אמת מארץ תצמח
משתמש מקצוען
האמת שיצאתי קצת מבולבל.
למי שאין אפליקציות, מה הכרטיס שמאפשר קני' בקלות?
ואיך אני יודע איזה חנות משתתפת?
עוקבים...האמת שיצאתי קצת מבולבל.
שימו לב לנתון אחד חשוב שלא שמתי לב אליו בהודעה הזו!!!בשנה האחרונה (או יותר) התחילו סוף סוף בכרטיסי האשראי להתייחס אלינו כמו בני אדם, ולא לתת לנו כל מיני הטבות בקניה בחנויות מסויימות, או מבצעים משונים עם כוכביות, אלא פשוט - לשתף אותנו בחלק מהרווחים שהם מקבלים על כל קניה שאנחנו עושים כרטיס, ובכל הוראת קבע שיש על הכרטיס.
(זה בשכל מבחינתם, כי זה מה שגורם לנו להקפיד לשלם בכרטיס שלהם בכל קניה...)
כרגע יש כרטיס כזה גם לכאל, גם לישראכרט, וגם למקס.
הם נותנים פחות או יותר אחוז אחד קאשבק (יש אחוז וחצי אם מגיעים ל7-10K בחודש, ובתשלומים למוסדות ממשלה נותנים פחות).
מה יש בכרטיס של מקס שהופך אותו לדעתי לפייבוריט? שבקאשבק לא מקבלים תווי קניה (buyme וכד'), אלא פשוט כסף. כשמגיעים ל500 ש"ח זיכוי, דהיינו אחרי קניות של 50,000 (וזה יכול לקחת עד 3 שנים!) מקבלים את הסכום במזומן.
הערה צרכנית חשובה שרלוונטית לכל כרטיס אשראי עם קאשבק. כשאתם מגהצים את הכרטיס, אל תרגישו שאתם מרוויחים כסף! אתם מפסידים!!! רק טיפה פחות...
תודה על כל המידעיש אחוז וחצי אם מגיעים ל7-10K בחודש, ובתשלומים למוסדות ממשלה נותנים פחות).
לי יש פתרון פשוט לקניות בחו"לשימו לב לנתון אחד חשוב שלא שמתי לב אליו בהודעה הזו!!!
בכאל נותנים גם הטבה בעמלת קניות במט"ח - 1% במקום כמקובל -כ 3%.
ההטבה לשנתיים הראשונות.
ועל 6000 לכל אורך חיי הכרטיס אי פעם.
נתון לא נכוןההגבלה לכל אורך חיי הכרטיס סתם משונה. אם יעברו, נזרוק את הכרטיס, (ומן הסתם הם עצמם ירוצו לתת לנו כרטיס חילופי טוב, או שישחררו את ההגבלה).
תודה. זאת אומרת שכסף מזומן אין יותר מ1%
בכ.א.ל כתוב שאין הגבלה בכלל:נתון לא נכון
לא כתוב חיי הכרטיס
הנה:
לא ניתן לצבור יותר מ-2,000 נקודות בשנה קלנדרית ולא יותר מ-6,000 נקודות סה"כ בכרטיס בכל רגע נתון
ה1.5% לדעתי בלאו הכי לא כזו מציאה.תודה. זאת אומרת שכסף מזומן אין יותר מ1%
באיזה רשתות?אני השתמשתי בלי סמארטפון, זה עובד כרגיל, באתרי אונליין.
מעניין. אולי תפתח על זה אשכול, איך קונים הכי זול במט"ח?לי יש פתרון פשוט לקניות בחו"ל
בכרטיס אשראי בנקאי ניתן להגדיר חיוב בדולרים
ובאתר של הבנק לעשות המרה, לפחות אצלי עמלת ההמרה היא ממש גרושים (ועד 10 דולר אין לי עמלה בכלל, ניתן לעשות כמה המרות שרוצים)
לא.האם יש הגבלה על כמה כסף אפשר לצבור?
איפה כתוב שמקבלים כסף מזומן?מה יש בכרטיס של מקס שהופך אותו לדעתי לפייבוריט? שבקאשבק לא מקבלים תווי קניה (buyme וכד'), אלא פשוט כסף. כשמגיעים ל500 ש"ח זיכוי, דהיינו אחרי קניות של 50,000 (וזה יכול לקחת עד 3 שנים!) מקבלים את הסכום במזומן.
באופציית "כסף בצד" זה כאילו חסכון, אבל אפשר פשוט למשוך את הכסף (אאל"ט אחרי חודש מההפקדה).איפה כתוב שמקבלים כסף מזומן?
אני רואה שכתוב באתר שהוא דיינרס, מה זה אומר?כאל הוא הפייבוריט
שהוא לוקח אחוזים גבוהים יותר (מהעסקים), ולכן יש עסקים מסויימים שלא נותנים לשלם איתו אותו.אני רואה שכתוב באתר שהוא דיינרס, מה זה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: