הדרכה מצולמת- פרלינים במלית חמאת בוטנים קראנצ'ית

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י תמנתי;1912299:
משום מה, לא הצלחתי להשיג שוקולד לבן. אני מחפשת כבר די הרבה זמן. איפה משיגים?
אני אוהבת לעשות גלידות בשיטה שאת מראה את הפיטפורים, אבל מצאתי שמאד קשה להוציא אחר כך מהסיליקון. חלק מתפרקים לי.
איך עושים שהשוקולד לא יתפרק כשאת באה להוציא? ראיתי שהוצאת על נייר אפיה ולא התפרק לך.

אם השוקולד הממולא קפוא היטב הוא לא נשבר. תבדקי שאת לא מנסה לחלץ לפני שקפא לחלוטין.
שוקולד שמלאת בגלידה צריך יותר הקפאה כדי שגם הגלידה תקפא.
אגב, העליתי הדרכה מצולמת לגלידוניות.
 

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
אנסה שוב. איפה משיגים שוקולד לבן?
ואפשר קישור לגלידות שהעלית בהדרכה?
 

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
ואגב כתבת בשלב הראשון לא להקפיא עד הסוף אלא לתת לשוקולד מבפנים לנזול החוצה. ורואים שם שהוצאת אותם. לכן שאלתי אם זה לא נשבר לך
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י תמנתי;1912333:
ואגב כתבת בשלב הראשון לא להקפיא עד הסוף אלא לתת לשוקולד מבפנים לנזול החוצה. ורואים שם שהוצאת אותם. לכן שאלתי אם זה לא נשבר לך

רוקנתי אץ הפנים אחרי שהדפנות התחילו להתקשות כך שנשארו דפנות.
 

שולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
גב' בקר, הייתי רוצה לנסות גם את הפרלינים האלו
אבל לא קורץ לי חמאת בוטנים.
מה אפשר למלאת במקום?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י שולה;1912453:
גב' בקר, הייתי רוצה לנסות גם את הפרלינים האלו
אבל לא קורץ לי חמאת בוטנים.
מה אפשר למלאת במקום?

אפשר להמיר את החמאת בוטני בממרח/מלית חלבה ואז לשים שקדים גרוסים.
או כל מלית אחרת- קרמל, קפוצ'ינו וכיוצ"ב.

לכל מלית ניתן להוסיף פצפוצי אורז כמעט טחונים על מנת לעבות את המלית ויצא מרוד מאוד טעים.
 

dasi a

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
נראה מהמם וטעים, אבל קצת מדי מסובך ליידים שמאליות כמוני. זה יצא יפה גם בתבנית מנג'טים, בלי סגירה מלמעלה?
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בפעם הבאה בבקשה בלי שוקולד לבן, פשוט לא יכולה לסבול את הטעם של הפרווה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י טוליפ;1912775:
בפעם הבאה בבקשה בלי שוקולד לבן, פשוט לא יכולה לסבול את הטעם של הפרווה.

את יכולה להשמיט את השוקולד הלבן ולהוסיף קצת פצפוצי אורז טחונים שיעבו את המלית. או למלא במלית יותר נוזלית. חוץ מזה שממש לא מרגישים את הטעם של השוקולד הלבן בפרלינים האעלו.

נכתב ע"י צירי;1912750:
נראה מהמם וטעים, אבל קצת מדי מסובך ליידים שמאליות כמוני. זה יצא יפה גם בתבנית מנג'טים, בלי סגירה מלמעלה?
כן את יכולה. יצא לך מעין כוסית שוקולד ממולאת במלית הטעימה הזו. אבל תצטרכי לרוקן את השוקולד מבפנים המנג'ט לכן כדאי להשתמש במנג'ט קשיח מאלומניום [יש בחנויות חד פעמי ובחנויות למוצרי אפיה]
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י טוליפ;1912775:
בפעם הבאה בבקשה בלי שוקולד לבן, פשוט לא יכולה לסבול את הטעם של הפרווה.

אהבתי את ה'בפעם הבאה'... :rolleyes:
בקר, התחלת לעבוד כאן בתשלום כשפית הבית של פרוג ולא עדכנת אותנו :)?
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לי בן אלרגי, ואני לא יכולה להשתמש לא בבוטנים, לא באגוזים לא בנוגט ולא בחלבה. (שקדים מותר)

יש לך אולי רעיון אחר למילוי????

כי אני מסתכלת פה ועיני כלות... ואין סיכוי שאני יכין משהו שהוא לא יכול לאכול.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
יש לי בן אלרגי, ואני לא יכולה להשתמש לא בבוטנים, לא באגוזים לא בנוגט ולא בחלבה. (שקדים מותר)

יש לך אולי רעיון אחר למילוי????

כי אני מסתכלת פה ועיני כלות... ואין סיכוי שאני יכין משהו שהוא לא יכול לאכול.
 

sem

משתמש פעיל
נכתב ע"י bracha;1912852:
יש לי בן אלרגי, ואני לא יכולה להשתמש לא בבוטנים, לא באגוזים לא בנוגט ולא בחלבה. (שקדים מותר)

יש לך אולי רעיון אחר למילוי????

כי אני מסתכלת פה ועיני כלות... ואין סיכוי שאני יכין משהו שהוא לא יכול לאכול.

אני מלאתי עם עיסה של כדורי שוקולד, יצא מצוין
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י חישוקים;1912815:
אהבתי את ה'בפעם הבאה'... :rolleyes:
בקר, התחלת לעבוד כאן בתשלום כשפית הבית של פרוג ולא עדכנת אותנו :)?

סליחה אם זה היה נשמע לא טוב...
אולי הייתי צריכה להוסיף איזה סמיילי.;):rolleyes::)
וכמובן בקר תודה רבה על רוחב הלב והנדיבות,לצלם, להעלות, להסביר, לענות על שאלות ועוד שאלות, ועוד שאלות, למרות הפירוט הרחב שאת נותנת.
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י bracha;1912852:
יש לי בן אלרגי, ואני לא יכולה להשתמש לא בבוטנים, לא באגוזים לא בנוגט ולא בחלבה. (שקדים מותר)

יש לך אולי רעיון אחר למילוי????

כי אני מסתכלת פה ועיני כלות... ואין סיכוי שאני יכין משהו שהוא לא יכול לאכול.

יש קרוקנט שקדים, או שאת מכינה לבד (אם את רוצה להיות בטוחה שלא גלש לשם אגוז או בוטן) שקדים מקורמלים וקוצצת גס.
 

bracha

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י sem;1912864:
אני מלאתי עם עיסה של כדורי שוקולד, יצא מצוין

רעיון טוב, מה שמת בעיסה?
 

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
נכתב ע"י טוליפ;1912865:
סליחה אם זה היה נשמע לא טוב...
אולי הייתי צריכה להוסיף איזה סמיילי.;):rolleyes::)
וכמובן בקר תודה רבה על רוחב הלב והנדיבות,לצלם, להעלות, להסביר, לענות על שאלות ועוד שאלות, ועוד שאלות, למרות הפירוט הרחב שאת נותנת.

אז רוצי לערוך את ההודעה ולהוסיף סמיילים.
:)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י חישוקים;1912815:
אהבתי את ה'בפעם הבאה'... :rolleyes:
בקר, התחלת לעבוד כאן בתשלום כשפית הבית של פרוג ולא עדכנת אותנו :)?

אין בעיה, אני מתקפלת...:(:eek::rolleyes::eek:
;);););););););););););););)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה