נכתב ע"י תמנתי;1912299:משום מה, לא הצלחתי להשיג שוקולד לבן. אני מחפשת כבר די הרבה זמן. איפה משיגים?
אני אוהבת לעשות גלידות בשיטה שאת מראה את הפיטפורים, אבל מצאתי שמאד קשה להוציא אחר כך מהסיליקון. חלק מתפרקים לי.
איך עושים שהשוקולד לא יתפרק כשאת באה להוציא? ראיתי שהוצאת על נייר אפיה ולא התפרק לך.
אם השוקולד הממולא קפוא היטב הוא לא נשבר. תבדקי שאת לא מנסה לחלץ לפני שקפא לחלוטין.
שוקולד שמלאת בגלידה צריך יותר הקפאה כדי שגם הגלידה תקפא.
אגב, העליתי הדרכה מצולמת לגלידוניות.