120-170 לשיעור (שעה וחצי)
לדעתי פרוג באופן אוטומטי תופס מילים מסוימות והופך אותן לקישור, כדי לפרסם על הקורסים שלומורה למה? ככל שקראתי את הפרסומת שקישרת, את לא ממש למדת תכנות...
את למדתלפתח אפליקציות(נישה ספציפית מאוד), ולא ברור לי כמה חסר מורות בתחום...
קשה מאוד מאוד להאמין שמשהו יקח ג'ונירית (=כינוי בהייטק למשהיא שלמדה אבל עדיין אין לה ניסיוןלפחותשל שנה בעבודה), ועוד בלי תעודה.
העדר תעודה לא יפריע לךבעתידלהיות מורה, בתנאי כמובן שיהיה לךניסיוןבתחום.
אם מה שאת רוצה זה לעבוד בהוראה של פיתוח אפליקציות - את צריכה קודם כל לצבורניסיוןבפיתוח אפליקציות. את צריכה להתמקד בלמצוא עבודה במה שלמדת ורק אח"כ לנסות ללמד את זה.
אולי תכתבי פה את המקצועות כן למדתן, אלו שאינן "שריפת שעות"---, ואז אפשר יהיה יותר לנסות להבין אם יש סיכוי בעתיד.
מורה למה? ככל שקראתי את הפרסומת שקישרת, את לא ממש למדת תכנות...מורה למה? ככל שקראתי את הפרסומת שקישרת, את לא ממש למדת תכנות...
את למדת לפתח אפליקציות (נישה ספציפית מאוד), ולא ברור לי כמה חסר מורות בתחום...
קשה מאוד מאוד להאמין שמשהו יקח ג'ונירית (=כינוי בהייטק למשהיא שלמדה אבל עדיין אין לה ניסיון לפחות של שנה בעבודה), ועוד בלי תעודה.
העדר תעודה לא יפריע לך בעתיד להיות מורה, בתנאי כמובן שיהיה לך ניסיון בתחום.
אם מה שאת רוצה זה לעבוד בהוראה של פיתוח אפליקציות - את צריכה קודם כל לצבור ניסיון בפיתוח אפליקציות. את צריכה להתמקד בלמצוא עבודה במה שלמדת ורק אח"כ לנסות ללמד את זה.
אני בהלם!מענין כי דוקא אני לומדת באחד הסמינרים הטובים
וממש לא כל המורות שלנו עם נסיון משהו
את בטוחה שזה הכל? לי ידוע על סכומים הרבה יותר גבוהיםבגדול בתכנות זה פר קורסים (בסמינר לא יודעת במגמות) ואז המחיר נע בין 120-170 לשיעור (שעה וחצי)
יש כאלו שמקבלות גם יותר אבל אלו ותיקות ומבוקשות מאד
קישור בהודעה - זה סתם לינק של פרוג? זה לא ה"לימודי תכנות" שסיימת?לא הבנתי???
פחותלדעתי פרוג באופן אוטומטי תופס מילים מסוימות והופך אותן לקישור, כדי לפרסם על הקורסים שלו
קשה לי להאמין שכשהיא כותבת שהיא מסיימת לימודי תכנות
היא מתכוונת לקורס של פרוג...
לאה
קישור בהודעה - זה סתם לינק של פרוג? זה לא ה"לימודי תכנות" שסיימת?
לא אמרתי יש מורות ממש טובות עם נסיוןאני בהלם!
בזמני המורות היו אחת אחת.
היא הסבירה:לא
ממש לא
לא הבנתי מה את רוצה
חח
לדעתי פרוג באופן אוטומטי תופס מילים מסוימות והופך אותן לקישור, כדי לפרסם על הקורסים שלו
קשה לי להאמין שכשהיא כותבת שהיא מסיימת לימודי תכנות
היא מתכוונת לקורס של פרוג...
למדת הנדסאי תוכנה? בשביל להיות בעתיד מורה זה מספיק.פחות
למדתי בלי לעוף לימודים ממש גבוהים
מגמותלמדת הנדסאי תוכנה? בשביל להיות בעתיד מורה זה מספיק.
לא צריך (בדרך כלל) תארים
בנושאים שקשורים לידע זה נכון,למשל אצלינו בסמינר המורה לJAVA בסיס
היא מורה ששנים מלמדת את זה
אבל בחיים לא הייתה מתכנתת
לפי דעתי זה הרבה יותר טוב
את התאוריה היא יודעת הרבה יותר טוב
מאשר אחת שעובדת בזה
אני יודעת שמשלמים בין 100-250 לשעהמגמות
את יודעת מה המשכורת?
יש סמינרים שמשלמים הרבה יותר מזה. זה ממש חוזה אישיאני יודעת שמשלמים בין 100-250 לשעה
זה לא מידע עדכני, לא יודעת מה קורה ביובש של היום
אבל אני לא חושבת שמקבלים מתחילות אחרי לימודים
מקסימום אולי להיות מתרגלת, והמתרגלות לא מרוויחות מי יודע מה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: