עזרה הבן שלי סובל ואני לא יודעת איך לעזור לו :(

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
היה לי אחת במישפחה שסבלה כאבי בטן עזים פתאום ברמה שגנחה עשו לה הפנייה למיון ואמרו לה שזה עצירות כרונית (נתנו לה חומר שיגרום ליצירות להיתרכך וברוך ה זה עזר והיא הישתחררה)

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
היה לי אחת במישפחה שסבלה כאבי בטן עזים פתאום ברמה שגנחה עשו לה הפנייה למיון ואמרו לה שזה עצירות כרונית (נתנו לה חומר שיגרום ליצירות להיתרכך וברוך ה זה עזר והיא הישתחררה)
איזה חומר? מצריך הפניית רופא?

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
איזה חומר? מצריך הפניית רופא?
אני לא זוכרת איך קוראים לו
אבל היא הייתה ברמה שרצו לפנות אותה באמבולנס כי לא שרדה ...
בהתחלה לא ראו כלום(גם לא ראו את התוספתן אז נבהלו והבדיקה יצאה לא תקינה ואמר שהמעיין שלה מוגדלים ורצו כבר לעשות לך ניתוח ואז עשו לו עוד הפעם וראו שזה עצירות כרונית)
תנסי לשאול רופא
אבל זה וירוס מזן אחר שלא הכרתי ביכלל....
זה סבל מטורף!!1

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא זוכרת איך קוראים לו
אבל היא הייתה ברמה שרצו לפנות אותה באמבולנס כי לא שרדה ...
בהתחלה לא ראו כלום(גם לא ראו את התוספתן אז נבהלו והבדיקה יצאה לא תקינה ואמר שהמעיין שלה מוגדלים ורצו כבר לעשות לך ניתוח ואז עשו לו עוד הפעם וראו שזה עצירות כרונית)
תנסי לשאול רופא
אבל זה וירוס מזן אחר שלא הכרתי ביכלל....
זה סבל מטורף!!1
זה באמת סבל מטורף :(
אף אחד לא אמר לנו על חומר שפותר את זה... ננסה לשאול בבית חולים.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
זה באמת סבל מטורף :(
אף אחד לא אמר לנו על חומר שפותר את זה... ננסה לשאול בבית חולים.
אני ללא יודעת עם הבית חולים נותן את זה סתם עם מבקשים
אולי תבקשי הפנייה למיון ואז יעשו לו אולטרסאון ומשם זה החלטה של הבית חולים(עם יש לו עצירות לדעתי הבית חולים יעלה על זה)
רק מנסיון על תלכו בלילה כי השירות של הרופאים זוועה(ברמה שהיה מלא חולים והיא לא נשמה עד שהיתקרבה לרופא כדי שירחם ואולי יתייחס אליה וגם כך לא היתייחסו-אגב אין רופאים טובים)
וגם אמרה לה שהיא מיובשת אז נתנו לה נוזלים דרך הוריד...

רפ

משתמש סופר מקצוען
היה לך עצירות כרונית?
זה משחרר לתמיד, או צריך לקחת קבוע?
אצלי זה לא היה לעצירות כרונית.
יודעת שמטפלים בזה גם לעצירות בהריון, גם לתקופות ממושכות.
אני חושבת שזה מיועד לשיחרור מיידי של עצירות (24-48 שעות) ולא לטיפול או ריפוי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה