הדרכה מצולמת - פטיפור שוקולד וטחינה גולמית

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י chavi9;2018636:
כמה יחידות בערך יוצאות מהכמות הזאת?

תלוי בגודל השקעים שאת משתמשת, באומדן גס כ-35 יחידות גדולות. 50 קטנות
 

3632

משתמש צעיר
נכתב ע"י שירו;1932477:
תודה, בקר ! את מקסימה !- ואני צוברת את המתכונים:):)!! - שולחת לך את המתכון כמו שאני שומרת בקלסר המתכונים שלי
הדפסתי, ואני הולכת להכין.
תודה;)
 

תמי1

משתמש מקצוען
טיפ ליציקת השוקולד לתבניות:
את השוקולד המריר העברתי לכוס ובעזרת מזרק שאבתי והזרקתי לשקעים. מהיר ונקי.
השוקולד עם הטחינה לא נשאב למזרק כי הוא עבה מידי אז עשיתי בכפית וכשסיימתי עלה לי הרעיון שיכולתי לשים בבקבוק שמיועד לרוטב של החסה, יש לו פיה צרה אבל רחבה מספיק בשביל משקה סמיך. את זה אנסה בפעם הבאה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י תמי1;2019162:
טיפ ליציקת השוקולד לתבניות:
את השוקולד המריר העברתי לכוס ובעזרת מזרק שאבתי והזרקתי לשקעים. מהיר ונקי.
השוקולד עם הטחינה לא נשאב למזרק כי הוא עבה מידי אז עשיתי בכפית וכשסיימתי עלה לי הרעיון שיכולתי לשים בבקבוק שמיועד לרוטב של החסה, יש לו פיה צרה אבל רחבה מספיק בשביל משקה סמיך. את זה אנסה בפעם הבאה.

שקית זילוף פותר הכל.....אני משתמשת בשקיות זילוף...
 

תמי1

משתמש מקצוען
נכתב ע"י hbecker;2019183:
שקית זילוף פותר הכל.....אני משתמשת בשקיות זילוף...

מסובך לי השקיות זילוף.
מתלכלכות לי הידיים מאוד ונוזל מסביב
ולכן חיפשתי שיטות אחרות..
 

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
הני שלום,
כבר פעם שניה שאני עושה את העוגת נוגט עם בסיס הבראוניז שהעלית בחגים.
אני עושה בתבנית A4
בפעם הראשונה אפיתי 1/2 שעה וכל האמצע של הבראוניז נשאר רטוב לא אפוי
הפעם החלטתי לאפות יותר זמן מה שקרה שכל המסגרת התיבשה נוראות והאמצע עדין נשאר רטוב שוקולדי
אני כנראה אשתמש בזה לכדורי שוקולד או לקייפאפס
מה לדעתך הסיבה
או שצריך לאפות בתבנית יותר גדולה כי בגלל הגובה זה לא נאפה טוב.
ניסיתי לאפות נמוך כמו שאר הטורטים שלי בקיצור מאכזב
אשמח להחכים מנסיונך העשיר
יעל
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י תמי1;2019294:
מסובך לי השקיות זילוף.
מתלכלכות לי הידיים מאוד ונוזל מסביב
ולכן חיפשתי שיטות אחרות..

מתלכלך לך כי את לא יודעת איך למלא אותן.
הנה שיטה קלה ונקיה.
לןקחים שקית זילוף או שקית סנדויץ' טובה מכניסים לכוס חד פעמית ואת השוליים מקפלים מעבר לשולי הכוס החוצה ולמטה מחוץ לכוס.
עכשיו יוצקים את השוקולד פנימה. לא עד הסוף. מחלצים את השקית וקושרים. השקית נקיה לגמרי בחלקה העליון וכך גם הידיים אל מתלכלכות.

אגב, כשאני מלאה שקית זילוף לזלף קרם אני עושה אותו דבר עם שקית זילוף גדולה או שקית הקפאה איכותית ומשתמשת במיכל עגול של 1 ליטר במקום כוס.
איך הרעיון? נסי ותהני!
 

קשקוש10

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
הכנתי,
יצא כזה משגע, שעד שהכנתי את התבנית הבאה, גמרתי את הראשונה...
זה פשוט ממכר.
 

מנגנת

משתמש מקצוען
שלום לכולם.
נכנעתי! :p
כן, גם אני מכינה פטיפורים של בקר...

קניתי במיוחד תבנית סיליקון (70 ש"ח :eek:)
הכנתי בשביל יולדת... זה נגמר עוד במהלך הביקור...

עם משהו אחד ממש הסתבכתי: איך לזלף את השוקולד- הוא ממש חם!!
שמתי בשקית (בתוך כוס כמו שהמלצת) וכמעט לא יכולתי להחזיק את זה
אז ברור שנשפך לי בצדדים וכל זה :mad::mad::mad:
אשמח לעצה
השבוע אני מכינה את זה שוב בעז"ה

ועוד משהו-
מה עוד אפשר לעשות עם התבנית הזאת?
ג'לי הולך? או שזה יתפרק בחילוץ ??

תודה תודה תודה!!!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מנגנת;2290407:
שלום לכולם.
נכנעתי! :p
כן, גם אני מכינה פטיפורים של בקר...

קניתי במיוחד תבנית סיליקון (70 ש"ח :eek:)
הכנתי בשביל יולדת... זה נגמר עוד במהלך הביקור...

עם משהו אחד ממש הסתבכתי: איך לזלף את השוקולד- הוא ממש חם!!
שמתי בשקית (בתוך כוס כמו שהמלצת) וכמעט לא יכולתי להחזיק את זה
אז ברור שנשפך לי בצדדים וכל זה :mad::mad::mad:
אשמח לעצה
השבוע אני מכינה את זה שוב בעז"ה

ועוד משהו-
מה עוד אפשר לעשות עם התבנית הזאת?
ג'לי הולך? או שזה יתפרק בחילוץ ??

תודה תודה תודה!!!!!
לא צריך לעבוד עם שוקולד רותח. חכי שיתקרר קצת. העיקר שיהיה עדיין נוזלי.
ג'לי בעיקרון אפשר לחלץ משקעים אבל לא משקעים מדי קטנים [כמו של פרלינים] אלא גדולים יותר
את יכולה להכין את הפטיפור רוזמרי שהעליתי אתמול.
 

מימי99

משתמש רשום
פשוט מקסים!

יש לי הרבה תבניות לפרלינים אבל לא מסיליקון-מתאים?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מימי99;2293185:
פשוט מקסים!

יש לי הרבה תבניות לפרלינים אבל לא מסיליקון-מתאים?

לכאורה. אבל תקפיאי ממש טוב לפני החילוץ, כי קשה יותר לחלץ מהתבניות האלו. מסיליקון קל מאוד לחלץ.
 

מתייעצת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שאלה של בורה: מה ההבדל בין תבנית של פרלינים לתבנית של פטיפורים? הגודל? יש לי תבנית סיליקון של כוכבים, די קטנים, ומשלל המתכונים שיש כאו לא מצאתי שום דבר שאפשר לבצע איתה. אולי היא מיועדת לפרלינים? בקר, יש לך מה להציע לי?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י מתייעצת;2293310:
שאלה של בורה: מה ההבדל בין תבנית של פרלינים לתבנית של פטיפורים? הגודל? יש לי תבנית סיליקון של כוכבים, די קטנים, ומשלל המתכונים שיש כאו לא מצאתי שום דבר שאפשר לבצע איתה. אולי היא מיועדת לפרלינים? בקר, יש לך מה להציע לי?

תבניות פרלינים הם קטנים בד"כ [השקעים] ולא לכל הפטפורים זה מתאים.
בטח יש מתכונים שאת יכולה להכין. גם את המתכון הזה עם הטחינה גולמית. יצא לך מצויין בתבנית פרלינים.
אפשר גם שוקולד מומס עם חמאת בוטנים גליליות/כרויות מרוסקות.
יש עוד הדרכות שהעליתי שמתאים.
האמת- גם את ההדרכה האחרונה בטעם רוזמרי אפשר. נתתי הוראות שם להכנה בתבנית פרלינים. פשוט תקבלי פטיפור מניאטורי ויש בזה משהו מגניב לגמרי.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה