קורונה הגננת הגב' שלווה זלפריינד ע"ה

מצב
הנושא נעול.

דרך חדשה

משתמש מקצוען
על פי ההנחיות, אם הילד חיב בבידוד, מותר לבני המשפחה לצאת מהבית, בתנאי שהוא אכן מבודד.
על פי ההנחיות - אם הילד בבידוד באמת (שהכניסו איתו אדם נוסף או שהוא קצת יותר גדול ויכול להיות באמת בבידוד) - כל המשפחה יכולה לצאת.
אם הוא מסתובב בבית ללא בידוד - אז לא.
ולכן כמו שכתבת בגילאי 3-4-5 הבידוד נעשה יחד עם כל המשפחה
ולכן לכל המשפחה אסור לצאת מהבית.
איפה כתובות כל ההנחיות המפורטות הללו? למה הן לא מפורסמות בצורה ברורה ומדוייקת לציבור? משהו יכול להעלות פה את לשון החוק?

קצרה

משתמש מקצוען
זה רק מראה שלעיתים כדאי להפעיל שיקול דעת 'מעבר' להוראות....

קשה לכתוב כשזה לא דיון תיאורטי אלא על מישהו עם שם
שמה אני יודעת מה עומד מאחורי ההחלטות שלו..

לכאורה אם יש חובה לפעול 'מעבר' להוראות היא מוטלת על 2 הצדדים במשוואה.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אז עכשיו בשביל השם הרע של רוצח כולם יכחישו ויגידו שהילד היה בבידוד מוחלט וזה בוודאי לא קשור אליו.
אבל יתכן שיש אחד מההורים שיודע בינו לבין עצמו שהיה התרשלות מעטה בהקפדה, וזה ינגן לו על המצפון לכל החיים (או שלא).

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
איפה כתובות כל ההנחיות המפורטות הללו? למה הן לא מפורסמות בצורה ברורה ומדוייקת לציבור? משהו יכול להעלות פה את לשון החוק?
איפה אפשר לפרסם את זה?
זה נמצא באתר משרד הבריאות ולאלו שאין אינטרנט עשו קוים קוליים (וועדת ה... חסמו אותם כרגיל).

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לכל הפוסטים באשכולות הקורונה השונים ש: יש מגדולי ישראל שאומרים לא לבדוק ולא להשמר וכו' וכו'
התשובה היא- קישור לאשכול המזעזע הזה!
לא להבדק כשאין תסמינים.
לא להישמר???

צליל בגיל

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
תלוי באיזה גיל הילד
בגילאים צעירים מאוד אין אפשרות לבודד את הילד לגמרי
ולכן כמו שכתבת בגילאי 3-4-5 הבידוד בד"כ נעשה יחד עם כל המשפחה
ולכן לכל המשפחה אסור לצאת מהבית, אלא אם כן, מכניסים עוד מבוגר שיהיה עם הילד ואז לשאר מותר לצאת (כי לא באים איתו במגע)
נכון
גם אני יודעת כך.
לי היתה בעיה -
הילדה שלי בת 3 זקוקה לבידוד, כמובן שכל המשפחה מבודדת ביחד אתה.
אבל אני צריכה לבצע בדיקה רפואית הכרחית, לכן בודדתי את עצמי מכולם,
בידוד ליומיים, כך יהיה מותר לי לצאת ואז אתחבר למבודדים בבית.
לא פשוט ולא קל בכלל.

קבוצת אפי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
רוצה להבין,
עפ"י ההנחיות מי שבביתו ילד בבידוד (שהיה קרוב לחולה מאומת), עפ"י ההנחיות כל משפחתו לא יוצאת מהבית?? למוסדות וכו'? גם אם מדובר על ילד בגילאי 3-4-5 שלא שייך לבודד אותו לבד בחדר?
השאלה האם יש אפשרות לבידוד מלא במלוא ההנחיות ? וכמובן שילד עד גיל מסוים לא יכול לבד לעשות זאת , אז או שכל המשפחה בבידוד וממילא אף אחד לא יכול לצאת מהבית עד גמר ימי הבידוד או שבן משפחה אחד גדול שוהה עימו בבידוד מלא לפי ההנחיות , ואז אחרים כן יכולים לצאת , אם הבידוד הוא עקב בן משפחה מאומת ששוהה בבידוד מלא בבית , משפחתו צריכה להיות בבידוד הנדרש ואם אף אחד לא פיתח תסמינים לאחר גמר ימי הבידוד יכולים לצאת .

חיולה

משתמש מקצוען
@דרך חדשה מהאתר- של משרד הבריאות

קטין שנדרש להיכנס לבידוד, שאר בני משפחתו אינם נדרשים להיכנס לבידוד, כל זאת בתנאי שאכן נשמרים כללי הבידוד בין הקטין לשאר בני הבית.
במידה והקטין זקוק לנוכחות של בן משפחה במחיצתו, אותו בן משפחה נדרש להיות בבידוד למשך אותה תקופה שהקטין נדרש אליה.
במידה ובני המשפחה לא שומרים על בידוד אז כל המשפחה צריכה להיכנס לבידוד משותף.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
מצפצפים על ההנחיות: מתנדבי זק"א ישראל באו להודיע לאישה בת 37 שהיא חיובית לנגיף. כשפתחה את הדלת הופתעו לראות שלא רק שלא נכנסה לבידוד אלא עשתה את סעודת השבת עם בעלה, 5 ילדיה ואף הזמינה 7 אורחים לסעודת השבת.
שבוע שעבר זק"א סיפרו לנו על 300 חולים חדשים בשבת בבני ברק.
לא דובים ולא יער.
הפסקתי להאמין להם לכל הבדותות שהם מעלים לכותרות.

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מצפצפים על ההנחיות: מתנדבי זק"א ישראל באו להודיע לאישה בת 37 שהיא חיובית לנגיף. כשפתחה את הדלת הופתעו לראות שלא רק שלא נכנסה לבידוד אלא עשתה את סעודת השבת עם בעלה, 5 ילדיה ואף הזמינה 7 אורחים לסעודת השבת.
בדיוק אותו סיפור שקרה בערב פסח!
אנשים לא לומדים?

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
רוצה להבין,
עפ"י ההנחיות מי שבביתו ילד בבידוד (שהיה קרוב לחולה מאומת), עפ"י ההנחיות כל משפחתו לא יוצאת מהבית?? למוסדות וכו'? גם אם מדובר על ילד בגילאי 3-4-5 שלא שייך לבודד אותו לבד בחדר?
זה בדיוק ההנחיות....

לאה 22

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

יוכבד שכטר

צילום יוצר, מציאות.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
זה יותר קל מלהכנס ולהכניס ילד בן 4-5 לבידוד.
אני עכשיו עם ילד אוטיסט בן 11.5 בבידוד. (מוחלט חוץ ממקלחת פעם ביום ומחטאים אח"כ).
עברתי כבר את רוב הבידוד ונשאר עוד חמשה ימים.

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אני עכשיו עם ילד אוטיסט בן 11.5 בבידוד. (מוחלט חוץ ממקלחת פעם ביום ומחטאים אח"כ).
הייתי בבידוד ארבעה ימים עם ילדה רגילה ומתוקה באותו הגיל בדיוק,
ודווקא מהמקום הזה אני שולחת לך הצדעה.
אני אפילו לא יודעת בכמה להכפיל....

נערך לאחרונה ב:

יוכבד שכטר

צילום יוצר, מציאות.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לא מצדיעה.
כי בכלל לא מתחילה להבין או להיות במקום שיכול להצדיע על כזה דבר, או להעריך. אני פשוט קטנה מידי.

מאחלת לכם הרבה כח בריאות ונחת!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  61  פעמים

לוח מודעות

למעלה