אז למה?לא קשור להריגה
מעניין מאד, עשיתי הכל באילוס.כל גלופה כמעט אני הורג טקטס זה לא מפקסל
מה שנראה לי בגלל הצורה הפנימית שהיא כן מפוקסלת, אולי עשו אותה בפוטו שופ והביאו לאילוס וכנראה זה השפיע על הכתב
אבל זה גם בגדר נבואה חחח
צריך לראות את הקובץ הפתוח
אוייש בשביל מה?כל גלופה כמעט אני הורג טקטס זה לא מפקסל
שלח לי אבדוק את זה.יותר אשמח אם מישהו יתנדב שאני ישלח לו במייל, כי אני מעדיף שהקובץ לא יהיה פתוח לכולם ככה.
אתה צודק לשנות הרגל זה שיא הקושילמה
כי ככה התרגלתי לעבוד ולפעמים ההרגל מנצח
איפה אני מוצא כתובת מייל שלך? (גם באתר שלך - שרק עכשיו שמתי לך שיש לך - זה לא מופיע)אתה צודק לשנות הרגל זה שיא הקושי
אבל לא הורגים סתם וברוב המקרים אין שום סיבה להרוג
לא זוכר מתי פעם אחרונה הרגתי טקסט בגלופות
אבל לא רק טקסט גם אלמנטים כמה שפחות להרוג.
אוי זה אחד הסודות הכי הכמוסים שגלוי ללפחות חצי מהפורום הזה חחאיפה אני מוצא כתובת מייל שלך? (גם באתר שלך - שרק עכשיו שמתי לך שיש לך - זה לא מופיע)
התופעה הזו ארעה לי לפעמים. לא עמדתי על סיבת היווצרותה, אבל עקפתי זאת ע"י ששמרתי את קובץ האילוס ל־PDF, ומשם הדפסתי בהפרדת צבעים ויצא טוב.מישהו יודע מה יכול להיות הסיבה שהגלופה לא יוצאת ברורה? (תסתכלו בעיקר על האותית)
לא עוזר לי.התופעה הזו ארעה לי לפעמים. לא עמדתי על סיבת היווצרותה, אבל עקפתי זאת ע"י ששמרתי את קובץ האילוס ל־PDF, ומשם הדפסתי בהפרדת צבעים ויצא טוב.
אני לא יודע כתובת מייל שלךאמרתי לך הצורה האמצעית בעייתית
שלח לי למיל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: