למרבה הצער נראה שלא...קנינו מזמן מכשיר וייז כעת לצורך מסוים (רפואי) אנחנו צריכים מצלמה זמינה,
פנינו להדרן בבקשה שבנוסף לוייז המצלמה תהיה גם פתוחה (דבר שהם יכולים לעשות בלחיצת כפתור)
אמרו לנו שאם אנחנו רוצים אין בעיה- צריך לקנות מכשיר חדש!!!
יש מה לעשות חוץ מלהכנע לחוצפה הזאת?
די חוצפה שא"א לשנות מסלול.לא שאני חסיד גדול מהדרן
אבל לא רואה מה החופצה, לא קניתם מסלול שכולל בתוכו מצלמה אז לא קניתם, מה לעשות
אם זה התנאים אז זה התנאים, מה לעשות.די חוצפה שא"א לשנות מסלול.
יש להם חוצפות הרבה הרבה יותר גדולות, שלא תדעו.יש מה לעשות חוץ מלהכנע לחוצפה הזאת?
לא שאני חסיד גדול מהדרן
אבל לא רואה מה החופצה, לא קניתם מסלול שכולל בתוכו מצלמה אז לא קניתם, מה לעשות...
החוצפה היא שזה חתונה קטולית,די חוצפה שא"א לשנות מסלול.
נסו להביא למישהו שיפרוץ, אולי סוג דידי פון בבני ברק.החוצפה היא שזה חתונה קטולית,
המכשיר שלהם ולא הסינון, והם תופסים מסגרת אשראי ל3 שנים
והבעיה שאף אחד לא טרח להסביר לי שקניתי את המכשיר מה זה כולל
לא אכפת לי להפסיד את הכסף של ה3 שנים אבל מה אפשר לעשות ניתן להוריד את הסינון?
מישהו פה לא מבין משהו-אם זה התנאים אז זה התנאים, מה לעשות.
שניסינו לדבר איתם היום היה עדיף לדבר לקירבעיקרון זה דבר חדש שהם פותחים מצלמה במכשירי וייז
פעם זה לא היה
מאמין שאם תנסו לדבר שם עם גורם אנושי תצליחו לקבל הסבר.
אני נעזרתי פעם בוואצפ כשפניתי למנכל דב מילר.
הוא בן אדם אנושי מאד.
חושב שמגיע להדרן הערכה גדולה על המסירות וההשקעה בחסימה טובה ומצוינת למכשירי אנדרואיד.
מציע להם לייעל את מערכת פניות הציבור והתשלום שיהיה יותר קשוב ..ואולי גם מעט יחצ בנוסף.
לא הבנתישניסינו לדבר איתם היום היה עדיף לדבר לקיר
יש לכם טלפון של מישהו נורמלי שאפשר לדבר איתו?
הנציגה אמרה לנו שאולי ננסה לכתוב פניה ואולי ועדה של רבנים תעבור על זה ואולי תאשר
באמת מאוד מרגש.... (ואמרה שהסיכוים שיאשרו שואפים לאפס)
נשמע לי הזוי לשלם כמה מאות שקלים על כזה דבר
כמה שידוע לי הדרישה היא של ועדת הרבנים שאי אפשר לעבור ממסלול וייז בלבד למסלול אחר, שלא יהא פתח לאנשים דבר ראשון יקנו וייז ואחכ יוסיפו עוד דברים ויעברו מסלולים וייז בלבד זה רק וייז, מי שרוצה תוספת שיסתכל על זה כמו שקונה עכשיו מחדש מכשיר ויעשה שיקול אם מתאים לו. כיוון שזה לא הלכה מן התורה מי שיש לו צורך חריג יקבל אישור מועדת הרבנים.
כמדומני שכיום פותחים בוייז את המצלמה כבר במסלול וויזכמה שידוע לי הדרישה היא של ועדת הרבנים שאי אפשר לעבור ממסלול וייז בלבד למסלול אחר, שלא יהא פתח לאנשים דבר ראשון יקנו וייז ואחכ יוסיפו עוד דברים ויעברו מסלולים וייז בלבד זה רק וייז, מי שרוצה תוספת שיסתכל על זה כמו שקונה עכשיו מחדש מכשיר ויעשה שיקול אם מתאים לו. כיוון שזה לא הלכה מן התורה מי שיש לו צורך חריג יקבל אישור מועדת הרבנים.
אשמח אם תוכל בבקשה ליצור איתי קשר באישימתנצל רק כעת ראיתי שחיפשו אותי..
המצלמה מאז ומעולם סגורה במכשירי וייז
וגם לקוח חדש שרוכש היום המצלמה סגורה לו.
הסיבה לכך היא הוראת ועדת הרבנים במטרה שהמכשיר לא יהא בכיס ושימושי אלא מכשיר לרכב.
כדי לפתוח את זה יש להעביר פניה לפיקוח של הכשרות והם נמנעים מלעשות את זה ב99,9 מהמקרים.
ואם הם מאשרים אז זה לא עולה אפילו כסף.
@נעמה CPA אשמח לעזור באישי. (לפחות לנסות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: