מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
סדקים בנבואותיו של הבבא החדש?
לאחר שהימרתי על 105K+ נרשמים, אני רואה כעת שבפועל נרשמו רק כ90K (כפי שצפה כאן @קפה ועוגה...)
ועכשיו בנימה רצינית יותר, מעניין באמת למה ירד הפעם מספר המשתתפים מההגרלה הקודמת? האם אנשים מתחילים לאבד אמון בתוכנית?

נערך לאחרונה ב:

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
סדקים בנבואותיו של הבבא החדש?
לאחר שהימרתי על 105K+ נרשמים, אני רואה כעת שבפועל נרשמו רק 90K (כפי שצפה כאן @קפה ועוגה...)
ועכשיו בנימה רצינית יותר, מעניין באמת למה ירד הפעם מספר המשתתפים מההגרלה הקודמת? האם אנשים מתחילים לאבד אמון בתוכנית?
כי הרבה אנשים זכו בהגרלה קודמת

ספרא רבא

משתמש פעיל
זה לא מסביר את כל הירידה. כי היו רק 4600 דירות בהגרלה הקודמת, וירדו כ11K נרשמים.
צריך לבדוק כמה ביטולים היו ברבעון שחלף מהגרלות ישנות יותר -חלקם בגלל רכישה עצמית - שגרמו לזכיה של הבאים אחריהם בתור.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
צריך לבדוק כמה ביטולים היו ברבעון שחלף מהגרלות ישנות יותר -חלקם בגלל רכישה עצמית - שגרמו לזכיה של הבאים אחריהם בתור.
גם נכון אני מקבל כל יומיים טלפונים כאלה
על אנשים שזכו אחרי שקנו

ספרא רבא

משתמש פעיל
גם נכון אני מקבל כל יומיים טלפונים כאלה
על אנשים שזכו אחרי שקנו
אני מבין שזה אולי יכול להסביר חלקית.
בעבר הערכתי כאן, שיתכן שבגלל מיעוט מבחר הערים לבחירה יהיו יותר אנשים שלא יממשו את שלושת אפשרויות הבחירה. אולי מסיבה זו היו רבים שלא ראו טעם להכנס בכלל להגרלה.

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

קפה ועוגה

משתמש פעיל
שלום אני תושב חוץ שנשוי לישראלית יש למישהו ידע אם במקרה כזה אני זכאי להיכנס להגרלה?
מתי ההגרלה הבאה?
למיטב זכרוני יש אפשרות כזו, וזה כרוך בתהליך קצת יותר מורכב, אין לי מושג מהו התהליך, אולי המומחים פה ידעו לענות.
ההגרלה הבאה תהיה בעוד כחודש וחצי - לפני סוף השנה הלועזית.

עבד ה

משתמש פעיל
אני מכיר לפחות 2 במצב שלך
1 זכה בבני ברק
השני במיקום מאוד מתקדם ברשימת המתנה לקבלת כמליון ש"ח+ (לא זוכר בדיוק איפה נראה לי ראשון לציון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה