(האלבומים הזולים שלא רוצים לשלם איכותי יותר)
מה הכונה?
(האלבומים הזולים שלא רוצים לשלם איכותי יותר)
יש לי לקוחות רבים שלא רוצים לשלם על הדפסה יקרה כמו רוט אלבומים וכד'.מה הכונה?
עונה במקום חנוש...מה הכונה?
כן אני,מישהו מצליח לעבוד עם לופה בנטפרי?
תודה!
איך?כן אני,
ללא תבנית מסוימת
מוזר, אולי הורדתי כשהיה לי אתרוג?...איך?
הם לא נותנים להוריד את התוכנה
הדפסתי בעבר ספר שוכב 20*28 אבל כשזה פתוח זה די רחב וקצת קשה לילדים להחזיקאיזה גודל מומלץ לבחור באלבום שטוח, שיהיה נוח לדפדוף?
נכון, זה באמת לוקח המון זמן, לדעתי האיכות זה רק להוריד כובד לתצוגה באתר, לא בטוחה שאת צריכה לחכות לתצוגה, פשוט תעשי הזמנה...אני רוצה ג"כ להדפיס שטוח בwow
אני מעלה עמודים שעיצבתי בפוטושופ,
זה נראה נורא מטושטש, וכשאני עושה תצוגה מקדימה הוא כותב לי המון זמן שהוא טוען את התמונה באיכות גבוהה להדפסה..., כבר יותר משעה ורק עמוד אחד!
ככה זה?
המבצע רק עד היום. כל העמודים מוכנים לי, רק אם אני יחכה ככה על כל תמונה............
וזה לא יצא לי כזה מטושטש כמו שזה נראה?נכון, זה באמת לוקח המון זמן, לדעתי האיכות זה רק להוריד כובד לתצוגה באתר, לא בטוחה שאת צריכה לחכות לתצוגה, פשוט תעשי הזמנה...
(הזמנתי ועדיין לא קבלתי, אך במחיר הזה אני לא מצפה מידי ...)
כתבתי שזה עוד לא הגיע אלי...וזה לא יצא לי כזה מטושטש כמו שזה נראה?
ההפרש ניכר מאוד באיכותבWOW ניסית גם?
זה פשוט פער של 50%!
לופה- יקר ושווהאשמח לשמוע חוות דעת עדכנית:
מאיזה מקום האלבומים יוצאים הכי איכותיים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: