לי מראה 240₪ משלוח עד הביתצריך סכום מעל 190 שח למשלוח עד הבית ?
לי מראה 240₪ משלוח עד הביתצריך סכום מעל 190 שח למשלוח עד הבית ?
ומה עם מכס / מע״מ ?לי מראה 240₪ משלוח עד הבית
איןומה עם מכס / מע״מ ?
אצלי הוא רוצה מינימום 130 ש"ח בשביל לעבור לקופה ולעשות את ההזמנה...אני כמה פעמים בעת האחרונה קניתי ללא הגבלה
צפה בקובץ המצורף 1676822
ניתן לפתוח חשבון חדש ואין הגבלהאצלי הוא רוצה מינימום 130 ש"ח בשביל לעבור לקופה ולעשות את ההזמנה...
זה משהו חדש? אם נבקש בצ'אט הם גם יתנו או רק לחשבונות חדשים?ניתן לפתוח חשבון חדש ואין הגבלה
@צצציייפפפייי איפה להוסיף?אני הצלחתי להוריד את ההגבלה
תנסו להוסיף לשרשור בדף ההזמנות שלי את זה&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
עובד לי,אני הצלחתי להוריד את ההגבלה
תנסו להוסיף לשרשור בדף ההזמנות שלי את זה&_x_ads_channel=google&_x_ads_sub_channel=shopping&
תודהאני הצלחתי להוריד את ההגבלה
אמור להיות כפתור 'זכור את הפייפאל שלי' או משהו כזה.איך מסירים את חשבון פייפל שלי מטמו?
גם לי זה עבד עכשיו, תודה!!אני הצלחתי להוריד את ההגבלה
אפשר בבקשה צילום מסך איפה להדביק ובאיזה דף?עובד לי,
תודה רבה!!
לאחר מעשה, אני חושבת שייתכן שזה גזלגם לי זה עבד עכשיו, תודה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: