כל אחד שרכש או קיבל מתנה, כל פונט שהוא הזמין רשום בתוכנה, כך שאין מצב שנבוא בטענות ללקוחות שרכשו או שקיבלו מאיתנו פונטים בצורה חוקית.
באשכול זה אני נותן הזדמנות לכל אלא שגנבו פונטים והשתמשו בהם (ואני מדבר כאן על מאות ומאות ניקים כאן בפרוג שמשתמשים בפונטים לש פונטייפ באופן לא חוקי)
הנזק לפונטייפ הוא כ"כ עצום עד ששכרנו "גובה", שעובר בין הערים ואוסף את כל הפרסומות,
מכל הפרסומות אנו מכינים תיקים ולאחר שהצטבר בתיק די חומר , ה'גובה' מתקשר ומבקש מספר רשיון שימוש, וכמובן שהוא בודק את הענין לעומק. למי שיש רשיון שימוש הכל בסדר.
כל מי שמכיר את פונטייפ יודע שאנחנו לא אוהבים תביעות ולא רוצים בזה, אבל הנזק שנגרם לנו הוא עצום. ולא נותרה לנו ברירה אלא להכנס לאכיפה.
אם הייתי רוצה להרוויח מתביעות האשכול הזה לא היה נפתח בכלל, חלק מכם פשוט יקבלו טלפון מגובה, שיבקש לעשות הסדר. הגונב רוכש חבילה במחיר פי שלוש, במדה והוא לא הסכים זה עובר אוטומטית לעו"ד. והעו"ד משלם את לנו את מחיר החבילה המלא, והוא מקבל את זכויותיו לתבוע ככל שיעלה על רוחו.
אני אומר שוב, אין לי שום רצון לתבוע אתכם (הגנבים) עדיף לי להגיע להסדרים.
דוקא לכן, פתחתי מבצע הכשרת הפונטים שהוא בפני עצמו הצעה סוף הדרך
שבו אלו שגנבו פונטים יוכלו מיוזמתם לבוא ולשלם במחיר ממש זול ומבלי שנצטרך להגיע לאי נעימויות.
אשכול זה
יי חלק מתיק התביעה שבו הצענו בזול לגנבים לבוא ולהכשיר את הפונטים במחיר זול, וגם את זה לא שילמו, הקייס נהיה חזק יותר.
אשכול זה פתחתי בעצתו של עוה"ד
ולסיום: אני יודע שאיום על תביעה הוא דבר שלא נעים לשמוע.
אבל תדעו שבניגוד לכל שאר החברות, אנחנו מגיעים להסדרים טובים עם הגנבים.
כי אין לנו רצון להרוויח מתביעות ולההפך ל"פונטייפ תביעות בע"מ"
לכן שוב, אם אתה יודע שהשתמשת בפונטים גנובים של פונטייפ וללא רשיון. מהר לקבל את ההצעה הזולה שאני נותן לכם, ובזה יגמר הסיפור "מודה ועוזב ירוחם"
170 משקלים במחיר פצצה 1,400 ש"ח לא כולל מע"מ בתשלום אחד בלבד
אם גנבת פונטים זוהי הזדמנות שלך לצאת מהעניין בקלות.
אז אל תתמהמה, ושלם!!! (ולפי דעת הרב אלישיב זצוק"ל שימוש לא חוקי בפונטים הוא גזל לכל דבר, וכתוב והחזיר את הגזילה...)
---------------------------------------------
העברה בנקאית
בנק פאגי (52)
סניך 179
חשבון:573396
ע"ש: פונטייפ בע"מ
---------------------------------------------
לתשלום בכרטיב אשראי (לינק לפייפאל)
https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=LCRLHNFAZXCCE