זה בדיוק ככה.בעין כרם זה לא ככה?
זה בדיוק ככה.בעין כרם זה לא ככה?
אפשר לומר שאת לא מוכנה. (סתם משהו שאמרו לי אחרי הלידה...)1. יש סטודנטיות שמתלמדות עליך
מנוחה בגלל התינוק שלך או בגלל השכנה?2. כל היולדות על בסיס ביות מלא פרט ללילה. ז"א שאין מנוחה במהלך היום!!
אחותי ילדה בעין כרם לפני כמה חודשיםברור שהדסה. חברה שלי יש לה 14 ילדים. 12 הראשונים ילדה בשערי צדק ואח"כ עברה להדסה ומתחרטת שלא עשתה זאת קודם.
מנתחים ברגע האחרון (אצל החברה הזאת, היה לה אותו סיפור ב2 לידות, בהדסה- ילדה רגיל ובשערי צדק- כשנמאס להם לחכות פשוט ניתחו! ומברור אח"כ התברר שהיה ניתן למנוע את הניתוח. חד משמעי- הדסה עין כרם.
אם יש ערביה בחדר מבקשים לעבור ואם יש מקום- נותנים לך. מלכתחילה הם יודעים להפריד
לא חושבת שזה ככל מפחיד עם ערביות, (בכלל אחרי לידה הם חלשים אף אחד לא יגע בך!!)אחותי ילדה בעין כרם לפני כמה חודשים
היולדת על ידה עזבה
והכניסו ערביה
ניגשתי לדלפק האחיות ושאלתי שם "לא מקפידים על הפרדה" ? היא שאלה אותי
"מה יש עם זה בעיה?"
אז כל אחד והחוויה שלו שונה באותו מקום
א"א להסיק כך מסקנות
הבעיה עם הערביות היא עם החמולה שבאה בהמוניה, והם באים עם הרבה כח...לא חושבת שזה ככל מפחיד עם ערביות, (בכלל אחרי לידה הם חלשים אף אחד לא יגע בך!!)
אז צריך לפחד להסתובב ברחוב כי יש אתרי בניה עם ערבים.......הבעיה עם הערביות היא עם החמולה שבאה בהמוניה, והם באים עם הרבה כח...
צודקת!הנתון שבשערי צדק לא ממהרים לנתח, הוא לא ממש בצד המעלות.
כדי להישאר עם התואר של בית החולים עם הכי פחות קיסריים, הם מסרבים לאופציה קיסרית גם כשהיולדת מבקשת וגם במצבי חרום שכל בית חולים נורמלי היה מנתח מזמן.
לדעתי זה לא קשור לפחד,אז צריך לפחד להסתובב ברחוב כי יש אתרי בניה עם ערבים.......
או שילכו לטיפול לניטרול חרדות......
גם צד.לדעתי זה לא קשור לפחד,
אני גם הייתי חצי יום עם ערביה בחדר וזה פשוט לא נעים,
מלא מלא מבקרים, כולם צועקים ומפטפטים בערבית,
יושבים שעות בחדר וכו'
זה פשוט לא לענין,
לא פחדתי מהם - הם פשוט הפריעו לי מאד...
בהדסה הר הצופיםאני יודעת שאפשר לבקשחשוב לי לדעת אם באמת אפשרי לבקש לעבור במידה ויש ערבייה בחדר.
היה לי את זה בעבר ומאד הפריע לי......
אני לא יודעת אם אפשר כי לא יצא לי להיות עם ערביה בחדר,ובעין כרם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: