א. כבר נפתחו לדעתי עשרות אשכולות על הגמ"ח המרכזי וזה אף פעם לא יגמר אבל בזמנו עלה פה נציג וענה על כל השאלות והסביר הכל ורואי החשבון שבפורום הסכימו איתו!!! זאת אומרת המקצוענים בדעה שהעסק מחזיק(וכן הוא כלכלי למקימיו אז מה?)
ב. העולם מתחלק לשניים אלו שחיתנו ילדים ואלו שלא
אני יתחיל מאלו שכן. אלו שכן אם הם הפקידו אשריהם מה טוב חלקם הם מבסוטים כן הם יודעים שהם צריכים להחזיר וכו' אבל הם קיבלו הלוואה טובה וחסך להם כאב ראש לברר על עוד גמ"ח(תשאלו אנשים שמחתנים כמה הם היו מוכנים לשלם על גמ"ח שמתחייב להלוות להם סכום גדול בתשלומים נוחים ותופתעו...)
אם הם לא הפקידו, אם הם מהמיעוט שאכן קם ועשה מעשה והפקיד בs&p וכו' הם אכן עוד יותר מרוצים מהקודמים. אבל רוב הסיכויים שהוא שייך לרוב. שזה המבינים שאמרו זה לא יחזיק, הם בטח לא יביאו לי, צריך ערבים וכו' והנה המחותן שהפקיד בא עם עשרות אלפי שקלים מהגמ"ח והוא עיניו כלות...
רוב המקטרגים לדעתי לא חיתנו....
ג. מה שקורה בשטח הוא ככה יושבים להם יענקלה ומושלע בכולל ומגיע נציג הגמ"ח להחתים יענקלה חותם ומושלה אומר זה בכלל לא משתלם אפשר לשים את זה בהפקדה והכסף ניהיה שלך וכו' אין לו מושג כל כך אבל ככה אשתו ראתה בפרוג. שבוע אחרי הם הולכים לבנק לשמוע הצעות אבל יכול להיות שמישהוא אחר ייתן אופציה יותר טובה ולכן שבוע אחרי הם קובעים עוד פגישה עם מישהוא אחר והם צריכים לחשוב על זה...בנתיים אשתו יולדת אחרי שנה נזכרים שצריך לעשות משהוא וכו' אני יביא לחברים מפורום כתיבה להמשיך אבל הרעיון מובן.
המציאות היא שזה מקרה קלאסי שהטפשים מרוויחים והחכמולוגים אוכלים אותה כי הם יוצאים קרחים מכאן ומכאן.....
אם תעשו משהוא במיידי אז הכותבים צודקים אבל אם לא שוב נשארתם בלי השקעה ובלי הלוואה...
ד. הגמ"ח המרכזי מקדים הלוואות ולא מערים קשיים בכלל. אני עוד לא חיתנתי ילדים אבל ברוך השם קנינו דירה גדולה יותר עם התרחבות המשפחה. פניתי אליהם והם הקדימו לי בעשר שנים!!!(התחלתי להפקיד לפני שהילד נולד) לא הערימו קשיים ורק חיפשו איך לעזור
בנוסף מתי שתרצו הגמ"ח יחזיר לכם את ההפקדה(זה יותר משתלם להם) יש לי חבר שעשה את זה. אני גם רציתי לעשות את זה {כי הייתי נואש לכסף בגלל קניית הדירה}אבל הנציג הסביר לי שאני יכול פשוט לבקש הקדמת הלוואה במקום למשוך וזה מה שעשיתי. ומאז נהייתי חסיד שלהם ואני ממליץ.
אגב הם מקדימים כמעט לכולם