מזל טוב! זה ממש כמו לידה...
מרגש מאוד.
מרגיש כמו התחלה של ז'אנר חדש. צריך לעשות עליך ערך בויקיפדיה.
מרגש מאוד.
מרגיש כמו התחלה של ז'אנר חדש. צריך לעשות עליך ערך בויקיפדיה.
דני ספרים!!
כמה שהעיניים שלי שמחות לחזור למקום בטוח. כאילו, שמחו, בעבר. חזרו החוצה מרוב הלם...
ממש מחכה שהספר יגיע גם לחנויות בחורים נידחים.. באיזו הוצאה הספר?
עוד לא יודעת, מסתבר שאחרי פסחמתי יצא החלק השני?
פשוט בעתון ילדים קראתי את הקומיקס, והוא היה מהמםעוד לא יודעת, מסתבר שאחרי פסח
מההההה?עוד לא יודעת, מסתבר שאחרי פסח
בגלל האורך, החלטנו לחלק לשתיים.למה הסיפור מחולק לשני ספרים?
כןאליפות!!
מי כתב את הסיפור? גם את?
אפשר להזמין מהאתר לכל מקום,אם ידוע לך מתי יגיע לאשדוד (לא משנה איזה חנות)
אני ממש אשמח לשמוע
רוצה לקנות את זה לבת שלי לפני שהיא תדע מזה
קיבלתי את העצה. הספר הגיע היום! כמעט עד הבית.. לנקודת איסוף רק דפדפתי בינתיים.. וואו. לגמרי משהו חדש שעוד לא נראה. אני בד"כ מאוד נרתעת ממנגה, אבל המנגה שלך כ"כ מעודנת ויפה שמיד נשביתי. ועוד משהו- בעיניי, זה פשוט בסיסי שכותב הקומיקס והמאייר שלו יהיה אותו אדם. זה פשוט... מושלם ככה.אפשר להזמין מהאתר עם משלוח עד הבית
איזה כיף לשמוע!!! נותן כוח להמשיך!קיבלתי את העצה. הספר הגיע היום! כמעט עד הבית.. לנקודת איסוף רק דפדפתי בינתיים.. וואו. לגמרי משהו חדש שעוד לא נראה. אני בד"כ מאוד נרתעת ממנגה, אבל המנגה שלך כ"כ מעודנת ויפה שמיד נשביתי. ועוד משהו- בעיניי, זה פשוט בסיסי שכותב הקומיקס והמאייר שלו יהיה אותו אדם. זה פשוט... מושלם ככה.
ואגב, בהחלט ממליצה להזמין מהאתר- אני הזמנתי עם האופציה של נקודת איסוף, גם הגיע מהר (תוך יום וחצי), גם הגיע קרוב לבית, וגם לא עלה יקר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: