הדרכה מצולמת - פטיפור שוקולד וטחינה גולמית

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בקר שאלה לי - אם משתמשים בעוגיות מן, צריך לשים 12 עוגיות?
 

שירו

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י hbecker;1932649:
וואו, מקסים.
אני אשלח לך את כל המתכונים שלי בשביל שתסדרי לי...;)

בכיף - גם אני ארוויח!!
 

ANONYMUS

משתמש מקצוען
זה שלי....

ולא היה לנו טחינה, אז יש בזה חמאת בוטנים
וגם עוגיות עם קרם לא היה, אז יש בזה תערובת של ביסקויטים וופלים.
הרעיון אותו רעיון. הטעם מאוד טעים!!!!
 

קבצים מצורפים

  • 20160112_192902.jpg
    2 MB · צפיות: 33

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ביקי;1934639:
בקר שאלה לי - אם משתמשים בעוגיות מן, צריך לשים 12 עוגיות?

כן

נכתב ע"י שירו;1934641:
בכיף - גם אני ארוויח!!
לא כדאי לך- זה מלאנים!!!

נכתב ע"י ANONYMUS;1934649:
ולא היה לנו טחינה, אז יש בזה חמאת בוטנים
וגם עוגיות עם קרם לא היה, אז יש בזה תערובת של ביסקויטים וופלים.
הרעיון אותו רעיון. הטעם מאוד טעים!!!!

נראה מהמם! באמת טעים גם עם חמאת בוטנים.
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אני גם עכשיו באמצע להכין אותם, רק שלא היה לי שוקולד לבן בבית והחנות היתה סגורה (שלישי היום), אקנה בעז"ה מחר.
בינתיים הכנתי נגלות של החלק עם השוקולד הכהה (יש לי רק תבנית אחת עם 15 שקעים)
נראה לך שזה יהיה בסדר שמחר אחזיר את השוקולדים לשקעים ואוסיף את התערובת הבהירה? זה ידבק טוב?:eek::(
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י בתיה G;1934733:
אני גם עכשיו באמצע להכין אותם, רק שלא היה לי שוקולד לבן בבית והחנות היתה סגורה (שלישי היום), אקנה בעז"ה מחר.
בינתיים הכנתי נגלות של החלק עם השוקולד הכהה (יש לי רק תבנית אחת עם 15 שקעים)
נראה לך שזה יהיה בסדר שמחר אחזיר את השוקולדים לשקעים ואוסיף את התערובת הבהירה? זה ידבק טוב?:eek::(

זה ידבק.
הבעיה שאולי תהיה לך היא שבגלל שכבר הוצאת את השוקולדים הכהים אז הואקום בין השוקולד לתבנית, כלומר האיטום יהיה פחות חזק ולכן אולי ייזל לך קצת מהשוקולד הבהיר לצדדי הפטיפור והשכבות לא תהיינה כל כך נראות.
 

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
בגרסא הפרווה יש משהו במקום השוקולד הלבן הלא טעים בלשון המעטה?
 

ארי פרקש

משתמש רשום
הכנתי היום 2 נגלות מ- 6 צורות שונות.
איזה חוויה...טעיםםם
היתה לי רק טחינה שומשום מלא.
נגמר לי השוקולד הלבן ובנגלה השניה שמתי שוקולד כהה ויצא שני גוונים של שוקולד.
שבי
 

שלוומי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה ל- abecker

יצא טעים יותר מאשר יפה(קצת יש סימני קרח)
הנה דוגמית:
 

קבצים מצורפים

  • IMG_0148.JPG
    3.1 MB · צפיות: 31

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י רותי12;1934879:
בגרסא הפרווה יש משהו במקום השוקולד הלבן הלא טעים בלשון המעטה?

כשמערבבים אותו עם הטחינה והעוגיות הטעם ממש בסדר. יש שוקולד צ'יפס לבן [יותר נוטה לצבע שנהב] של חברת כרמית והם לא רעים בכלל.
כמו שכתבו לך אם תשתמשי בשוקולד חום תקבלי בכל זאת 2 גוונים שונים כי הטחינה משנה את גוון השוקולד החום. אבל זה לא יהיה ניכר כמו בשחור-לבן.

נכתב ע"י יהודה סגל;1934880:
הכנתי היום 2 נגלות מ- 6 צורות שונות.
איזה חוויה...טעיםםם
היתה לי רק טחינה שומשום מלא.
נגמר לי השוקולד הלבן ובנגלה השניה שמתי שוקולד כהה ויצא שני גוונים של שוקולד.
שבי
טחינה שומשום מלא זה מעולה. גם הטחינה שאני השתמשתי היא משומשום מלא.
ברגע שמוסיפים משהו קצת יותר בהיר לשוקולד הוא מתבהר ולכן קיבלת 2 גוונים שונים של חום וזה רעיון מעולה למי שלא אוהב את הלבן. למרות שכשמוסיפים לו טעם הוא לא נורא בכלל, במיוחד עם טחינה כי הטעם של הטחינה מאוד דומיננטי בפטיפור [טעם של חלבה].

נכתב ע"י שלוומי;1934891:
יצא טעים יותר מאשר יפה(קצת יש סימני קרח)
הנה דוגמית:
יצא יפה מאוד, כמו שזה טעים!!!!
תודה על השיתוף.
 

ov

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
הצלחת לאתגר אותי....

לצערי הייתי עם ילד חולה בבית אז הספקנו קצת....

יפה זה לא יצא.....:cool: אבל טעיםםםםם!!!:)
 

קבצים מצורפים

  • P1200069.JPG
    KB 88.2 · צפיות: 34

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ov;1935565:
הצלחת לאתגר אותי....

לצערי הייתי עם ילד חולה בבית אז הספקנו קצת....

יפה זה לא יצא.....:cool: אבל טעיםםםםם!!!:)

יצא לך יפה ממש.

העיקר שהיה טעים והילד החולה זכה לפינוק....יש לי 2 כאלו בבית.....
 

ביקי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
וואו תראו איזה מתכון מנצח! אני רואה שהמון כבר עשו אותו..
בקר כל הכבוד אין מילים!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י ביקי;1935582:
וואו תראו איזה מתכון מנצח! אני רואה שהמון כבר עשו אותו..
בקר כל הכבוד אין מילים!!

ומה איתך????
 

pnina912100

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
למה כשאני עושה שוקולד בתבניות סיליקון אני מרגישה טעם לוואי של התבנית??
אני מאוד רגישה בטעמים, בעלי לא מבין על מה אני מדברת, אבל לי זה מאוד מפריע,
(קצת מגעיל אותי לאכול מזה...)
משהו נתקל בזה?
 

קרמבו

משתמש מקצוען
נכתב ע"י pnina912100;1935640:
למה כשאני עושה שוקולד בתבניות סיליקון אני מרגישה טעם לוואי של התבנית??
אני מאוד רגישה בטעמים, בעלי לא מבין על מה אני מדברת, אבל לי זה מאוד מפריע,
(קצת מגעיל אותי לאכול מזה...)
משהו נתקל בזה?

התבניות סיליקון מהסוג הפשוט באמת מעבירות את הטעם הנפט המגעיל הזה, התבניות היקרות היותר איכותיות לא מעבירות את הטעם.
 

RE

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
תגידי יש לך ברטר עם שוקולד עלית
או מפעל קטן מאחורי הבית
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י pnina912100;1935640:
למה כשאני עושה שוקולד בתבניות סיליקון אני מרגישה טעם לוואי של התבנית??
אני מאוד רגישה בטעמים, בעלי לא מבין על מה אני מדברת, אבל לי זה מאוד מפריע,
(קצת מגעיל אותי לאכול מזה...)
משהו נתקל בזה?

קראתי שצריך ל'אפות' את התבניות ריקות כדי שהטעם לוואי יצא.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י RE;1935865:
תגידי יש לך ברטר עם שוקולד עלית
או מפעל קטן מאחורי הבית

ברור.
גם הרצפה שלי עשויה משוקולד [שחור ולבן- סוג של שיש], הקירות טפט בצק סוכר, הכירות והשמיכות קצפת, החלונות עוגיות ויטראז', הרעפים בגג מופלים, והמדפים בארונות- ביסקויטים.......
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה