אני מעלה כמה איורים שעשיתי לא מזמן ורוצה אם אפשר לקבל קצת הדרכה איך אני יכולה לאייר בצורה יותר חדשנית. את האיורים הנ"ל עשיתי קודם ביד ואז סרקתי וצבעתי בפוטושופ.
כוונתי יותר לשרטוט כנראה שאני מדברת על הויקטורי אם זו הדרך היחידה שאינה ביד. נראה לי אם אני זוכרת טוב ששמשון העלה ציור בסגנון אולי גם מוטי הלר ואבישי...נכתב ע"י עפרה;203380:כל ציור שכל צייר מעלה כאן נראה שונה מאוד מכל ציור של כל צייר אחר... כל אחד והסגנון שלו. העלית כאן מגוון של סגנונות, ציורים יפים מאוד.
מה בדיוק את מעוניינת לדעת? על השרטוט, על הצביעה, או על משהו אחר?
יש כאן כאלו שעובדים בסגנון וקטורי, שהוא שונה מציור ביד, ויש טכניקות שונות. אולי תספרי אילו ציורים מצאו חן בעינייך, ונוכל לכוון אותך אל הסגנון שאת מחפשת.
נכתב ע"י עפרה;203665:דומני שהשאלה היא לגבי ה'אינקינג', שיטת השרטוט של הקווים כך שיש להם נפח וזרימה - עבים כשצריך ודקים כשמתאים, כמו שרטוט בדיו.
אם המומחים מעוניינים לשתף אותנו, גם אני מעוניינת לשמוע...
נכתב ע"י אלף;203860:עד שיענו המומחים ממני אומר לכם מה שידוע לי:
אחרי הסקיצה שנעשית בעיפרון ומכילה קוווים מיותרים רבים מגיע שלב האינקינג:
כעת מציירים על נייר נקי ע"ג שולחן אור עם רפידוגרף או מכחול בצבע מיים שחור, כשזה ידנית
נראה לי שיש גם ציירים שלא מדגישים את הקו החיצוני אלא סורקים שירות את הסקיצה המצויירת בעיפרון וצובעים במחשב דמוי צבעי מים ללא קו מתאר.
האם אני צודקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: