התשובה ברורה: 'כן' רבתי.אגב, אם שר הבריאות היתה יעל גרמן גם היו מבטלים את הלימודים בגור באופן מיידי?
לאחר הסְגר מוחלט הקרוב לחודש ימים, (בלי תסמינים וחום, אלא זהירות ואחריות עלי ועל היקרים לי) הכולל תפילות במרפסות וקניה חד שבועית בלבד בבוקר כשהמכולת ריקה, יצאתי מביתי - כמובן חבוש במסכת פנים ועטוי כפפות - עם ילדי הרכים לכמה דקות לנשום אוויר מחוץ לעירי, בית שמש.
הלכתי למקום שניתן ללכת בלי לפגוש אדם, סמוך למושב הקרוב - מחסיה.
צעדתי לאיטי על יד המושב וכבר פגשתי אותם. את אחינו שונאינו ומנדינו (ראה ישעי' סו, ה) שלא מכירים בנו.
"הלו היכן אתה מתגורר", שואל אותי בגסות אדם שלא היה חבוש בכפפות כמוני?
עניתי - כאן סמוך בתוך ה'חמש מאות מטר מהבית' והחוותי בידי לעבר ביתי שבשכונת חפציבה.
"אז תסתלק מכאן, אל תכנס למושב שלנו", משיב הבחורצ'יק.
הגבתי הנימוס - תראה אני שומר על כל הכללים, לא יוצא מהבית, כעת אני וילדי כולנו חמושים במסכות וכפפות ואתה לא תרשה לי לעבור פה?
"לא מעניין אותי, זו החלטה של המושב לא לאפשר לאף תושב בית שמש לצעוד במשעוליו", המשיך בדרישתו.
קצת נמאס לי להיות סובלני כ"כ ושאלתי אותו בקינטור, "טוב אני יוריד את הכיפה, אז יהיה טוב לך".
הבחור נעלב והחל מתרחק תוך כדי שאני מעיר לו "אנטשמי" ו"גזען".
ביתי הקטנה (7) - שהבינה חלקית את השיח הרע הזה - שאלה אותי "מה הוא אמר לך, שיש חולים במושב ואסור להיכנס"?
אמרתי לה כן יש חולים.
"אז למה אנחנו ממשיכים בוא נחזור" הוסיפה להקשות הקטנה.
השבתי לה "יש חולים אבל לא בקורונה, במחלה חשוכה וקשה הרבה יותר - מחלת השנאה".
אני איתך בכל הכתובאני בזאת בקריאת חירום לכל מי שיש לו קשר למקבלי ההחלטות.
זה בכיה לדורות
גם אם ההחלטה להטיל סגר בבני ברק היתה צודקת, היא מאוד לא חכמה.
הביאה מאות חרדים מפוטרים או מושעים ממקומות עבודתם
הביאה אלפי קריאות גנאי נגדינו בכל רחבי הארץ
אלפי חולים חרדים שלא מקבלים טיפולים הכרחיים
כל העליהום נגד ליצמן
סילופי נתונים בסיטונאות
סגר נגד חרדים גורם לאנטישמיות בקנה מידה הרסני, זה אסון.
תהיה חכם, אל תהיה צודק....
אנא, מי שיכול להציל ולעשות משהו, בטרם יהיה מאוחר
בכנות בכנות, אם זה היה הפוך, היית מסכים?לאחר הסְגר מוחלט הקרוב לחודש ימים, (בלי תסמינים וחום, אלא זהירות ואחריות עלי ועל היקרים לי) הכולל תפילות במרפסות וקניה חד שבועית בלבד בבוקר כשהמכולת ריקה, יצאתי מביתי - כמובן חבוש במסכת פנים ועטוי כפפות - עם ילדי הרכים לכמה דקות לנשום אוויר מחוץ לעירי, בית שמש.
צעדתי לאיטי על יד המושב וכבר פגשתי אותם. את אחינו שונאינו ומנדינו (ראה ישעי' סו, ה) שלא מכירים בנו.
עניתי - כאן סמוך בתוך ה'חמש מאות מטר מהבית' והחוותי בידי לעבר ביתי שבשכונת חפציבה.
הגבתי הנימוס - תראה אני שומר על כל הכללים, לא יוצא מהבית, כעת אני וילדי כולנו חמושים במסכות וכפפות ואתה לא תרשה לי לעבור פה?
"לא מעניין אותי, זו החלטה של המושב לא לאפשר לאף תושב בית שמש לצעוד במשעוליו", המשיך בדרישתו.
קצת נמאס לי להיות סובלני כ"כ ושאלתי אותו בקינטור, "טוב אני יוריד את הכיפה, אז יהיה טוב לך".
ביתי הקטנה (7) - שהבינה חלקית את השיח הרע הזה - שאלה אותי "מה הוא אמר לך, שיש חולים במושב ואסור להיכנס"?
אמרתי לה כן יש חולים.
אעיר רק נקודה עניינית אחת: לפי החוק חל איסור עליכם להתאוורר במקום מרוחק מ100 מטר מהבית.לאחר הסְגר מוחלט הקרוב לחודש ימים, (בלי תסמינים וחום, אלא זהירות ואחריות עלי ועל היקרים לי) הכולל תפילות במרפסות וקניה חד שבועית בלבד בבוקר כשהמכולת ריקה, יצאתי מביתי - כמובן חבוש במסכת פנים ועטוי כפפות - עם ילדי הרכים לכמה דקות לנשום אוויר מחוץ לעירי, בית שמש.
אמרתי לה כן יש חולים.
איזו יפיפיות נפש... ממש מתפעל ממכם.בכנות בכנות, אם זה היה הפוך, היית מסכים?
500 מטראעיר רק נקודה עניינית אחת: לפי החוק חל איסור עליכם להתאוורר במקום מרוחק מ100 מטר מהבית.
ולא משנה אם הייתם סגורים שנה בבית או שהלכתם למקום שיש בו רוחות רפאים בלבד.
למטרת ספורט. לא למטרת התאווררות500 מטר
איטלקי שיגור באיטליה, בישראל זכותי להסתובב היכן שאני רוצה בדין ולא בחסד - לא מבקש טובות מאף אחד.לא הייתי רוצה שיבוא לכאן שום איטלקי שהוא.
אפילו אם הוא יבטיח לי שהוא חודשיים בחדר אטום.
ואני לא שונאת איטלקים במיוחד...
(לא בדקתי אבל כמדומני אחוז החולים בשכונת חפציבה גבוה בהרבה מאחוזם באיטליה)
ייתכן שהקורונה גרמה לשנאת חרדים אבל הסיפור הזה לא מוכיח.
,הוא שונא קורונה -זכותו
כל מילה!!איטלקי שיגור באיטליה, בישראל זכותי להסתובב היכן שאני רוצה בדין ולא בחסד - לא מבקש טובות מאף אחד.
גמרתי להתווכח עם אנשים שיבואו לבנק ויגידו להם שימתינו שעה למרות שאין אף אחד, ויסבירו לכולם למה זה צודק.
יש לזה כינוי מקצועי, לא אפרט כאן. ודי לחכימא!!!
אגב, איני נחיתי ולא מזיז לי בסנטימטר מה שהוא אמר, ולא מתנצל בפני אף אחד. סתם ציצתי איזה מפגשון.
ותראו איך יש אנשים שעמלים להבין אותם ורק אותם.
אין חילוני שמנסה להבין אולי החרדים צודקים, כי תמיד החרדים הם המתנצלים וכנועים - גלותיים.
נעבעך
שאלתי בכנות, לא מבינה איפה היפיפיות.איזו יפיפיות נפש... ממש מתפעל ממכם.
[אם זה מרגיע מישהו אסביר שמטרת הסיפור לעדכן שאני נהגתי כהוראות והחילונים לא! זה הכל (וסליחה מאחינו החילונים על ההכללה, הרי לנו אסור להכליל)].
.
הייתי מיד מקבל במקום מעצר עד תום הליכים על אפליה ודיבה ושאר עילות אשמה.
(רק תחליפו בערבים וזהו, לא צריך יותר)
לצערך או לשמחתך, אני מאנ"ש מאיפה שלא תסתכל על זה.כל מילה!!
שים לב שיש בפרוג את כל הסוגים, לצערינו גם לא מאנ"ש ומכאן נובעות התגובות השונות
מה כל כך מכעיס בזה שלא הייתי מסכימה לתושבי דיר קדיס להסתובב פה, במידה והיתה שם קורונה בכמות גבוהה?שאלתי בכנות, לא מבינה איפה היפיפיות.
החלפתי בערבים. יש לי שכנים כאלו מעבר לגדר ההפרדה.
אם שם היה קורונה ופה לא, אין מצב שהייתי מסכימה שהם יסתבובבו פה.
כנ"ל חילונים.
אם ביישוב החילוני הסמוך היתה חגיגת קורונה, לא הייתי מסכימה שיסתובבו פה.
שאלתי בכנות, לא מבינה איפה היפיפיות.
החלפתי בערבים. יש לי שכנים כאלו מעבר לגדר ההפרדה.
אם שם היה קורונה ופה לא, אין מצב שהייתי מסכימה שהם יסתבובבו פה.
כנ"ל חילונים.
אם ביישוב החילוני הסמוך היתה חגיגת קורונה, לא הייתי מסכימה שיסתובבו פה.
מזומנת להתחיל לעמוד בתור כבר עכשיו.גמרתי להתווכח עם אנשים שיבואו לבנק ויגידו להם שימתינו שעה למרות שאין אף אחד, ויסבירו לכולם למה זה צודק.
יש לזה כינוי מקצועי, לא אפרט כאן. ודי לחכימא!!!
חותם על כל הפוסט שלך.כי תמיד החרדים הם המתנצלים וכנועים - גלותיים
אני לא מספיק אינטלגנטית בשביל להבין את כל הרמזים כנראה.מזומנת להתחיל לעמוד בתור כבר עכשיו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: