קורונה הגזירות החדשות☹

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
ואני כותבת את זה בצער גדול לאחר שחמי נפטר בבית אבות
כשהיה אסור לבקר. ודיברנו איתו בטלפונים ושוחחנו כמה פעמים ביום. והוא היה עצוב וכל הזמן שאל: מתי תבואו .מתי תבואו
וערב אחד חמותי אמרה לו שהשבוע יתנו בעה להכנס לבתי אבות לבקש.
אמר לה: עד שתבואו אני לא יהיה כאן.
ולמחרת!!!!! מצאו אותו במיטתו ללא רוח חיים.
יש כל כך הרבה הגדרות ברחבי העולם מי נחשב לנפטר מקורונה ומי נפטר עם קורונה ומי בכלל לא כי כבר עברו X ימים
מאז שקיבלו תשובה חיובית
לדעתי האישית המקרה כמו שלכם
אלה אלה האנשים שצריכים להיכנס למניין הנפטרים...
וגם בעלי עסקים שחטפו דום לב מעוצמת המכה שחטפו הם גם נפטרי קורונה (אני אישית מכירה אחד).

אפשרי

מהמשתמשים המובילים!
????????

מסכה איננה "פתרון". מסכה עוזרת למעט את ההדבקה, במקרים שאנשים מתקרבים זה לזה.
כל עוד לובשים אותה, היא עוזרת, וכל עוד לא לובשים אותה, אז, למרבה הפלא, היא לא עוזרת...

רק הצבעתי על כך שחשוב מכל חשוב לשים אותה דווקא בשעת מפגש עם אנשים, ודווקא שבדווקא בשעת שיחה עם אנשים. יש כאלו, שבטעות חושבים שמתי שנוח שמים אותה ומתי שלא מורידים, ו"מתי שלא" זה... מתי שמפטפטים...
המצחיק הוא, שבסרטון של משה"ב שפורסם פעם (עם יואלי ורולי דיקמן, שהשוטר נכנס מהחלון), זה היה בדיוק כך: השחקן נכנס לבית לבוש מסכה, וכשהתחיל לדבר עם אנשים (הדיקמנים) הוא הוריד אותה.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
ריבלין חושף ב'בקהילה': עם התגברות הגל השני פנה אחד מגדולי ישראל, מי שהיה הראשון שזיהה במגזר החרדי את חומרת המגפה והוציא לחסידיו הוראות הרחקה מחמירות ביותר, לרה"מ באמצעות נציגו בממשלה. הוא הציע לו לסגור לאלתר את מערכת החינוך ובכך לעצור את המגפה. נתניהו השיב שהמשמעות היא סגירת המשק הישראלי ולכן זה בלתי אפשרי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה