בהגרלה שם אין הבדל אם בין מקום ללא בן מקוםאבל יש סיכוי ללא בן מקום לזכות?
בהגרלה שם אין הבדל אם בין מקום ללא בן מקוםאבל יש סיכוי ללא בן מקום לזכות?
מתי ההגרלה?בהגרלה שם אין הבדל אם בין מקום ללא בן מקום
אני זכיתי בהגרלה 2021 אם אתה יודע אם יש -וכמה חרדים זכו אתה יכול לשלוח מעיל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ,תודה רבהב"ה בסייעתא דשמייא זכינו בירושלים פרוייקט 2020.
אשמח לכל מידע מועיל.
(וכן ידיעה על עוד זוכים חרדים שזכו שם)
ניתן להשאיר הודעה/מייל 086141526
ממש לא חוקי לפי הידוע לי.שאלה כללית על מחיר למשתכן- אולי מישהו ידע לענות.
זכינו בהגרלה. אחרי חתימת חוזה אמרו לנו שאת רוב הדברים לדירה הקבלן בחר ונשאר רק לבחור מטבח. (ריצוף לדירה, קרמיקות וריצוף באמבטיה, הברזים וכו הקבלן בחר)
האם זה תקין?
ביקשנו לשנות משהו אחד מכל הבחירות שהוא עשה והוא טוען שהוא כבר הוציא הזמנה לספקים ואין אפשרות לשנות. זה חוקי? הבחירה לא אמורה להיות בידיים שלי?
אשמח לכל מידע בעניין
תורידו את המפרט של הפרויקט שלכם מאתר מחיר למשתכן. זה כתוב שםזהו, שאני מחפשת מקור כדי לפנות אליו עם משהו ביד ולא לצאת "פיתה"...
באתר של משרד השיכון יש מפרטים מחייבים https://www.gov.il/he/departments/policies/mifrat_mechir_lamishtakenזהו, שאני מחפשת מקור כדי לפנות אליו עם משהו ביד ולא לצאת "פיתה"...
זה לא רק לבני מקום?ההגרלה של מבשרת ציון גם מאוד שווה
נשארו דירות 3 חדרים
אולי זו היתה הגרלת המשך ובעצם זכיתם בדירה אחרי שכבר נבנתה?שאלה כללית על מחיר למשתכן- אולי מישהו ידע לענות.
זכינו בהגרלה. אחרי חתימת חוזה אמרו לנו שאת רוב הדברים לדירה הקבלן בחר ונשאר רק לבחור מטבח. (ריצוף לדירה, קרמיקות וריצוף באמבטיה, הברזים וכו הקבלן בחר)
האם זה תקין?
ביקשנו לשנות משהו אחד מכל הבחירות שהוא עשה והוא טוען שהוא כבר הוציא הזמנה לספקים ואין אפשרות לשנות. זה חוקי? הבחירה לא אמורה להיות בידיים שלי?
אשמח לכל מידע בעניין
זהו, שאני מחפשת מקור כדי לפנות אליו עם משהו ביד ולא לצאת "פיתה"...
אולי זו היתה הגרלת המשך ובעצם זכיתם בדירה אחרי שכבר נבנתה?
זה הגרלת המשך. אבל הבניה לא אוחזת בכלל בקומה שלנו.זכיתם בהגרלה רגילה ?באתם לבחור בזמן?
או שזה היה הגרלת המשך
יכול להיות שהם סגרו את ההזמנות מוקדם.זה הגרלת המשך. אבל הבניה לא אוחזת בכלל בקומה שלנו.
הם בקומה 2-3 כשאנחנו 10....
רב הסיכויים שהוא צודקזה הגרלת המשך. אבל הבניה לא אוחזת בכלל בקומה שלנו.
הם בקומה 2-3 כשאנחנו 10....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: