נכתב ע"י bracha;1912879:רעיון טוב, מה שמת בעיסה?
נכתב ע"י bracha;1912852:יש לי בן אלרגי, ואני לא יכולה להשתמש לא בבוטנים, לא באגוזים לא בנוגט ולא בחלבה. (שקדים מותר)
יש לך אולי רעיון אחר למילוי????
כי אני מסתכלת פה ועיני כלות... ואין סיכוי שאני יכין משהו שהוא לא יכול לאכול.
נכתב ע"י חני ראובני;1913748:ניסיתי אתמול עם הילדים חצי מהכמות יצא מקסים,
תודה רבה!!
עשית פעם חשבון כמה בערך יוצא העלות של החומר ליחידה ?
זול מאד זה בטוח לא...
נכתב ע"י hbecker;1913771:ברור שזה לא זול. אבל לא מכינים דברים כאלו סתם.
יש לי כמה הדרכות זולות. בהמשך בעז"ה.
נשים ביקשו להכין לאירוע.....
ושמחה שיצא לך טוב!
נכתב ע"י חני ראובני;1913909:תודה!
אצלנו להפתיע את אבא שלומד תורה זה גם ארוע... ולא אכפת לי כמה עלה,
(וגיסתי הבחורה כבר הזמינה כאלו לאירוסין שלה- שיהיה בעז''ה בקרוב אמן..)
רק תהיתי איך המוכשרות שמקבלות הזמנות כאלה ללקוחות מצליחות להרוויח משהו...
נכתב ע"י שולה;1913109:גב' בקר, אני מצדיעה לך.
אם הצלחת לגרום לי להכנס למטבח, ללכלך את כולו בשוקולד
אבל להוציא כ50 פרלינים יפיפיים (לא יפים ונקיים כמו שלך, בכל אופן פעם ראשונה)
ישר כח! המשיכי לעשות חיל!
נכתב ע"י gol;1914036:מקסים!!
אולי ננסה.
בקר את אלופה
נכתב ע"י אקורד;1913928:אז אולי בכ"א נעלה לקפה ועוגה???
נכתב ע"י bbr;1914172:עשית לי חשק לנסות גם!
חשבתי על רעיון אני לא בטוחה שזה יפה לבקש אותו אבל את כל כך נדיבת לב אז אני ינסה...
תפתחי אשכול אחד תחת הכותרת 'בקר'ס בייקרי' שיהיה בו קישורים של כל המתכונים שכתבת פה בפרוג, וכל פעם שיתווסף עוד מתכון תוסיפי קישור באשכול הזה.
אני בטוחה שיש עוד הרבה נשים כמוני שלא צריכה באותו רגע כל מתכון שאת מעלה אבל פתאום כשאני צריכה אני מבזבזת חצי שעה לחפש את זה.
זה אמנם כרוך במאמץ לא קטן אבל זה יהיה חסד ענק עם כולנו, כמובן שנבקש מההנהלה שתנעץ אותו בראש הפורום איש את רעהו.
וגם יום אחד כשתוציאי ספר תפני את המעמדת ישר לאשכול הזה ותשבי רגל על רגל עם כוס קפה ופרלינים ותעשי בוחטות בלי מאמץ
נכתב ע"י bbr;1914172:עשית לי חשק לנסות גם!
חשבתי על רעיון אני לא בטוחה שזה יפה לבקש אותו אבל את כל כך נדיבת לב אז אני ינסה...
תפתחי אשכול אחד תחת הכותרת 'בקר'ס בייקרי' שיהיה בו קישורים של כל המתכונים שכתבת פה בפרוג, וכל פעם שיתווסף עוד מתכון תוסיפי קישור באשכול הזה.
אני בטוחה שיש עוד הרבה נשים כמוני שלא צריכה באותו רגע כל מתכון שאת מעלה אבל פתאום כשאני צריכה אני מבזבזת חצי שעה לחפש את זה.
זה אמנם כרוך במאמץ לא קטן אבל זה יהיה חסד ענק עם כולנו, כמובן שנבקש מההנהלה שתנעץ אותו בראש הפורום איש את רעהו.
וגם יום אחד כשתוציאי ספר תפני את המעמדת ישר לאשכול הזה ותשבי רגל על רגל עם כוס קפה ופרלינים ותעשי בוחטות בלי מאמץ
זו בדיוק המטרה שלי! תחזירו לעצמכן את הביטחון במטבח!!!!! ואם תצליחו- והיה זה שכרי. כי כל הדרכה לוקחת זמן. הרבה יותר להכין לצורך מה שאני צריכה בלי להתעכב על צילום בכל שלב [כמעט] וגם אח"כ כשמוכן, אבל המטרה העומדת מול עיני חשובה לי יותר מהזמן שהולך...הקב"ה מחזיר לי את הזמן בצורה אחרת...לבקר המדהימה
תודה ענקית על כל ההדרכות,
את נותנת הדרכות לדברים שאני כבר הרבה זמן מחפשת הדרכה בשבילם ולא מוצאת
יש פה דברים שניסתי לעשות לפי הבנתי והתיאשתי
ועכשיו בזכות ההדרכות שלך יש לי שוב חשק לנסות
המון המון תודה
וכמובן שאני יעלה לך תמונה בעז"ה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: