שוק ההון [שנכנס בשנים האחרונות לציבור החרדי, עם כלל מערך הכשרויות וכו'], נוגס בהם, ולא נותן להם מנוחה.רק לי זה מעלה המון סימני שאלה??
אחרי עשרים שנה שהם לא הסכימו לחשוב על האופציה הזאת?
ההיגיון תמיד אמר לי שזה ממש לא בשורה...
כל הרעיון של הפרשה בגיל מוקדם זה יציבות עסקית, ועכשיו זה רק משדר תנודתיות ואי יציבות של הגמ"ח
אני מפחדת...
זה פשוט מאודרק לי זה מעלה המון סימני שאלה??
זה פשוט מאוד
הגמח בונה על רווח של 8% בשנה ע"מ שהוא יצליח לעמוד כלכלית בהתחייבויות שלו
מה שקורה בתוכניות החדשות זה שהגמח פשוט לוקח ממכם עוד 8% לשנה
הבנתם? הגמח לא מפסיד כלום בגלל התקופה הקצרה של ההפקדה מכיוון שזה מרוויח לו בדיוק את הסכומים שהוא ציפה לקבל!
זו הסיבה שאין להם בעיה לחשוב על אופציה כזו אחרי עשרים שנה כי הם מבטחים את התשואה שהם ציפו לה ממילא.
לגבי אי יציבות- יש על זה אשכול שלם. אבל רק במשפט אחד, אם הביטוח הלאומי שהוא גוף ממשלתי ובגיבוי מדינתי לא יצליח לעמוד בהתחיבויותיו [כפי שכבר דווח שב2035 הביטוח הלאומי יגיע לחדלות פירעון]אז הגמח המרכזי ק"ו בן בנו של ק"ו ואכמ"ל
מי דיבר על הריבית של ההלוואה?8 אחוז רווחים לשנה?! איך הגעת למספרים המנופחים האלו? במחילה, זה נראה כמו המצאה מופרכת ממוחו הקודח של הכותב...
אני אישית חיתנתי כמה ילדים דרך הגמ"ח. קיבלתי הלוואות מעולות שאין סיכוי שהייתי מקבל בבנק וב"עלות" תרומה מצטברת (ממעשר כספים) שלא מגרדת את הריבית שהבנק היה נותן לי לשנה אחת. על פי כל החישובים שעשיתי זה היה הצעד הכלכלי הכי חכם שעשיתי בחיים!
הבעיה שזה רק נראה לך המצאה בעוד שהכותב בדק וחישב8 אחוז רווחים לשנה?! איך הגעת למספרים המנופחים האלו? במחילה, זה נראה כמו המצאה מופרכת ממוחו הקודח של הכותב...
העובדה שהגמ"ח מאפשר כעת צירוף ילדים עד 4 שנים לפני החתונה, דווקא מעידה על חוסנו הכלכלי ויכולתו לעמוד בהיקפי הלוואות גדולים בהתראה קצרה.ההיגיון תמיד אמר לי שזה ממש לא בשורה...
כל הרעיון של הפרשה בגיל מוקדם זה יציבות עסקית, ועכשיו זה רק משדר תנודתיות ואי יציבות של הגמ"ח
אני מפחדת...
מי שילם לחברות הבדיקה ולכלכלנים???העובדה שהגמ"ח מאפשר כעת צירוף ילדים עד 4 שנים לפני החתונה, דווקא מעידה על חוסנו הכלכלי ויכולתו לעמוד בהיקפי הלוואות גדולים בהתראה קצרה.
עם 50 אלף חברים ולמעלה מ-3 מיליארד ש"ח הלוואות שניתנו, הגמ"ח המרכזי הוכיח את אמינותו ויציבותו. ניסיון העבר מלמד כי זוהי האפשרות הטובה הבטוחה והמשתלמת לחתן ילדים.
התוכנית החדשה הוקמה ונבדקה ע"י צוות כלכלנים שבדקו כל תרחיש אפשרי לעתיד הרחוק, ובהם חברת הייעוץ הכלכלי Wise Consulting, רו"ח שחר פלנר וצוות כלכלנים מורחב. על פי הבדיקות המקצועיות התוכנית בטוחה מאוד והגמ"ח צפוי לעמוד במתן כל ההלוואות והמענקים במועדים המתוכננים ללא צורך במימון חיצוני, בהתאם למודל הפיננסי המתבקש מתוכניות ארוכות טווח [מצ"ב אישור התוכנית מחברת Wise].
הגמ"ח אינו שולף תוכניות חדשות מהשרוול לפי מצב הרוח, ואינו מתחייב על חשבון עתידם של המצטרפים בלי לחשב באופן מדויק
מאוד פשוט! התחרות עם "אושר בכבוד" עושה טוב לכולם....רק לי זה מעלה המון סימני שאלה??
השאלה האם הם מחשבים את זה ואם זה לא מסכן את החישוב הכלכלי שלהםשוק ההון [שנכנס בשנים האחרונות לציבור החרדי, עם כלל מערך הכשרויות וכו'], נוגס בהם, ולא נותן להם מנוחה.
והוא גם לא יתן להם!
החגיגה רק התחילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: