דרוש מידע הדסה עין כרם או שערי צדק

מ.מ.א.א

משתמש פעיל
המנטליות של אישה חרדית בטח יותר מתאימה לשותפה לחדר לאחר לידה
ובטח המנטליות של הערבייה לא כ"כ מתאימה
הם באים בחמולות שיכולות למלא כמה חדרים -בלי להתחשב בכלל שיש עוד יולדת בחדר -לא משנה לאיזה מגזר היא משתייכת

זה שנפלת עם אישה מיוחדת ודרישות מיוחדות לא מעידות על הכלל ולא משנה מאיזה מגזר היא

בכל בית חולים יש את הכל ויכולים לקרות כל המצבים
ולא כל דבר תלוי בבית החולים -כמו למשל אופי של האישה השותפה לחדר שבדיוק ילדה בזמן שלך ובדיוק!!!שמו אותה בחדר איתך

♦ מלכה ♦

משתמש פעיל
חשוב לי לדעת אם באמת אפשרי לבקש לעבור במידה ויש ערבייה בחדר.
היה לי את זה בעבר ומאד הפריע לי......
בטח
מניסיון,
ילדתי בעין כרם וביקשתי שלא רוצה להיות עם ערבייה ביחד
והם אמרו לי, שכמובן, כבר סידרנו לך חדר עם יהודייה (אמרו לי שם שהם מקפידים על זה מלכתחילה)

(כמובן לבקש את זה מאחות יהודייה...)

יותר מזה, פעם ביקשתי להיות בחדר עם שומרת שבת, ועל המקום הם סידרו את זה

אין על הדסה עין כרם!!!

נערך לאחרונה ב:

נעמה CPA

משתמש מקצוען
האחיות שם מאוד מאוד נחמדות, ובגדול אפשר לבקש הכול
והם ינסו לעזור
אבל אחרי הכל זה בית חולים ולא מלון ולא הכל אפשר...
(אני הייתי בביות מלא, היולדת השנייה הבת שלה לא הפסיקה לצרוח מהרגע שנכנסתי ועד השחרור ולא היה לאן לעבור, אבל סה"כ מה שחשוב בעיקר בעייני זה המיילדות וחדרי לידה וכמובן תינוקיה אם רוצים)

sherit

משתמש פעיל
צילום מקצועי
חשוב לי לדעת אם באמת אפשרי לבקש לעבור במידה ויש ערבייה בחדר.
היה לי את זה בעבר ומאד הפריע לי......
מניסיון שלי בהדסה הם משתדלים לשים את כל החרדיות באותה מחלקה (המיוחד בסוף שבוע)
אני ילדתי בחמישי וכל החרדיות היו ביולדות א והערביות היו ביולדות ב
הם מאוד משתדלים לעשות חלוקה ואם מסיבה כלשהי לא עשו תמיד אפשר לבקש לעבור חדר...

אני ילדתי גם בהר הצופים וגם בעין כרם
אני חוזרת רק להדסה עין כרם....

אחינועם כסיף

משתמש רשום
חוויה אישית שלי מעין כרם ילדתי שם לידה ראשונה בחדר לידה אפשר לאמר שהיה בסדר... לא יותר מזה הייתי המון שעות ועברתי 3 תחלופות של מיילדות האחרונה באמת היתה קשובה לרצונתי הראשונות ממש לא.
בקבלה קיבל אותי רופא ערבי שהלחיץ נורא והדיבור שלו היה מזלזל.
בא נאמר שעל הכל הייתי סולחת.
עד שהגיע זמן השחרור, לילה קודם ביררתי עם האחיות מתי אני צריכה לפנות את החדר הן אמרו לי בשעה 11.
עידכנתי את בעלי שיהיה מאורגן. באנו מעיר רחוקה נסיעה שעה + רק בשביל "עין כרם".
אותו לילה היה להם עומס מטורףףףף כל המסדרון היה מלא ביולדות שלא היה להן חדרים.
בשעה 9 נכנסה אחות לחדר ואמרה לי מה? איך את לא מאורגנת? את יוצאת להדסה בייבי עכשיו, קדימה תתארגני....
התחלתי לבכות (אחרי לידה או לא?......) אמרתי לה חכי אני רוצה שבעלי יעזור לי לארגן שום דבר לא מאורגן לי...
היא אומר לי מתי הוא יבוא? אמרתי לה אזור 10 היא הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח את יוצאת עכשיו!!!
חשוב לי לציין שהרגשתי מאד מאד לא טוב והיא ראתה את זה והתעלמה.......
אמרה לי שתשלח בנות שירות שיבואו לעזור לי בסוף הן הגיעו רק כדי לסחוב לי את הדברים
התארגנתי לבד הכל התכופפתי להוציא דברים מתחת למיטה
בקיצור החוויה שלי משם זוועההההה

חזנית

משתמש חדש
בכל בית חולים יש שליחים טובים ושליחים רעים. פגשתי בביקור חולים גם מלאכים, וגם מלאכי חבלה.לא פחות!
הדסה עין כרם ליגה, אבל הרבה חילוניות ולא נעים שהבעל של היולדת השניה תקוע איתכן בחדר ויש בעיות צניעות. שערי צדק מקצועיים. בכל בית חולים צריך רחמי שמיים לפגוש את המלאכים הטובים ולא מהסוג השני עם קרניים וקילשון

חזנית

משתמש חדש
ומי ששאלה איך אפשר להתלונן, יש תיבות משוב במחלקות, בביקור חולים בכל אופן. אני התלוננתי על ההרדמה שהחלה לפוג באמצע הניתוח(תדמיינו...) והמרדים השטן ירד עלי וירד עלי ויצאתי משם מצולקת לכל החיים. התלוננתי עליו ונראה לי שהוא קיבל על הראש. הוא התקשר להתנצל אבל רק כי הכריחו אותו. בכל אופן חובה להתלונן כדי שלא נסחב איתנו עוד כאב נפשי. כשמתלוננים גם עושים חסד עם היולדות הבאות. צוות רפואי שחוטף על הראש יחשוב טוב טוב לפני שהוא משפיל או מבזה את היולדת הבאה. והקדוש ברוך הוא, הוא השופט צדק האמיתי, ישלם לכל אחד מה שמגיע לו.

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
עוד עניין שיש לתת את הדעת
בעין כרם אין שמירת שבת כלל. אין עובדות גויות ואין כתבניות גם למה שלא נחשב פיקוח נפש
הכניסה לתינוקיה ולחדרי לידה היא ע"י דלת חשמלית. לתינוקיה ע"י כפתור גרמא שלא כולם סומכים על זה לכתחילה
שאלנו את הרב של הדסה לגבי זה והציע לי ברוב טובו שאם אני רוצה גויות בשבת אני יכולה ללכת לבית חולים אוגוסטה ויקטוריה שבמזרח ירושלים. בשערי צדק זה לא ככה
אם הם ידעו שהרבה חרדים לא מגיעים לשם בגלל זה אולי יותר יתחשבו

mama24

משתמש מקצוען
יש לי ניסיון רק עם שע״צ.
אבל גם זה ניסיון חלקי…
הייתי מרוצה בחדרי הלידה-ככה ככה.
מהמחלקה, הייתי מרוצה מאוד אבל רק בביות המלא (במחלקה הרגילה הייתה איתי בחדר בלילה השני מתוך 6 לילות יולדת אמנם חרדית אבל בעלה שהה בחדר כל הזמן!!! בעצם, ב12 סילקו אותו וחזר ב7 עם החלפת המשמרות… היה ממש נורא והיא הייתה ליד השרותים אז היה לא נעים ללכת לשירותים. בבוקר כשהגיע הלך לשירותים של היולדות, אז הלכתי להתלונן אצל האחיות ושלחו ניקיון מיד וגם העירו לו.)
אבל מנגד השאירו אותי 6 לילות אחרי לידה רגילה כי התינוק היה צריך אשפוז, וזה קרה מעצמם בלי שביקשתי( והמחלקה הייתה ממש מלאה!) ובכל פעם הציעו לי לילה נוסף.
האם אחזור לשם?
סביר להניח שלא למרות שקיבלתי הבטחה שבפעם הבאה יהיה אחרת וכשאקבל שירות VIP.
אבל כנראה שיהיה תלוי באיזה יום בשבוע זה יקרה (אם האשפוז יכלול שבת או לא).

מרגלית100

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אז דבר ראשון - רק תפילות!!
לכל מקום שתגיעי את צריכה את המצרך הנ"ל, ליפול לידיים הטובות בזמן הנכון, שוב - רק תפילות!!!!
דבר שני, אני ילדתי בכמה וכמה בתי חולים, בכל מקום אפשר להנות ובכל מקום יש סיפורים מסיפורים שונים שקרו.
אני בחרתי לחזור לשע"צ,
א. כי חשוב לי ההיימישקייט,
ב. כי מאוד נהניתי מהיחס של המיילדות כמעט כל פעם
ג, המקום והמיקום, נעים, מרווח מרחבים, נוף ירושלמי מקסים - מדבר אלי מאוד אחרי לידה
ד. אוכל - ברווח, מבחר וטעים עם הכשר מהודר.
בשע"צ יש אמירה מאוד חזקה של "מה נעשה כדי שתפני את החדר כמה שותר מהר"
דווקא המשפט הזה מבחינתי זה רק עוד סיבה להגיע לשם, כן, הם מאוד קשובים ומנסים לעזור לך ולעשות הכל כדי לזרז לידה בכ"מ דרכים טבעיות,
אין לי שום עניין לבלות שעות רבות בחדר לידה, מצידי, כל דבר שהם יכולים לזרז ולעזור לי לצת משם מהר - מתקבל בברכה.
להדסה - הבת שלי הלכה, אחרי אין ספור בירורים והתאכזבה קשות - מהכל.
כך שאין כאן תשובה מוחלטת, אני כתבתי לך מה אני אוהבת בשע"צ, יכול להיות שדווקא אותם הדברים - יכולים להפריע לך.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אבל הם מנתחים הרבה הרבה יותר מהר משע"צ
מנסיון אישי של פעמיים
בבעיה הכי קטנה הם מעיפים לחדר ניתוח בעוד שבשע"צ הם כן מנסים אופציה ללידה רגילה,
חשוב לשים לב גם לזה!
זה לא נקודה לטובתם,
הם לוקחים סיכונים מלחיצים.
באופן אישי, הם טעו לגבי וילדתי בלידה רגילה (ס״ד, כמובן) למרות שזה לא היה נכון רפואית בכלל.
ב״ה אלף פעמים שלא נוצר נזק (התינוק היה צריך פיזותרפיה, אבל לא נשאר לו זכר לטווח ארוך ב״ה)

עוד משהו חשוב בעיני, בשערי צדק מקבלים בתינוקייה מתי שרוצים. קורה אחרי לידה (12-16 שעות) שאני פשוט קורסת וצריכה שמישהו ישמור על התינוק עכשיו!!, לא משנה אם זה בשלוש בצהרים או 12 בלילה. הם כותבים פתק על התינוק בין השעה X וY לתת לו בקבוק.
ואז הם לא נותנים :(
מנסיון כואב כואב.
אם יולדים בשערי צדק -
לא משאירים תינוק בתינוקייה שם!!
הצרחנייה שם, זה משהו שאין בשום מקום, והחוסר תפקוד של האחיות שם נוראי ומזלזל.
נשארתי עם טראומה משם :(

רגע של ניצחון

משתמש מקצוען
זה לא נקודה לטובתם,
הם לוקחים סיכונים מלחיצים.
באופן אישי, הם טעו לגבי וילדתי בלידה רגילה (ס״ד, כמובן) למרות שזה לא היה נכון רפואית בכלל.
ב״ה אלף פעמים שלא נוצר נזק (התינוק היה צריך פיזותרפיה, אבל לא נשאר לו זכר לטווח ארוך ב״ה)
לא כתבתי את זה בתור מעלה או חיסרון,
בסך הכל כתבתי עובדה,
בתור תגובה למישהי שכתבה הפוך= שבהדסה מנתחים פחות- אז דייקתי את הנתונים.
זה הכל.
ואלו הנתונים- בשערי צדק לא ממהרים לנתח ובהדסה מנתחים יותר,
בשניהם זה לפעמים מעלה ולפעמים חיסרון,
גם זה שבהדסה יחסית מנתחים מהר זה לפעמים מעלה- הצלת חיים מבלי לקחת סיכונים ולפעמים חיסרון- ניתוח מיותר כי הם לחוצים ומנתחים גם בבעיות קטנות (כמו שהיה אצלי למשל)

חגית קרמר

בניית אתרים פופולריים
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L
נדלג על שמות של בתי חולים
שסובלים מהתנהגות פושעת כלפי יולדות
כולל זלזול מחפיר בזמנים מאוד רגישים

סימני אזהרה להתנהלות לא תקינה של בית חולים ו/או נותן שירות רפואי בתחום הילודה:
  1. יחס מזלזל ומתעלם מאישה מיוסרת עם צירים
  2. יחס מתנשא ומזלזל לאישה שטוענת בתוקף שהיא מרגישה X Y Z
  3. שימוש בצעקות ובדיבורים פוגעניים כלפי יולדת. ובמיוחד במצבים רגישים +++
  4. צרחניה הזויה עם אפס טיפול ויחס לילודים.
  5. טיפול רפואי מיותר בחוסר רגישות
  6. גיהינום בתהליך שחרור היולדת הביתה
שכל אחת תבחר לה איפה שטוב לה ללדת,
רק כדאי מאוד לשים לב לסיפורים חריגים ששומעים מסביב, כמו:
המוניטור לא היה תקין הרבה זמן > תלונות לצוות הרפואי (במקום שהוא ירוץ בעצמו!) > והסוף עצוב מאוד

בבית חולים עם התנהלות תקינה צריך להיות טיפול מיידי ומקצועי במוניטור לא תקין ושלילת סכנת חיים.

תמיד בבריאות, בשמחה ובידיים מלאות.

אימא של מלכות

משתמש פעיל
אני ילדתי בעין כרם פעמיים ובע"ז מתכננת לחזור רק בשמחות
יש להם יחס מקסים בקבלה והמילדות מהמהמות בעייני - לגבי ניתוחים הצילו אותי שם מניתוח ברגע האחרון והעברו אותי לחדר לידה.
נכון קצת הציק לי הבעל של השכנה לחדר(החילונית) שהיה שם הרבה מאוד בפרט אחרי לידה שרוצים לשתף איך הייתה הלידה ולא נעים עם גבר בחדר. וגם החדר קצת צפוץ
אבל הלידה והמיילדות והאחיות מדהימות!!! ורק לשם אני חוזרת בעז"ה
בנוסף גם מחלקת נשים (לא יולדות) נעימה ונוחה ומקצועית מאוד

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אז הם לא נותנים :(
מנסיון כואב כואב.
אם יולדים בשערי צדק -
לא משאירים תינוק בתינוקייה שם!!
הצרחנייה שם, זה משהו שאין בשום מקום, והחוסר תפקוד של האחיות שם נוראי ומזלזל.
נשארתי עם טראומה משם :(
מענין מאוד שזו הייתה החוויה שלך, כנראה נפלת על משמרת לא משהו :(
החוויה שלי הייתה שונה בכמה וכמה לידות שפשוט קרסתי והכנסתי תינוק לתינוקיה לשמירה כולל ארוחה כי לא החזקתי את העיניים והם הבינו אותי.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
החוויה שלי הייתה שונה בכמה וכמה לידות שפשוט קרסתי והכנסתי תינוק לתינוקיה לשמירה כולל ארוחה כי לא החזקתי את העיניים והם הבינו אותי.
הייתי בכמה משמרות.
יותר ימים מהרגיל.

בכוון הנכון

משתמש פעיל
החוויה לא רק שלה
שמעתי על עוד מישהי ששמעה צרחות כל הלילה ולא נרדמה
בסוף היא באה לראות מה קורה כי הלב שלה לא היה רגוע
והיא רואה את התינוקת אדומה מבכי
החוויה שלי הייתה שונה בכמה וכמה לידות שפשוט קרסתי והכנסתי תינוק לתינוקיה לשמירה כולל ארוחה כי לא החזקתי את העיניים והם הבינ\

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה