תמיד ההודעות נשלחות לכולם ללא קידמה לזוכיםעכשיו זה רישמי באתר!
צפה בקובץ המצורף 1592744
נכון מאודדווקא שליחת ההודעות לא תמיד לכולם ביחד ולפעמים אחד יקבל קצת אחרי
חכה עוד קצת, בינתיים שולחים על ירושלים,עוד קצת יתעדכן באתר התקימה הגרלה על עוד ערים ואז במידה ועדיין לא קיבלת הודעה למייל תוכל להיכנס לאיזור האישי ולראות בהגרלות שלי האם זכית@בית שמשניק
איפה רואים את התוצאות?
מול מי בדקת?בדקתי את זה במשרד בשיכון הרגע שולחים תוצאות
עוד לא עלה לאתר. כרגע זה תוך כדי עדכון. בינתיים רק הסטטוס שונה ל"התקיימה הגרלה". בדקות הקרובות יעלה הקובץ המלא של התוצאות לפי מספרי הזכאים. אחרי שיסתיים ההליך בירושלים עוברים לפתח תקווה וכן הלאה.@בית שמשניק
איפה רואים את התוצאות?
@בית שמשניק
איפה רואים את התוצאות?
לאעשיתי רענון למסך באתר ההגרלה
לפתע היה כתוב להודעה לבנק על הזכיה, וכמה אותיות ג'יבריש,
ורענון נוסף וחזר למסך הרגיל,
זה מרמז משהו?
חחחחח לא להתלהב לי קרה אותו דבר............עשיתי רענון למסך באתר ההגרלה
לפתע היה כתוב להודעה לבנק על הזכיה, וכמה אותיות ג'יבריש,
ורענון נוסף וחזר למסך הרגיל,
זה מרמז משהו?
גם אני כבר מזמןעוד משהו נתקל בזה שהסיסמה שגויה ולא ניתן להיכנס לאתר?
גם איפוס לא עוזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: