אפשר לקבל את המספר למייל האישי rchb93@ גמייל נקודה קוםהגר"י אדלשטין זצלהה היה שולח אליה!
אפשר גם דרך הטלפון.
50 שח לשם
תותחלא מכירה אבל המס' לא כשר
0527100955למי יש טלפון של מישהו או מישהי שמוציאם עין הרע בעופרת ??
תודה מראש
המרכז לערבות הדדיתמי זה ? אפשר שם..
תודה מראש
מה המספר שלה?בבני ברק יש את הרבנית רוטנר מחליסה - בתה של הרבנית ווייס מירושלים - שהיא בעצם הותיקה ביותר בתחום הוצאת עין הרע בעופרת, ויש לה כמובן המלצות מגדולי הרבנים והאדמורי"ם בעולם - שהם עצמם פונים אליה בענין זה.
שולח לכם את הכתובת והמספר באישי.
מה הטלפון שלההאחות של הרבנית מחליסה בירושלים ידועה בזה לא צריך להגיע אליה אפשר דרך הטלפון רק את הכסף 50 ש"ח צריך להעביר לה.
יש מצב גם לקבל את הפרטים בבקשהבבני ברק יש את הרבנית רוטנר מחליסה - בתה של הרבנית ווייס מירושלים - שהיא בעצם הותיקה ביותר בתחום הוצאת עין הרע בעופרת, ויש לה כמובן המלצות מגדולי הרבנים והאדמורי"ם בעולם - שהם עצמם פונים אליה בענין זה.
שולח לכם את הכתובת והמספר באישי.
0583238064 הרבנית בן יהודה מירושליםלמי יש טלפון של מישהו או מישהי שמוציאם עין הרע בעופרת ??
תודה מראש
כאבי ראש סחררות תחושה רעה או שהמזל לא הולך כל כך טובסתם מתעניין... איך אדם אמור לדעת אם יש עליו עין הרע? מה מרגישים?
זהירותתתתתתתתתתתתתתתת אני גם עושה לבד אבל בפעם ראשונה הכנסתי הרבה עופרת בסיר חיכיתי שיעלה אבעבועות ורציתי לשפוך על הסיר השני מעל הראש של הבן שלי ואשתי אמרה לי תיקח מגבת מעל הראש של הילד וברוך השם ששמעתי בקולה בקיצור שפכתי את העופרת בתוך הקערה כל המטבח שלי היה עם החתיכות שנשפך לחוץ מחמת העופרת שהכנסתי לכן!!!!!!!!!!!!!!אמי עושה לבד, קונים עופרת ומבשלים ושופכים לתוך קערה מעל הראש ואומרים שמוציאים את העין הרע מפלוני/ת בן/ת פלונית, מהעופרת נהיים צורות, בד"כ רואים עיניים גדולים עושים כמה פעמים עד שנהיה כלום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: