הוצאה לאור מסודרת VS לפנות בנפרד לכל אחד

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לרוב המחברים שיושבים איתי ועושים חשבון של הוצאות הספר, אני אומר כך: "היחיד שירוויח מהספר שלך, זה אני, ובית הדפוס..."

חלק גדול מהספרים היוצאים לאור אינם ברי-הפצה.
תלוי מאוד מהו הספר. אם זה שו"ת ידוע (גם אם זה לא נודע ביהודה או חתם סופר, העיקר שמכירים אותו), יתכן שיילך יפה.

בלוי - טוב בעיקר לפרסום הספר, לא יודע כמה ספרים הוא מוכר.
אני מגדיר את זה כ'הוצאה על פרסום', אבל פרסום אפקטיבי ביותר, כי אנשים רואים את הספר וממששים אותו, ובעיקר - יודעים שהוא קיים, ואז יש סיכוי טוב שיקנו את זה אי פעם בעתיד.

אפשר לנסות גם אצל 'אברמוביץ' בבני ברק, ואולי גם גיטלר.

מאל"ף ועד תג

עריכה | הגהה | עימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
לרוב המחברים שיושבים איתי ועושים חשבון של הוצאות הספר, אני אומר כך: "היחיד שירוויח מהספר שלך, זה אני, ובית הדפוס..."
ניתן להמליץ על כך את הנאמר: מילה בסלע - שתיקה בתרי.
מי שרוצה לומר משהו - שישלם על כך.
אין כמעט אף ספר שמרוויחים עליו כיום.
אפילו ההוצאות הגדולות לא מתחילות פרוייקט ללא מימון ותרומה מראש [מידיעה אישית], ויעידו על כך דפי ההנצחה הרבים בראש כל ספר, ולפעמים אף בתחתית כל דף ודף.
אפילו ספר שמודפס ללא מטרת רווח קשה להפיצו אם אין בו בשורה של ממש, ק"ו ספר שרוצים להרוויח עליו.
כשמישהו בא אלי לעמד ספר ושואל אותי כמה לדעתי יקנו אותו? והאם להדפיס 1000 או 2000? אני שואל אותו בחזרה: 'כמה ספרים אתה קנית בשנה האחרונה'? בדרך כלל התשובה שואפת לאפס והמחבר מבין שכדאי להתחיל לחשוב על 3 ספרות להדפסה.
אני לא בא להוריד מצב רוח לאף מחבר, אבל כשיודעים זאת מראש, קל יותר להתמודד עם התוצאה, שלפעמים מאכזבת, וקל יותר לאכסן את 950 הספרים שנותרו.

kish0945

משתמש חדש
עריכה תורנית
ובכל זאת על מנת ''למזער נזקים'' (אני צוחק כי בסה"כ כמו שאמרתם גם כאן ההשקעה היא מתרומות... והעשייה לשם שמים) מה דרכי הפעולה שאפשר לעשות ?
אגב ישר כח לכולם אני חושב שמהאשכול הזה יצא ממש סוג של מדריך

מאל"ף ועד תג

עריכה | הגהה | עימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
להשוות מחירים, במיוחד בדפוסים, ששם ההוצאה הגדולה.
ובעיקר - לא לחסוך ביופי החיצוני [הן גרפיקה והן עימוד], כי זה מה שגורם חשק לפתוח את הספר.

מדבקאות

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
תפנה ל'פז הוצאה לאור' paz.pazbookאין לכתוב כתובת מייל

הם מתמחים בעימוד, עיצוב כריכות והדפסות
יש להם נסיון רב בהוצאת ספרים מהשלב ההתחלתי ועד לסיום
עימוד, עיצוב, כריכות והפקת דפוס - במחירים מאד מאד נוחים וזולים יחסיתלשוק.
ו- יש להם אופציה של הפצה ביפה נוף....
בהצלחה.

EFRAT2004

משתמש פעיל
עימוד ספרים
הבנתי תודה רבה על התשובות המועילות, אם כבר נפתח ענין ההפצה... איך העולם הזה עובד כלומר מלבד יפה נוף ו החברות הגדולות ישנם מפיצים קטנים יותר ? אם תוכלו תעלות שמות.... ומה דעתכם על בלוי (המכירה בבתי הכנסת)....בגדול השאיפה היא להחזיר לפחות חלק מההשקעה
איך יוצרים קשר עם בלוי?

מאל"ף ועד תג

עריכה | הגהה | עימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עימוד ספרים
עריכה תורנית
איך יוצרים קשר עם בלוי?

אביקם

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בעניין ההפצה .
אולי תפרסם את הספר למכירה עם תשלום מראש וברגע שיצא לאור תשלח אותו עם שליח עד הבית בעלות של 35 שח בלבד לכל הארץ .
מעניין אותך
תפנה לרונית 0522751483

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה