מלידה רביעית ומעלה במאוחדת ולא מהשלישיתמלידה שלישית ומעלה
אפשר פרטים למייל t4136618? תודה רבה@פרוגניסטית יש משהי שיכולה לעזור לך לנצל את הסל לידה
תשלחי לי הודעה באישי ואסביר לך
אשמח גם אני לעזרה בנידוןיש משהי שיכולה לעזור לך לנצל את הסל לידה
אשמח גם למידע R0548416762 גימייל@פרוגניסטית יש משהי שיכולה לעזור לך לנצל את הסל לידה
משום מה זה אומר שאין כזה מיילאפשר לקבל כאן מידע על דירות נופש ליולדת עם קבלות
גם לתקופה הנוכחית
1mamimush******gmail.com
(להחליף את הכוכביות בשטרודל)
מוזרמשום מה זה אומר שאין כזה מייל
את עושה 1mamimush (ה1 בהתחלה)משום מה זה אומר שאין כזה מייל
הסתדרת?משום מה זה אומר שאין כזה מייל
כן תודההסתדרת?
תבדקי את זה (בפוריה - טבריה)אפשר לקבל כאן מידע על דירות נופש ליולדת עם קבלות
גם לתקופה הנוכחית
1mamimush******gmail.com
(להחליף את הכוכביות בשטרודל)
בגדוללא הצלחתי להבין איך זה עובד בכללית (פלטיניום) מה אני מקבלת בלידה אם אני לוקחת תומכת לידה אז משתמשת בסל של ה2,000 שקל מה אני מקבלת עבור הבראה בבית החלמה?
אל דאגה אצל הרבה ניקים מדובר בכתובות שמיועדות לפורומים כאלה ולא כתובת אישיתלתשומת לב
בקשה - אל תעשו את הטעות הזאת..
אני רואה פה מידי יום החלפות של כתובות מיילים וזה מחריד אל תעשו את זה! אנשים מדרדרים מזה רחוק רחוק למטה... אתן-אתם לא יכולים לדעת מי עומד מאחורי המסך! בכל מצב ובכל זמן כתובת מייל לא נותנים בפורמים ציבוריים. ואני רואה מה שקורה פה.. מישהו כותב את הכתובת מייל שלו והוא לא יכול לדעת לאן הוא יגיע...www.prog.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: