גם במעמדים קודמים היה תיאום... זה לא חדש.השיקולים שהרכריעו בסוף זה חיי אדם ופיקוח נפש.
נתנו להם להבין שמירון וקרלין לא צריכים חבר....
גם במעמדים קודמים היה תיאום... זה לא חדש.השיקולים שהרכריעו בסוף זה חיי אדם ופיקוח נפש.
נתנו להם להבין שמירון וקרלין לא צריכים חבר....
בירושלים זה קפידה מיוחדת.אבל על כבוד התורה דוחים (כמו אצל ר' חיים )
כבר היו גדו"י שהלינו אותם בירושלים, מחשש לפיקו"נ (האחרון היה ר' שמואל אוירבעך, והיו לפניו עוד)לא עניין של תיאום אלא הלנת המת.
זה באמת חתיכת היסטוריה
זה מה שנקרא -חתיכת היסטוריהכבר היו גדו"י שהלינו אותם בירושלים, מחשש לפיקו"נ (האחרון היה ר' שמואל אוירבעך, והיו לפניו עוד)
אצל ר' שמואל אויערבאך נראה לי שהסיבה הייתה בגלל שממילא היתה הלנה (ליל שבת) אבל הגאב"ד נפטר ב 3 לפנות בוקר אולי כבר לא נחשב הלנהכבר היו גדו"י שהלינו אותם בירושלים, מחשש לפיקו"נ (האחרון היה ר' שמואל אוירבעך, והיו לפניו עוד)
למיטב ידיעתי הם משתייכים למגזר הליטאי (אשכנזי)וחכם אדלשטיין וחכם פוברסקי
יש מצב שלוויה המונית מחר בשמש זה מסוכןהשיקולים שהכריעו בסוף זה חיי אדם ופיקוח נפש.
מה הקשר?אצל ר' שמואל אויערבאך נראה לי שהסיבה הייתה בגלל שממילא היתה הלנה (ליל שבת) אבל הגאב"ד נפטר ב 3 לפנות בוקר אולי כבר לא נחשב הלנה
נו ואז?למיטב ידיעתי הם משתייכים למגזר הליטאי (אשכנזי)
אתה מתכוון גאב"ד? הוא היה מבלגיה לא מאנגליה והראב"ד נראה לי היה רק בילדותו באנגליה (לא זצ"ל שליט"א)את הראב"ד הנוכחי (זצ"ל) הם הביאו מאנגליה, לאחר שהיה נחשב מהרבנים הגאונים והגדולים ביותר באירופה.
צודקים. נכתב לי בטעות גראב"ד, ומחקתי את הג' במקום את הר'.אתה מתכוון גאב"ד? הוא היה מבלגיה לא מאנגליה והראב"ד נראה לי היה רק בילדותו באנגליה (לא זצ"ל שליט"א)
מקווה שלכולם יהיה שכל להצטייד עם קרם שיזוף + בקבוק מים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: