המתוק שלי בן שנה וחצי
כבר תקופה שמתעורר הרבה פעמים בלילה (אחרי שכבר נגמל מהנקה לילית וכבר יש לו בקבוק, וכבר עבר תקופה שהסתדר עם זה)
אצל המטפלת נרדם אחרון ומתעורר ראשון
אתמול הרגשתי כבר שצריך פתרון
הוא התעורר ב-12 בלילה שכב לפחות רבע שעה, אולי יותר! יפה בשקט עם עיניים פקוחות ולא נרדם!!
למרות שהיה אמור להיות עייף ולישון
בסוף התחיל לאבד סבלנות
סוף הסיפור עד 3:00 לפנות בוקר!
הבחור סידר לנו תוכניה.
ובעצם זה לא הסוף, הסוף שלמחרת אצל המטפלת הוא נרדם קצת יותר בקלות אבל התעורר אחרי שעה
בקיצור, בעיות שינה
חשבתי אולי לבדוק B12 וברזל
מה עוד יכול להשפיע?
אתמול לדוג' זה לא היה נראה שמשהו מציק לו היה ממש רגוע
מה שכן, כבר חודש הוא מרייר ויש 4 שניים עקשניות שלא יוצאות, מדי פעם אני בטוחה שהנה הן יוצאות, אבל לא.
יש מצב שכל החודש הזה הן עוד מציקות ומנסות לבקוע?
הבו עצות, הסברים וכו'
(הולך לישון בין 7:30 ל-8:00 בערב) אצל המטפלת אמור לישון מ-10:30 עד 12:15 בד"כ ישן כשעה
וזה אחרי המון התעוררויות בלילה, יש פעמים שאני חושבת שאולי זה רק הדייסה גורמת לו לרצות להתעורר,
אבל יש פעמים שהוא לא מצליח לחזור להירדם.
או בוכה.
כבר תקופה שמתעורר הרבה פעמים בלילה (אחרי שכבר נגמל מהנקה לילית וכבר יש לו בקבוק, וכבר עבר תקופה שהסתדר עם זה)
אצל המטפלת נרדם אחרון ומתעורר ראשון
אתמול הרגשתי כבר שצריך פתרון
הוא התעורר ב-12 בלילה שכב לפחות רבע שעה, אולי יותר! יפה בשקט עם עיניים פקוחות ולא נרדם!!
למרות שהיה אמור להיות עייף ולישון
בסוף התחיל לאבד סבלנות
סוף הסיפור עד 3:00 לפנות בוקר!
הבחור סידר לנו תוכניה.
ובעצם זה לא הסוף, הסוף שלמחרת אצל המטפלת הוא נרדם קצת יותר בקלות אבל התעורר אחרי שעה
בקיצור, בעיות שינה
חשבתי אולי לבדוק B12 וברזל
מה עוד יכול להשפיע?
אתמול לדוג' זה לא היה נראה שמשהו מציק לו היה ממש רגוע
מה שכן, כבר חודש הוא מרייר ויש 4 שניים עקשניות שלא יוצאות, מדי פעם אני בטוחה שהנה הן יוצאות, אבל לא.
יש מצב שכל החודש הזה הן עוד מציקות ומנסות לבקוע?
הבו עצות, הסברים וכו'
(הולך לישון בין 7:30 ל-8:00 בערב) אצל המטפלת אמור לישון מ-10:30 עד 12:15 בד"כ ישן כשעה
וזה אחרי המון התעוררויות בלילה, יש פעמים שאני חושבת שאולי זה רק הדייסה גורמת לו לרצות להתעורר,
אבל יש פעמים שהוא לא מצליח לחזור להירדם.
או בוכה.