הדרכה מצולמת- פרלינים במלית חמאת בוטנים קראנצ'ית

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סוף, סוף לכל אלו שחיכו, וביקשו, והצביעו לטובת הפרלינים האלו...הנה- הגיע זמנם!

אז קודם כל- קבלו אותם:
צפה בקובץ המצורף 270436

ועכשיו-
איך מכינים?

רכיבים:

500 גרם שוקולד מריר [לא להיבהל, מתקבלת כמות גדולה של פרלינים ואם נשאר שוקולד - מכניסים לכלי במקרר ושומרים לפעם הבאה.
100 גרם קרוקנט בוטנים
1.5 כוסות חמאת בוטנים
200 גרם שוקולד לבן
1 כוס אבקת סוכר
ממיסים בסיר 500 גרם שוקולד מריר עם 5 כפות שמן. נזהרים שלא יישרף.
יוצקים לתוך תבנית שקעים- לא משנה איזה רק שיהיו שקעים שהגיוני למלא מבחינת הגודל.
אני השתמשתי בתבנית סיליקון, דגם יהלום:
צפה בקובץ המצורף 270437
צפה בקובץ המצורף 270438

מכניסים להקפאה ל-2 דקות [לא יותר, שלא יקפא]
מוציאים ומרימים הפוך מעל ניר אפיה מחכים קצת שהשקעים יתרוקנו:
צפה בקובץ המצורף 270441

את השוקולד שהצטבר על ניר האפיה מעבירים חזרה לסיר, לשימוש חוזר.
הנה השקעים מרוקנים עם שוקולד רק בדפנות:
צפה בקובץ המצורף 270442

בעזרת סרגל [שיועד לאפיה] או כלי ייעודי [כמו בתמונה] מנקים את שפת השקעים כדי שהגימור יהיה מושלם. את העודפים אפשר לגרור בעזרת הסרגל חזרה לשקעים.
צפה בקובץ המצורף 270444
צפה בקובץ המצורף 270445

מכינים מלית:
בסיר ממיסים חמאת בוטנים ושוקולד לבן. אחרי שמתקבל קרם חלק מסירים מהאש ומוסיפים קרוקנט ואבקת סוכר. אפשר להעביר לקערה ולעארבב. מתקבלת בלילה לא נוזלית. אם הבלילה מדי נוזלית- מוסיפים עוד קצת אבקת סוכר. לא להיבהל- יוצא מתוק, אבל לא מדי, ובכל מקרה לא אוכלים יותר מאחד...]
צפה בקובץ המצורף 270443

ממלאים בשקעים מהמלית- עד כמעט למעלה. משאירים מקום לכיסוי בשוקולד. אם המלית קצת סמיכה מרטיבים אצבע ומהדקים לתוך השקע באופן שלא יציץ מלמעלה.
צפה בקובץ המצורף 270446

המשך בהודעה הבאה....
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
המשך הדרכה מצולמת פרלינים במלית חמאת בוטנים קראנצ'ית

מעבירים את התבנית לקירור - לא הקפאה כשדי שלא יקפיא אחר כך את השוקולד שיוצקים מעל.
אחרי כ-5-7 דקות מוציאים מהמקרר וממלאים שוקולד עד לשפת השקעים.
שוב מנקים את שולי השקעים
צפה בקובץ המצורף 270447

מעבירים להקפאה.
מקפיאים היטב לפחות 15 דקות עד להקפאה מוחלטת.
מחלצים בעדינות את הפרלינים מהתבנית.
שומרים בכלי אטום במקרר למשך כשבוע או בהקפאה בכלי אטום עם ניר סופג מעל כל שכבת פרלינים לתקופה ארוכה יותר- אפילו חודש]

מגישים וקוטפים מחמאות
צפה בקובץ המצורף 270448
צפה בקובץ המצורף 270449
צפה בקובץ המצורף 270450

קל ממש. צאו לדרך....
וכמובן- תשתפו בפירות העמל

בהצלחה!!!!!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נראה מילוי טעים במיוחד!
ועבודה מהוקצעת כרגיל!
חן! חן!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י צחצח;1911084:
משהו מיוחד . שאלה שוקולד חלבי

אני השתמשתי במריר. אפשר כמבן חלבי אבל אז הייתי מוותרת על האבקת סוכר במילוי כי זה כבר מדי מדי מתוק. שוקולד חלבי הוא יותר מתוק מאחיו הפרווה.
 

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תגידי, כמה חפיסות שוקולד את מחזיקה בבית? :)
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
יש לי שאלה כללית על הדברים המשוקלדים.

אחרי שהפרלינים או הקייקפאפס או מה שלא יהיה יוצאים מהמקפיא, השוקולד נשאר יציב לאורך זמן?
הוא לא מתחיל להימס (להנמס? לימס?) באיזשהו שלב?
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
כפילות, סורי.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י שושן צחור;1911163:
יש לי שאלה כללית על הדברים המשוקלדים.

אחרי שהפרלינים או הקייקפאפס או מה שלא יהיה יוצאים מהמקפיא, השוקולד נשאר יציב לאורך זמן?
הוא לא מתחיל להימס (להנמס? לימס?) באיזשהו שלב?

לא נמס. אלא אם כן תשימי אותם בשמש להשתזף....

תגידי, כמה חפיסות שוקולד את מחזיקה בבית?
חסוי. סתם. אל תשכחי שזה גם לצרכי פרנסה....וכשצריך אני קונה.
בניגוד למה שחושבים הריצוף שלי הוא לא משוקולד והמתגים לא פרלינים...
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
שאלה: מה זה הקורקינט הזה, אה, קרוקנט בוטנים?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לכאורה זה ברס בוטנים/אגוזים שמשיגים בחנויות לאפיה.
מקווה שלזה גב' בקר התכוונה
 

שרינה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
וואו בקר רציתי כל כך לצלצל לך עוד פעם אבל לא הצלחתי.מדהים!מדהים!מדהים!כל הכבוד לך על הנדיבות לנשות פרוג.על ההשקעה בצילומים.ועל המתכונים המוצלחים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שאלה: מה זה הקורקינט הזה, אה, קרוקנט בוטנים?
רעיון לנסות לשים קורקינט...אהבתי!

קרוקנט. וכמו שחדוי כתבה זה אכן ברס ובמקרה הזה - ברס בוטנים.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מקפיצה למבקרות בבוקר..
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אוגרת עוד מתכון למאגר הפורה ממך, אלו בטוח יבואו לשימוש כשנכין לשמחה...
 

משי 1

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
תודה על המתכון הנוכחי ועל הכל!!
כבר בצעתי חלק, וחלק שומרת לעת הצורך...
אבל שאלה, למי שלא חסידת השוקולד הלבן יש אולי תחליף? (לא יודעת למה הטעם והמראה עושה לי מרגרינה בעיניים...) וסליחה על הטרחה...
 

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י hbecker;1911506:
רעיון לנסות לשים קורקינט...אהבתי!

קרוקנט. וכמו שחדוי כתבה זה אכן ברס ובמקרה הזה - ברס בוטנים.
ומה זה ברס?:confused:
 

שמואל גרינשטיין

יותר מעצב מגרפיקאי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י נוי;1911979:
ומה זה ברס?:confused:

שברי אגוזים/ שקדים/בוטנים בקרמל.
(עד כמה שידוע לי...)
נמכר בחנויות יעודיות למוצרי אפיה.

על כל פנים זה מאד טעים!

חני
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
ברס זה קרוקנט. שתי שמות למוצר אחד.
כמו שחני כתבה שברי אגוזים [בד"כ לוז] או בוטנים ובכל מקרה ממותקים.
 

תמנתי ווב דיזיין

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
משום מה, לא הצלחתי להשיג שוקולד לבן. אני מחפשת כבר די הרבה זמן. איפה משיגים?
אני אוהבת לעשות גלידות בשיטה שאת מראה את הפיטפורים, אבל מצאתי שמאד קשה להוציא אחר כך מהסיליקון. חלק מתפרקים לי.
איך עושים שהשוקולד לא יתפרק כשאת באה להוציא? ראיתי שהוצאת על נייר אפיה ולא התפרק לך.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה