מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

חכמיהרזים

משתמש מקצוען
מישהו יכול להחכים אותנו אנשים פשוטים
איפה הכי כדאי להכנס להגרלה מבחינת השקעה בלי שום קשר למגורים בפועל
בשיקלול כל הנתונים כולם לגמרי

משה שטערן

משתמש רשום
בקשר לפתח תקווה אני לא מבין למה אין התלהבות במגזר החרדי כמו שהיה אצל אופקים מדברים על יותר מ1000 יח"ד שכרגע המחיר 23000 שקל למ"ר ובהגרלה זה 14000 למ"ר הנחה של מיליון וחצי שקל לדירה
והמיקום מאוד מרכזי קרוב מאוד לאלעד ולב"ב המחיר יכול להיות 1300000 שקל לדירה אשמח לקבל הסבר
עוד רציתי לדעת למה חריש שמדובר בבנינים גבוהים עדיף יותר מפ"ת שזה מאוד קרוב לערים החרדיות לעומת חריש שזה מאוד רחוק מב"ב אשמח לקבל הסבר
אני רשמתי לאלעד ולצפת ועכשיו אני נוטה לפ"ת יותר מחריש אבל אם אין התלהבות מהמגזר החרדי ללכת לשם אין לי מה להרשם כי זה לא יהיה מקום חרדי

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מישהו יכול להחכים אותנו אנשים פשוטים
איפה הכי כדאי להכנס להגרלה מבחינת השקעה בלי שום קשר למגורים בפועל
בשיקלול כל הנתונים כולם לגמרי
אין ספק שהרווח הגבוה ביותר הוא בערי מרכז הארץ, מכיון שהמחירים שם עלו משנת 2020 (זמן קביעת השומה) ביחס גבוה יותר מאשר בערי הפריפריה. הבעיה היא שיש התנפלות של נרשמים על הערים הללו, ולכן צריך לבדוק איפה יש את סיכויי הזכייה הסבירים ביותר. כרגע הסיכויים בערי המרכז (למי שאינם בני מקום) הם כדלהלן: (זה כמובן הולך ופוחת עם הזמן הרב שעוד נותר לרישום):

אלעד 1 מתוך 23
פ"ת 1 מתוך 38
ראש העין 1 מתוך 40
יבנה 1 מתוך 49
באר יעקב 1 מתוך 49
ראשל"צ 1 מתוך 70

כל מי שיזכה בס"ד באחד הערים הללו יגרוף רווח גבוה ביותר.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
אגב, לגבי אשדוד, חוץ מסיכויי הזכיה המזעריים (כרגע 1 מתוך 146), הרווח לא בשמים, מכיון שהתמחור שם גבוה - 19.4K למטר לפני הנחה. לכן אני לא רואה כל טעם להירשם לשם.

די

משתמש סופר מקצוען
אלעד 1 מתוך 23
פ"ת 1 מתוך 38
ראש העין 1 מתוך 40
יבנה 1 מתוך 49
באר יעקב 1 מתוך 49
ראשל"צ 1 מתוך 70
צריך להבהיר שהסיכויים הגבוהים בפ"ת הם לא בגלל שנרשמו שם פחות אלא כי יש שם 1200 דירות בהגרלה. ולכן מי שרוצה להיכנס רק לאחת מהגרלות אלו (לדוגמא כי נכנס כבר לאלעד וצפת) לכאורה הכי משתלם בפתח תקווה גם מבחינת רווח כספי וגם מבחינת אחוזי זכיה.

אלי365

משתמש פעיל
מחכה לתשובת המומחים,
מי שרוצה רק לקבל את הרווח ולא לגור.
ורוצה להצליח לעמוד בתשלומי המשכנתא. (כולל תשלום עד הבניה, מציאת שוכרים איכותיים, עליית שווי הנכס)
איפה ארבעת המקומות המנצחים?
אלעד, פתח תקוה, חריש צפת קצרין?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מחכה לתשובת המומחים,
מי שרוצה רק לקבל את הרווח ולא לגור.
ורוצה להצליח לעמוד בתשלומי המשכנתא. (כולל תשלום עד הבניה, מציאת שוכרים איכותיים, עליית שווי הנכס)
איפה ארבעת המקומות המנצחים?
אלעד, פתח תקוה, חריש צפת קצרין?
אני לא מומחה, אבל לענ"ד מי שלא רוצה לגור באף אחד מהערים המוגרלות ומחפש השקעה נטו, אזי המקומות הטובים ביותר הם אלעד, פ"ת וראש העין - שלושתן במרכז הארץ עם רווח גבוה מאד, ועם סיכויים טובים יותר מערי המרכז האחרות (ניתן כמובן להירשם רק לשלש ערים ולא לארבע).
חריש - הסיכויים אמנם טובים יותר, אבל הרווח לא כ"כ גדול, וכמו כן יש שם קצת קושי בהשכרה עקב הצפת משקיעים.
צפת - המעלה העיקרית היא המשכנתא הנמוכה הנצרכת, אבל מנגד אחוזי הזכיה נמוכים, והמיקום מרוחק מרוב הערים כך שקשה לתחזק את הנכס.
קצרין - יש דוקא אחוזי זכיה טובים וכנראה גם רווח לא רע, וכמובן השקעה זולה. אבל מנגד יש כמה חסרונות כשהעיקריות שבהן היא המרחק הרב, ויתכן גם קושי למצוא שוכרים עקב ריבוי זוכים שלא יבואו לגור שם.

הבט

משתמש פעיל
הייתי ברשימת ההמתנה לזכייה באחד הערים, וב"ה התקדמתי וזכיתי, אבל ממש במקומות האחרונים,
אני רואה כעת שאין לי אפשרות להשתתף בהגרלות החדשות, האומנם?
תודה להקב"ה ואל תעשה שטויות (מחיקת הזכייה) שתתחרט עליהן, בוודאות!
מצטרף לרב רוזנבלט
מניסיון מר!!
לא לבטל!!
בשביל להתמודד בהגרלה יותר משתלמת!!
זכרו! בכל ההגרלות מירב הסיכויים זה לא לזכות!!!
אם זכיתם במשהו אפילו שזה לא מושלם ויש מקומות יותר טובים, תגידו תודה לקב"ה,
ותחזיקו חזק את הציפור האחת ביד ואל תדמיינו על השני ציפורים שעל העץ!!

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
להלן הערכה זהירה של רווח בכל הערים שבהגרלה על דירת 100 מטר

[את הנתונים לקחתי בעיקר מממוצע מודעות ביד 2 (סיננתי דירות עם ממ"ד ומרפסת ומעלית בלבד - כדי לקבל תוצאות של דירות חדשות יחסית) ובחלק מהמקומות התבססתי על נתוני רשות המיסים].

אילת - כ550K
אלעד - כ750K
אשדוד - כ400K
באר יעקב - כ1.1 מיליון
חיפה - כ800K ומעלה (שכונת נאות פרס יקרה מאד)
חריש - כ300K
יבנה - כ850K
כרמיאל - כ350K
נוף הגליל - כ150K
נתיבות - כ400K
ערד - כ400K
פתח תקווה - כ1.1 מיליון
צפת - כ500K
קצרין - כ450K
ראש העין - כ950K
ראשון לציון - כ950K

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ויחסית סיכוי גבוה
כרגע 1 מ23
סיכוי זהה לאלעד
והסיכוי הכי גבוה אחרי קצרין חריש וכפר קאסם
נכון מאד. רק שצריך בכל אופן לקחת בחשבון שעקב גודלה חיפה מוגרלת ראשונה ומי שיזכה בה ייפלט אוטומטית מכל ההגרלות האחרות שנרשם אליהן. אבל זה כבר צרות של עשירים...

צחי קרמר

משתמש פעיל
מכיר מישהו שהפסיד מקום 5 בהמתנה לרכסים בגלל ההגרלה הנוראית הזאת בכרמיאל
אז לפני שמזהירים לא לבטל או ממליצים להתמודד בכל מקום
חכמים הזהרו בדבריכם
כ"כ הרבה אנשים סומכים עליכם

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה