אני עשיתי uninstall במחשב לתוכנה הזאת, בינתיים עזרגם לי קורה בדיוק אותו דבר, הבעיה כשאני לוחצת על מידע נוסף זה מעביר אותי לאתר של אדובי וכשאני חוזרת בחזרה התוכנה נסגרת אוטומטית...
יש מישהו שיודע איך לפתור את זה??
אני עשיתי uninstall במחשב לתוכנה הזאת, בינתיים עזרגם לי קורה בדיוק אותו דבר, הבעיה כשאני לוחצת על מידע נוסף זה מעביר אותי לאתר של אדובי וכשאני חוזרת בחזרה התוכנה נסגרת אוטומטית...
יש מישהו שיודע איך לפתור את זה??
לא הבנתי, בעצם עשית הסר התקנה? זה לא הסיר לך אותה?אני עשיתי uninstall במחשב לתוכנה הזאת, בינתיים עזר
עשיתי הסר התקנה לתוכנה שבודקת האם רצות תוכנות adobe פיראטיות על המחשבלא הבנתי, בעצם עשית הסר התקנה? זה לא הסיר לך אותה?
אין סיכוי לשלוח?חברה שלחה לי את התכתובת מייל שלה עם הטכנאי שלה, בו הוא מסביר לה באריכות איך לסדר את זה. היא טוענת שהצליחה לפעול לפי ההוראות שלו. בקיצור, שום כתבה.
אם תרצו עזרה מרחוקאין סיכוי לשלוח?
אני חייבת את זה ממש בדחיפות...
או שיש פה טכנאי אחר שמבין איך לסדר את זה?
גם אם לא חייב, לדעתי זה עדיף.היו לי עד עכשיו תכנות אדובי פרוצות וקניתי מנוי
האם אני צריכה להסיר את התכנות הפרוצות לפני ההתקנה של המנוי?
והאם אני צריכה להסיר את כולם או שמספיק רק את התכנות שאני רוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: