טעות כתבתי על סעיף 2 שהרוכש העמיד 100 אלף..הי זה מתוך האתר של הפרויקט שזכיתי בו ב"ה
זה לא טעות ידידי
זה החישוב המדויק
זה טעות.. אלא אם המחירים שם השווי העתידי לא יותר ממיליון ממילא 10 אחוז ממליון זה 100 אלף.
מדבר איתך מנסיון. ה100 אלף הוא טעות.
טעות כתבתי על סעיף 2 שהרוכש העמיד 100 אלף..הי זה מתוך האתר של הפרויקט שזכיתי בו ב"ה
זה לא טעות ידידי
זה החישוב המדויק
אולי הכוונה ל1.8M במחיר שיעלה לקונה, ולא במחיר בשוק החופשי.אז אם אני מבין נכון, בכל מקרה, אין בבית שמש מצב לקבל משכנתא של תשעים אחוז כיון שאין דירה או לפחות בעוד שנתיים לא תהיה דירה שתעלה פחות מ 1.800.000 שקל...?
דירת 3 חדרים בבית שמש של 80 מטר יכול להיות 1.350 ואז מספיק 100 אלף. כי החישוב יהיה שווי של 1.8אז אם אני מבין נכון, בכל מקרה, אין בבית שמש מצב לקבל משכנתא של תשעים אחוז כיון שאין דירה או לפחות בעוד שנתיים לא תהיה דירה שתעלה פחות מ 1.800.000 שקל...?
לדעתי עצם האפשרות לקחת 90% משכנתא גורמת להרבה אנשים לקחת משכנתאות עצומות ולא להתאמץ להשיג הון עצמי.אני הוצאתי עכשיו משכנתא לדירה במחיר למשתכן בשווי 1,234,000 והבנק ביקש הון עצמי של 100,000 ש"ח בלבד זה יותר מ 90%
נכון לגמרילדעתי עצם האפשרות לקחת 90% משכנתא גורמת להרבה אנשים לקחת משכנתאות עצומות ולא להתאמץ להשיג הון עצמי.
תכלס לפי הריביות עכשיו יוצא ששילמת על הדירה (במידה ולקחת את המשכנתא של 1.1M ל30 שנה),
מעל 2.3M ש"ח.
אם באמת אין אפשרות להון עצמי, סבבה.
אבל הרבה פעמים אנשים עוצמים עיניים ונוח להם לקחת את מירב המשכנתא, ולא שמים לב שהוכפל להם מחיר הדירה.
14500 למטרהמחיר שם הוא בערך 19 אלף לפני ההנחה.
לא הבנתי את זהכי החישוב יהיה שווי של 1.8
איפה ניתן לברר על כמה יצא לי לשלם עם הון עצמי מנימלי?תכלס לפי הריביות עכשיו יוצא ששילמת על הדירה (במידה ולקחת את המשכנתא של 1.1M ל30 שנה),
ההזייה שאפילו באתר של בנש דיסקונט מופיע הטעות הזאת.בהחלט מדהים עד כמה תפסה הטעות הזאת..
נידמה לי בגלל המינימום 100k אנשים החליפו את זה 10 אחוז וזה השתרש..
קח בחשבון שהכסף נשחק.לדעתי עצם האפשרות לקחת 90% משכנתא גורמת להרבה אנשים לקחת משכנתאות עצומות ולא להתאמץ להשיג הון עצמי.
תכלס לפי הריביות עכשיו יוצא ששילמת על הדירה (במידה ולקחת את המשכנתא של 1.1M ל30 שנה),
מעל 2.3M ש"ח.
אם באמת אין אפשרות להון עצמי, סבבה.
אבל הרבה פעמים אנשים עוצמים עיניים ונוח להם לקחת את מירב המשכנתא, ולא שמים לב שהוכפל להם מחיר הדירה.
מה???הכלל המדוייק הוא שצריך לעמוד ב3 הפרמטרים יחד : בדירות ששוי השוק שלהן עד 1.8M
מינימום 100 אל"ש (בערים ללא מענק)
עד 75% מגובה חוזה
עד 90% מגובה שוק
אם הסכום המבוקש למשכנתא עומד בכל הפרמטרים, יאושר.
אם שווי הדירה בשוק עפ"י הערכת שמאי יותר מ1.8M אוטומטית סכום המשכנתא יורד ל 75% מגובה החוזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: