מצאתי את זה.Unlimited Email Tracker by Snov.io
Free email tracker for Gmail. Email opens tracking and link clicks statistics for your email messages.chrome.google.com
מישהו מכיר?
מישהו המליץ פעם על זה, לא ניסיתי:
Unlimited Email Tracker by Snov.io
Free email tracker for Gmail. Email opens tracking and link clicks statistics for your email messages.chrome.google.com
דווקא נחמד, אבל מאז שהתקנתי (היום..) הדפדפן נהיה איטי מאד
אם זה לא משהו זמני וזה אכן קשור לתוסף אני אאלץ להסיר אותו
יש לי ונהנית מאדמישהו המליץ פעם על זה, לא ניסיתי:
Unlimited Email Tracker by Snov.io
ניסיתי להתקין, אבל זה לא מציג לי שמישהו קורא.יש לי ונהנית מאד
זה אמור לעשות בועה כזו, שאומרת כמה פעמים קראו את המייל, אם בכלל.ניסיתי להתקין, אבל זה לא מציג לי שמישהו קורא.
זה שולח לך התראות בשולחן עבודה שמישהו קורא?
ראיתי באשכול סמוך מישהו שאמר זאת גם (אולי אתם?)הסרה של מיילטראק והתקנה מחדש פותרת את הבעיה
ההסבר קצת לא מסתדר, זה היה ההסבר לפני שנודע שהסרה והתקנה מחדש פותרת את הבעיה.(ככל הנראה התקלה נובעת משדרוג גירסה של מיילטראק
הפונה לכתובת שחסומה בנטפרי)
אפשר לנסות כפי שכמה כתבואז מה הפתרון? לבטל את ה "Mailtrak"?
הסרה של מיילטראק והתקנה מחדש פותרת את הבעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: