מתייעץ צעיר
משתמש פעיל
מיקום זכיההשאלה מה 560 האם המתנה בתור שזה לא הרבה סיכוי
או מיקום זכיה
מיקום זכיההשאלה מה 560 האם המתנה בתור שזה לא הרבה סיכוי
או מיקום זכיה
אין לי מושג באופן כללימה הכמות שיש בדרך כלל??
מצד שני יכול להיות שתתקדמו ותתקדמואין לי מושג באופן כללי
יכולה לספר על זוג שאני מכירה
הם זכו במקום 41 בפרויקט מאוד שווה שהיו בו פחות ממאה דירות
עד בחירת הדירות (בערך שנתיים אחרי הזכיה) הם התקדמו כבר למקום 29
ובימים של בחירת הדירות הם התקדמו עוד איזה חמש או שש מקומות כי לא כולם הגיעו (והבנתי שזה נפוץ)
אז מתארת לעצמי שמי שהיה מחוץ לרשימה התקרס הרבה יותר כי ככל שהמספר יותר נמוך יותר יש ביטולים
אם זה מלמד על הכלל, אז יש הרבה ביטולים..
נכוןמצד שני יכול להיות שתתקדמו ותתקדמו
וברגע האמת.. אחרי כל ההמתנה מורטת העצבים
תגלו שאתם רק 5 דירות מהזכייה, אולם בתכלס לא זכיתם
וכן נקודה חשובה נוספת.
בד"כ לזוכים האחרונים נשארות הדירות הפחות מוצלחות (קומות לא נוחות, קטנות מדי או גדולות ויקרות מדי וכו')
זכיה בבית שמש שווה כמליון ש"חשואל בשביל קרוב משפחה.
זכה ברוך השם בבית שמש בהגרלה האחרונה, דא עקא שהוא חתם חוזה על פרויקט ברכסים שבוע אחד לפני הזכיה...
הרישום בטאבו יהיה בעוד כמה שנים, כשהפרויקט יושלם.
איך שאני הבנתי, חתימת חוזה לבד לא אמורה להיות בעייתית ורק טאבו בעייתי, מה שאומר שצריך לדאוג להעביר את החוזה על שם של מישהו אחר.
הוא התקשר למשרד השיכון ואמרו לו שזו בעיה, משום שיש רישום במס הכנסה או משהו כזה.
מה עושים עכשיו??
תשובות ממי שבאמת מבין בנושא.
תודה רבה
אבל הדיווח לרשות המיסים הוא מיד אחרי חתימת החוזההרישום בטאבו יהיה בעוד כמה שנים, כשהפרויקט יושלם.
יש דרך לבטל את החוזהשואל בשביל קרוב משפחה.
זכה ברוך השם בבית שמש בהגרלה האחרונה, דא עקא שהוא חתם חוזה על פרויקט ברכסים שבוע אחד לפני הזכיה...
הרישום בטאבו יהיה בעוד כמה שנים, כשהפרויקט יושלם.
איך שאני הבנתי, חתימת חוזה לבד לא אמורה להיות בעייתית ורק טאבו בעייתי, מה שאומר שצריך לדאוג להעביר את החוזה על שם של מישהו אחר.
הוא התקשר למשרד השיכון ואמרו לו שזו בעיה, משום שיש רישום במס הכנסה או משהו כזה.
מה עושים עכשיו??
תשובות ממי שבאמת מבין בנושא.
תודה רבה
אפשר ליצור איתו קשר לברר?יש דרך לבטל את החוזה
יש לי גיס שהיה בדיוק באותו מצב בהגרלה הקודמת
לא יודעת בדיוק מה עשו
כן, אבל כתוב לי שזכיתי וקיבתי הודעה ממשרד השיכון ומהקבלןאם יש סך הכל 65, ומתוכן 22 לבן מקום, זה אומר שיש 43 ל'לא בן מקום', ואם הגעת למקום 45 אתה ממש כמעט שם - עוד אחד ואתה, סיכויים מאד מאד גדולים שתיכנס, השאלה רק תוך כמה זמן.
באוקטובר (10)בחודשים הקרובים יהיו עוד הגרלות?
נו אז זכית מה הבעיה?כן, אבל כתוב לי שזכיתי וקיבתי הודעה ממשרד השיכון ומהקבלן
זה ההודעה שקיבלתי ממשרד השיכון
(מספר נרשם:347977
שלום רב,
ברכותינו. אתה קרוב יותר מתמיד לדירה משלך. זכית בהגרלה לתור לבחירת דירה.
במסגרת תוכנית "דירה בהנחה" זכית בהגרלה מספר 2020 לפרויקט אינפילים של קבלן שתית בע"מ
ביישוב ירושלים
נקבע כי מקומך לבחירת דירה הוא 45. בהגרלה זו הוצעו 65 דירות.
שים לב שאם מדובר בהגרלת המשך, קודמים לך בבחירת הדירה זוכים בהגרלות הקודמות שהתקיימו לפרויקט זה.
אחרי שהקבלן יקבל את כל האישורים הנדרשים בהתאם להוראות משרד הבינוי והשיכון, הוא ייצור עמך קשר ויזמן אותך לכנס זוכים.)
67 ודאי שלא כי לא היית מקבל הודעה שזכיתכי תסתכל על מה התגובה שלי, אולי תידע אתה להסביר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: