דרוש מידע הדרכה לתספורות ילדים, יש לכם?

H. Clin

משתמש מקצוען
אני מתכננת לספר את הילדים שלי מחר ואין לי בעיה להסריט אבל איך אני עושה את זה בלי שיראו אותי?

שלג קל

משתמש מקצוען
אפשר להכנס ליוטיוב ולראות,
יש שם הדרכה ברורה ובהירה,
בדיוק מה שמחפשים כאן.

H. Clin

משתמש מקצוען
סיפרתי ילד אחד בינתיים והסרטתי. לא ראיתי את ההסרטה עדיין אבל אני די בטוחה שרואים אותי שם. אשמח להדרכה איך לטשטש את עצמי.

גיבור של אמא

משתמש רשום
סיפרתי ילד אחד בינתיים והסרטתי. לא ראיתי את ההסרטה עדיין אבל אני די בטוחה שרואים אותי שם. אשמח להדרכה איך לטשטש את עצמי.
אאני יכול לנסות, אבל אני לא בטוח שאני יצליח

תעדכני שראית את המייל בשביל שאוכל למחוק

H. Clin

משתמש מקצוען
אאני יכול לנסות, אבל אני לא בטוח שאני יצליח

תעדכני שראית את המייל בשביל שאוכל למחוק
שמרתי את המייל. אני לא שולחת עדיין כי אני רוצה לוודא שאין שם דברים מביכים ממש אבל אני מקווה שבשעה הקרובה אני אגיע לזה.

גיבור של אמא

משתמש רשום
שמרתי את המייל. אני לא שולחת עדיין כי אני רוצה לוודא שאין שם דברים מביכים ממש אבל אני מקווה שבשעה הקרובה אני אגיע לזה.
אוקיי, מחקתי
אני לא למדתי איך עןושים את זה
ויש כאן כאלו שאמרו שהם יודעים - אני יכול אבל לנסות
תודה ובהצלחה

גיבור של אמא

משתמש רשום
לא הבנתי מה יארמולקע קשור כאן?
@יארמולקע כתב בתחילת האשכול שהוא יודע ומוכן בשמחה לעשות את הטשטוש הזה למישהו שרצה להעלות סרטון
בסופו של דבר ההוא לא הסריט
לכן לדעתי אפשר לשלוח לו מייל ולשאול האם גם כעת יהיה מוכן

H. Clin

משתמש מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה