כשהעליתי את הפטיפור הזה להצבעה היה לי די ברור שהוא יקח. אבל החלטתי בכל זאת לתת צ'אנס למשהו נוסף.
הפטיפור הזה לא כל כך מושחת מבחינת הרכיבים וגם מי ששוחרת בריאות יכולה להכין אותו ולפנק את הילדים מדי פעם.
צפה בקובץ המצורף 272938
מה שאני אוהבת בפטיפור הזה הוא שהוא מכיל שלושה רכיבים בלבד [או ארבעה אם רוצים גם שכבת שוקולד שחור]
צפה בקובץ המצורף 272940
6 עוגיות סנדויץ'- הקרם שלהן מעשיר את הטעם. מי שרוצה יכולה בהחלט להמיר לעוגיה אחרת. העוגיות של מן מקמח מלא עם הבלטת החיטים מאוד מתאימה וטעימה כאן.
200 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס טחינה גולמית
אני בחרתי להשתמש בתבנית בובות. כל תבנית תתאים לפטיפור הזה.
צפה בקובץ המצורף 272941
אם רוצים שכבת שוקולד חומה- ממיסים תחילה בסיר 150 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן.
יוצקים לשקעים לגובה של כ-1/3 שקע:
צפה בקובץ המצורף 272943
מכניסים למקפיא להתקשות.
בינתיים, טוחנים במעבד מזון את העוגיות, טחינה דקה ממש.
ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד לבן ו 1/2 כוס טחינה גולמית.
כשהשוקולד והטחינה נמסים ומתקבל קרם חלק, מסירים מהאש ומוסיפים את העוגיות הטחונות:
צפה בקובץ המצורף 272944
יוצקים את התערובת לשקעים מעל השוקולד החום, ושוב מעבירים להקפאה.
צפה בקובץ המצורף 272945
מחלצים אחרי הקפאה מוחלטת.
קל, נכון? אז הפעם אין תירוצים....
מכינים לבנים:
צפה בקובץ המצורף 272947
לבנות:
צפה בקובץ המצורף 272948
ולאבא ואמא:
צפה בקובץ המצורף 272949
צפה בקובץ המצורף 272950
כרגיל- אפשר להעביר את המתכון, אבל כל הזכויות שמורות.
הפטיפור הזה לא כל כך מושחת מבחינת הרכיבים וגם מי ששוחרת בריאות יכולה להכין אותו ולפנק את הילדים מדי פעם.
צפה בקובץ המצורף 272938
מה שאני אוהבת בפטיפור הזה הוא שהוא מכיל שלושה רכיבים בלבד [או ארבעה אם רוצים גם שכבת שוקולד שחור]
צפה בקובץ המצורף 272940
6 עוגיות סנדויץ'- הקרם שלהן מעשיר את הטעם. מי שרוצה יכולה בהחלט להמיר לעוגיה אחרת. העוגיות של מן מקמח מלא עם הבלטת החיטים מאוד מתאימה וטעימה כאן.
200 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס טחינה גולמית
אני בחרתי להשתמש בתבנית בובות. כל תבנית תתאים לפטיפור הזה.
צפה בקובץ המצורף 272941
אם רוצים שכבת שוקולד חומה- ממיסים תחילה בסיר 150 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן.
יוצקים לשקעים לגובה של כ-1/3 שקע:
צפה בקובץ המצורף 272943
מכניסים למקפיא להתקשות.
בינתיים, טוחנים במעבד מזון את העוגיות, טחינה דקה ממש.
ממיסים בסיר 200 גרם שוקולד לבן ו 1/2 כוס טחינה גולמית.
כשהשוקולד והטחינה נמסים ומתקבל קרם חלק, מסירים מהאש ומוסיפים את העוגיות הטחונות:
צפה בקובץ המצורף 272944
יוצקים את התערובת לשקעים מעל השוקולד החום, ושוב מעבירים להקפאה.
צפה בקובץ המצורף 272945
מחלצים אחרי הקפאה מוחלטת.
קל, נכון? אז הפעם אין תירוצים....
מכינים לבנים:
צפה בקובץ המצורף 272947
לבנות:
צפה בקובץ המצורף 272948
ולאבא ואמא:
צפה בקובץ המצורף 272949
צפה בקובץ המצורף 272950
כרגיל- אפשר להעביר את המתכון, אבל כל הזכויות שמורות.