לדעתי כן, לצערי במציאות לא.זורק שאלה, בשביל להבין את הלך הרוחות:
עריסת הבמבוק שווה לכל נפש? כולל כולם?
ספר אינו מוצר שאמור להיות שווה לכל נפש.זורק שאלה, בשביל להבין את הלך הרוחות:
עריסת הבמבוק שווה לכל נפש? כולל כולם?
לדעתי אפשר להבין מה התכוונתי לשאול.ספר אינו מוצר שאמור להיות שווה לכל נפש.
הבנתי מצוין ועניתי כפי הבנתי.לדעתי אפשר להבין מה התכוונתי לשאול.
אחדד את השאלה. אם יהיו בתי ספר או ספריות שלא יאפשרו לילדים לקרוא אותו, יהיו כאן כאלו שלא יראו את הדבר בעין יפה?הבנתי מצוין ועניתי כפי הבנתי.
אולי יהיו כאלו.אחדד את השאלה. אם יהיו בתי ספר או ספריות שלא יאפשרו לילדים לקרוא אותו, יהיו כאן כאלו שלא יראו את הדבר בעין יפה?
בקיצור, אני מנסה למתוח קו ולהבין איפה עובר הגבול.
חוששני שעניתם בטעות את התשובה ההפוכה ממה שהייתה כוונתכם.אולי יהיו כאלו.
לענ"ד ההפסד כולו שלהם.
אולי ישנם בתי ספר שידירו את הספר ממדפי הספריות.חוששני שעניתם בטעות את התשובה ההפוכה ממה שהייתה כוונתכם.
אחדד את השאלה. אם יהיו בתי ספר או ספריות שלא יאפשרו לילדים לקרוא אותו, יהיו כאן כאלו שלא יראו את הדבר בעין יפה?
בקיצור, אני מנסה למתוח קו ולהבין איפה עובר הגבול.
בין ספר שמתאים לכולם לבין כזה שלא מתאים.הגבול בין מה למה, אגב?
למה זה פספוס בהגדרה? אסור לאחרים לחשוב ולחנך בדרך אחרת מהדרך שלי?לא עין יפה ולא עין מכוערת. ארגיש שמישהו פה פיספס משהו כשהוא הגדיר לעצמו חינוך.
אסור לאחרים לחשוב ולחנך בדרך אחרת מהדרך שלי?
לא עין יפה ולא עין מכוערת. ארגיש שמישהו פה פיספס משהו כשהוא הגדיר לעצמו חינוך.
ארגיש
בקיצור, נשאלנו איש איש לדעתו, קיבלתי את ההזמנה, ועניתי.אחדד את השאלה. אם יהיו בתי ספר או ספריות שלא יאפשרו לילדים לקרוא אותו, יהיו כאן כאלו שלא יראו את הדבר בעין יפה?
ליברל אמיתי מקבל גם את השמרן!
למה זה פספוס בהגדרה? אסור לאחרים לחשוב ולחנך בדרך אחרת מהדרך שלי?
ליברל אמיתי מקבל גם את השמרן!
אבל נדיר למצוא ליברלים אמיתיים. כל אלו שמציגים את עצמם כליברלים, מתגלים עד מהרה כליברלים לצד אחד בלבד.
(אפרופו האתגר לראות את הצד השני)
מזל שאת פה.1. הבעיה לרוב מתחילה כשה'אחרים' האלו משתלטים על מרחב ציבורי שבו היה תמיד נהוג אחרת.
כל עוד מדובר על בתי ספר שמרניים קיצוניים, שהוקמו כך מלכתחילה לקהל יעד תואם - בשמחה. שיכניסו רק ספרוני דודי ואודי, ויהנו.
2. גם אם אחשוב שהם מפספסים משהו, זה לא אומר ש'איני מקבלת אותם'. אני מקבלת את העובדה שהם שמרנים, וחושבת - בלי סתירה - שהילדים שלהם מפסידים עושר אנושי ומחשבתי, בשל השמרנות הזו.
העובדה שמישהו מביע דעה על התוצאות האפשריות לשמרנות, אינה סותרת את העובדה שהמישהו הזה ליברלי.
אהה. מקבל, כן, חושב אחרת, גם כן.
לא נאמר שהם מפספסים משהו, אלא שהם פספסו משהו בהגדרה של החינוך.גם אם אחשוב שהם מפספסים משהו,
אני לא אמור להתייחס לדרכים האחרות ולפסול אותן או להכתיר אותן בתארים שונים
העובדה שמישהו מביע דעה על התוצאות האפשריות לשמרנות, אינה סותרת את העובדה שהמישהו הזה ליברלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: