גם שלי נולד גדול 3.700.האמת שהוא נולד יותר שמן אבל משהו תקוע אצלו בהשמנה עכדיו, הוא עד לפני חודשיים היה מידה 9 חוד' בבגדים. (בגיל שנה ו 3 חוד')
תנסי להוסיף לו קוסקוס באמצע היום, מאכלים עתירי קלוריות.
תנסי שבוע תראי אם זה משתפר.
גם שלי נולד גדול 3.700.האמת שהוא נולד יותר שמן אבל משהו תקוע אצלו בהשמנה עכדיו, הוא עד לפני חודשיים היה מידה 9 חוד' בבגדים. (בגיל שנה ו 3 חוד')
לא היה להם שקד שלישי אלא נוזלים, וקשים.זה ממש אבל ממש לא מחייב
היו לי 3 ילדים שלא אהבו לאכול וקמו של שעה שעתיים בלילה ודלקות אוזניים מרובות ולאחד מהם גם היה אסתמה ואצל שלושתם נשלל שקד שלישי אז א"א לקבוע באופי נחרץ שהתינוק הזה סובל בוודאות משקד שלישי, אפשר ורצוי לקחת את התינוק לרופא ילדים כדי לשלול בעיה פיזית.
לא נשמע לי,היי לכולם,
רציתי להבין אם הגיוני שתינוק בן שנה וחצי מתעורר כל שלוש שעות- על השעון- ומשווע (!!) לבקבוק מטרנה?
זה לא אמור להשביע אותו לפרק זמן ארוך יותר?
לא מסכימהאני מניחה שלתינוקת יונקת בגיל הזה (1.7)נצטרך אשכול חדש..
זה פשוט חפירה לקום כל הזמן!!
תולעים יכולים להגיע גם בלי קשר למתוקהבנתי שזה מגיע רק מאכילה עודפת של סוכר, ואצלנו ב"ה זה לא רלוונטי אם כן
האמת שהוא נולד יותר שמן אבל משהו תקוע אצלו בהשמנה עכדיו, הוא עד לפני חודשיים היה מידה 9 חוד' בבגדים. (בגיל שנה ו 3 חוד')
הוא כן יותר מתחבר למזון מבושל הרבה מעבר למתוקים/לחם וכד' אבל כמה כבר אפשר להכין פתיתים (...!)
נכון!הבכורה שלי היתה מתעוררת המון בלילה.
המטפלת המליצה לי להוציא אותה מחדר הורים. ואכן, זה עבד....
התחילה לישון ברצף.
האמת שלא, מההתחלה ממש הוצאנו אותו. כי לפניו ראינו שזה ממש חופר להתעורר איתם כל בוקר ..נכון!
@**Moko** הוא עדיין ישן בחדר הורים? באמת יתכן שזו הסיבה!
תולעים יכולים להגיע גם בלי קשר למתוק
במיוחד אם הוא אוהב מאוד פחמימות
גם זה לא רקקשור להגיינה
לפי מה שבררתי עם רופא
אבל ילד כן צריך נוכחות מנחמת בלילה של אמא או אבא אם הוא מתעורר וצריך משהו הגישה הזאת מאוד קשוחה ולא תמיד מביאה תוצאות טובות מבחינה רגשיתהי אני הבן שלי בן שנה וחודשיים התיעצנו עם רופאת ילדים שמוסמכת בתור יועצת שינה בשביל שישן לילה שלם:
לפני השינה תתני לו אוכל-בקבוק/הנקה
לאחר כך שהוא שבע ונקי תניחי לו במיטה מוצץ ובקבוק מים
כשהוא מתעורר תניחי לו להסתדר לבד
אל תקומי אליו
הימים הראשונים קשים מאוד ריגשית
אבל זה שווה
לאחר כך הוא לומד שבלילה אמא לא קמה להאכיל אותו
והוא חוזר לישון לבד
בהצלחה
קשה לי מאוד עם גישה כזוהי אני הבן שלי בן שנה וחודשיים התיעצנו עם רופאת ילדים שמוסמכת בתור יועצת שינה בשביל שישן לילה שלם:
אל תקומי אליו
אבל זה שווה
והוא חוזר לישון לבד
בהצלחה
מסכימה איתך.קשה לי מאוד עם גישה כזו
הילדים צריכים אותנו גם בלילה
ולא נראה לי כ"כ נורא לקום מידי פעם לילד מתרגלים מהר מאוד לישון חזרה
כמובן אם זה המון פעמים ובלי סוף צריך לחשוב איך להפסיק
אבל פעם ב 3 שעות יוצא פעם פעמיים בלילה סה"כ
זה היה יכול לעבוד אם היה יודע להרים לבד את הבקבוק ולשתות..הי אני הבן שלי בן שנה וחודשיים התיעצנו עם רופאת ילדים שמוסמכת בתור יועצת שינה בשביל שישן לילה שלם:
אל תקומי אליו
אבל זה שווה
והוא חוזר לישון לבד
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: