איך מסירים את זה מהדפדפן?ב3 מיילים לא נפתחו לי דואר יצא עם מייל טראק (וגם דואר נכנס שהגיע כתשובה למייל ששלחתי עם מייל טראק)
ביטלתי את הגישה וגם הסרתי מהדפדפן
והכל נפתח כרגיל ב"ה
לחיצה ימנית אם האייקון מופיע קבוע, או על ארבעת הנקודות אם הוא ברשימת התוספים הנפתחת ו"הסר מכרום..."איך מסירים את זה מהדפדפן?
מישהו המליץ פעם על זה, לא ניסיתי:יש איזו שהיא דרך שיעבוד לי גם המייל טרק וגם יראו הודעות במייל??
לא רוצה לוותר על מיילטרק
עלול להיות שהחברה שדרגה משהו ושינתה שרת והכתובת החדשה חסומה עדיין בכל הסינונים.זה ודאי לא נטפרי
לי גם יש את הבעיה הזו
ואין חסימת נטפרי
דווקא נחמד, אבל מאז שהתקנתי (היום..) הדפדפן נהיה איטי מאדמישהו המליץ פעם על זה, לא ניסיתי:
Unlimited Email Tracker by Snov.io
Free email tracker for Gmail. Email opens tracking and link clicks statistics for your email messages.chrome.google.com
כנ"לקרה גם לי. הוצאתי את מיילטראק מרשימת התוספים וב"ה הכל עובד חלק!
למי לשלוח?להסיר את מייל טראק אין ברירה
לשלוח להם הודעות אולי שיתארו את הבעיה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: