מקור?בעוד פחות מ3 ימים נפתחת הגרלה על כמעט 8,000 דירות בישובים הבאים (על פי המסתמן כרגע):
מקור?בעוד פחות מ3 ימים נפתחת הגרלה על כמעט 8,000 דירות בישובים הבאים (על פי המסתמן כרגע):
הכוונה שהקונה משלם כל כל תשלומי המשכנתא ומביא את ההון העצמי.האם אפשר לקנות זכיה ממישהו?
ציטוט מאתר "דירה בהנחה" תחת הלשונית "מדריכים ומידע" - "מה חדש בדירה בהנחה" (בצד ימין):מקור?
אתה בטוח שזה מציאה??לדעתי שווה מאוד אם תזכו אני מכיר מספיק אנשים שירצו לקנות ממכם את הזכייה תמורת סכום לא מבוטל
זוג מאורס אינו יכול להירשם כיום. זאת בעקבות שינוי החוק לפני מספר חודשים ע"י אביגדור ליברמן.דרך מי נרשמים להגרלות?? איזה מספר?
ותכלס איך זוג מאורס נרשם להגרלות? (אם אפשר שיהיה ברור לאן לפנות/להתקשר/מה לעשות
אולי אפשר לנסות לעשות את ההליך הנ"ל לפני החתונהאחרי החתונה צריך להביא תעודת אישור נישואין ולשנות במשרד הפנים את ספח תעודת הזהות ל"נשוי" (אין צורך בקביעת תור)
אין אפשרות כזו, מניסיון.אולי אפשר לנסות לעשות את ההליך הנ"ל לפני החתונה
התכונתי שאולי אפשר להוציא תעודת נישואין קצת לפני החתונהאין אפשרות כזו, מניסיון.
משרד הפנים רושם זוג כ"נשוי" רק לאחר החתונה, ועם תעודת נישואין מקורית.
יש "רישום לנישואין" ויש "תעודת נישואין". תעודת נישואין ניתנת רק אחרי החתונה, וזה מה שמשרד הפנים דורש בשביל שינוי הספח.התכונתי שאולי אפשר להוציא תעודת נישואין קצת לפני החתונה
אני לא זוכר בדיוק מה התהליך של הוצאת תעודת נישואין, רק כתבתי שכדאי לחשוב על זה.
מניין להם מתי החתונה?תעודת נישואין ניתנת רק אחרי החתונה,
בשביל להנפיק את התעודה צריך להביא את העתק של הכתובה + אישור מקווה.מניין להם מתי החתונה?
המחיר שכתוב עכשיו פחות 20% עד תקרת הנחה של 300,000 ש"ח.אני זכיתי באחד מההגרלות האחרונות ברוך ה'
אבל אני לא הבנתי איך המחיר של הדירה נקבע ואיך ה20% עובד וקראתי בכל האתרים שאפשר.
האם המחיר למטר שכתוב הוא נכון לתאריך ההגרלה אבל בשעת ההיתר מסתכלים לפי מחיר השוק של אותו
זמן ועל זה עושים 20%???
זאת אומרת נגיד עכשיו 10000 למטר אבל בעוד שנה שיהיה היתרים זה יכול להיות נגיד 15000 למטר
בגלל שמחיר השוק עלה.
אם מישהו יוכל לעזור לי שיודע בודאות אשמח מאוד
תודה רבה
מזל טוב ענקי!!!!דרך מי נרשמים להגרלות?? איזה מספר?
ותכלס איך זוג מאורס נרשם להגרלות? (אם אפשר שיהיה ברור לאן לפנות/להתקשר/מה לעשות
לא משנה בדיוק החישובזכיתי בפסגת זאב
אבל עדין לא הבנתי אם המחיר למטר נשאר אותו דבר?
לא הבאתי אישור מקווה לאף אחד כי לא היה לי כזה... מי בכלל מנפיק את האישור הזה?בשביל להנפיק את התעודה צריך להביא את העתק של הכתובה + אישור מקווה.
אצלינו היה צריךלא הבאתי אישור מקווה לאף אחד כי לא היה לי כזה... מי בכלל מנפיק את האישור הזה?
אולי העתק של הכתובה. שווה לבדוק מה נדרש כדי להנפיק את התעודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: