נכתב ע"י chapol;n5067840:תבדקו אם צריך יש היום המון רבנים שפוסקים שאין צורך להגעיל כלים אלא רק לטבול
אני התחתנתי לפני כמה חודשים
הגעלנו את כל הכלים שצריכים הגעלה כמעט (וזה לא היה קל...)
ורק בסוף היה לנו מכשיר חשמלי שלא ידענו איך להגעיל, בעלי שאל רב והתשובה היתה-
שהיום אין צורך להגעיל בכלל...
אם רק היינו יודעים קודם
נכתב ע"י chapol;n5067917:לא שאלנו על עצם ההגעלה אלא על מכשיר טוסטר שפחדנו להרטיב את החוטים וכו' ומשתמשים רק עם ניר אפיה,
שאלנו בקו ישיר להלכה
והתשובה הייתה שלא צריך להגעיל לא את המכשיר ולא את שאר הדברים הרב שם שענה באותו זמן פסק שהיום אין תועלת על ההגעלה משהו כזה אבל אל תסתמכו עלי תשאלו בנפרד, יש שם כל שעה רב אחר,
אם תשאלו בשעה הנכונה יגידו לכם ככה אבל לא כל הרבנים פוסקים כך...
בכל אופן אני יודעת על עוד משהו ששאל ואמרו שלא צריך להגעיל,
תבררו זה הכל
נכתב ע"י רחל1;n5067676:ליד המקוה של טבילת כלים באורנשטיין (גאולה - זכרון משה) יש הגעלת כלים כל ערב שבת מברכים.
נכתב ע"י start;n5069639:פתוח כל ערב שבת
נכתב ע"י דאבל-קליק;n5069585:איזה מס' זה קו ההלכה ע"פ פסיקה אשכנזית?
יש למישהו מושג האם באמת יש שם בכל ערב שבתאם אני לא טועה, יש שם בכל ערב שבת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: