אכן, זו הסיבה שהבאתי את המידע.זה מאוד רלוונטי.
כי אם אני הולך על רכסים בתור אופציה אחרונה, והיה על זה הגרלה ראשון, אז זה עלול לדפוק אותי...
אבל כדאי מאוד לחשב את הסיכויים בכל הגרלה. יש מהם שזה מתקרב לסיכויי לוטו..
אכן, זו הסיבה שהבאתי את המידע.זה מאוד רלוונטי.
כי אם אני הולך על רכסים בתור אופציה אחרונה, והיה על זה הגרלה ראשון, אז זה עלול לדפוק אותי...
אני לא גר במקום כך שיש רק 70 דירות בהגרלה
צפה בקובץ המצורף 1090292
ויש כמעט 19,000 רשומים...
צפה בקובץ המצורף 1090296
אולי אני כבר יעשה לוטו
אכן, זו הסיבה שהבאתי את המידע.
אבל כדאי מאוד לחשב את הסיכויים בכל הגרלה. יש מהם שזה מתקרב לסיכויי לוטו..
מצד שני בדימונה למשל מסתבר שיש כרגע יותר דירות מנרשמים!
למה חסידי גור אינם נרשמים בהמוניהם? יש למישהו מידע?
למה באתר מופיע שנרשמו רק כ500?נרשמים באלפיהם, לא בהמוניהם.
456 זה לא אלפים... אולי מאות וחצי מהם בני מקום, זה אומר שבגור כלל לא נרשמים לשםנרשמים באלפיהם, לא בהמוניהם.
אז אולי יש קהילה אחרת שרוצה לתפוס את ההזדמנות?456 זה לא אלפים... אולי מאות וחצי מהם בני מקום, זה אומר שבגור כלל לא נרשמים לשם
ברור ששווה בטירוףבפרוקיטים בלוד שהמליצו להירשם (בן שמן) יש סיכויים מאוד גבוהים לזכות (כ10%).
שווה להירשם?? (מבחינת השקעה כ 12,000 ש"ח למטר)
זה באיזור חרדי?ברור ששווה בטירוף
יותר מאשדוד?ברור ששווה בטירוף
צר לי, הסכויים כרגע למי שאינו בן מקום הם בין 2 וחצי אחוז לבין פחות מאחוזבפרוקיטים בלוד שהמליצו להירשם (בן שמן) יש סיכויים מאוד גבוהים לזכות (כ10%).
בכל פרויקט בנפרד, בהתחשב שמדובר ב8 פרויקטים עם מעל 600 דירות ל5000 נרשמים זה כן כ 10 אחוזצר לי, הסכויים כרגע למי שאינו בן מקום הם בין 2 וחצי אחוז לבין פחות מאחוז
אכן, צדקתבכל פרויקט בנפרד, בהתחשב שמדובר ב8 פרויקטים עם מעל 600 דירות ל5000 נרשמים זה כן כ 10 אחוז
לא לשכוח שבלוד היה פרעות שנה שעברהבפרוקיטים בלוד שהמליצו להירשם (בן שמן) יש סיכויים מאוד גבוהים לזכות (כ10%).
שווה להירשם?? (מבחינת השקעה כ 12,000 ש"ח למטר)
לעומת זאת בבית שאן זה כ35 אחוז, ובדימונה 100 אחוז, וגם בעכו כמעט 100 אחוז...בכל פרויקט בנפרד, בהתחשב שמדובר ב8 פרויקטים עם מעל 600 דירות ל5000 נרשמים זה כן כ 10 אחוז
1 לא הבנתי מכל ההודעות האחרונות
איזה עסקנים אמרו להירשם ולאן ומי הם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: