היי,
איך האקשנים מופיעים לך ? אני לא רואה אותם אצלי ..
היי,
גם לי זה מופיע.
תודה! הצלחתי להעלות את האקשנים מהמחשב שלי ..אם אחרי שהתקנת את לא רואה ללחוץ על זה ולסמן V בשורה הראשונהצפה בקובץ המצורף 1387588
צריך לייצא אותם למחשבתודה! הצלחתי להעלות את האקשנים מהמחשב שלי ..
אבל האקשנים שאני יצרתי אני לא יודעת איך לחלץ אותם מהפוטושופ הרגיל ולהעלות אותם לאן שאני צריכה ... יש לך מושג איך לעשות את זה ??
תודה!מחירים ותוכניות לחברות של Creative Cloud | Adobe Creative Cloud
עיינו במחירים ובתוכניות לחברות של Adobe Creative Cloud. קבלו גישה לכל היישומים למחשבים השולחניים, שטח אחסון ותכונות לסנכרון ושיתוף של קבצים.www.adobe.com
התוכנית הכי מומלצת וזולה לצילום זה 35 שח תשלום חודשי
כלול בתוכנית גם לייטרום
צפה בקובץ המצורף 1386983
זאת תגובת נטפרי:גם לי זה מופיע.
ממש מרגיז.
יש מה לעשות?
שלחתי פניה לנטפרי
לא מאמינה שהם יעזרו אבל מי יודע, לפעמים יש ניסים...
אם יש כאן מישהו עם נטפרי שהכלי עובד לו - אשמח שתעדכנו.
סתם מעניןצפה בקובץ המצורף 1387587
אחרי שהתקנת אותם זה אמור להופיע כאן (שזה אומר בסך הכל ללחוץ על הקובץ של האקשן שקיים אצל במחשב)
צריך לייצא אותם למחשב
עשיתי את זה בעבר אבל לא זוכר איך בדיוק זה נמצא בקווים האלו למעלה וזה לא מסובך
הם לא שליסתם מענין
האקשנים שבצילומסך של מי הם? אתם יצרתם?
אחרי שהורדת את גירסת הבטא, את לא פותחת את פוטושופ הרגיל, אלא הולכת לתוכנות האחרונות שהותקנו במחשב [בלחצן התחל], ושם תראי לוגו חדש של פוטושופ, כמו שראית באתר - בהורדה. [עם רקע בהיר]איך???
עשיתי עדכון , בחלון של אדובי מופיע שזה מעודכן,
ובתוכנה יש רק את הסרגל של הכלים החדש אבל אין שם את הקטע של הבינה המלאכותית. גם לא מופיע הסמל של הבטא, סתם עדכן את התוכנה ל2023 אבל בלי גרסת הבטא
אפשר בשתי מחשביםאם אני מנויה לתוכנה הזאת אני יכולה להשתמש בזה ב-2 המחשבים שלי? (נייד ונייח) או רק במחשב שהתקנתי?
איך עושים את זה בתשלום למנוי אחד?אפשר בשתי מחשבים
נכנסים למשתמש שלך באדובי מורידים את התוכנה אם אני לא טועה אפשר עד שלוש מחשביםאיך עושים את זה בתשלום למנוי אחד?
אם אני נרשמת במחשב אחד איך אני פותחת את זה אח"כ במחשב אחר?נכנסים למשתמש שלך באדובי מורידים את התוכנה אם אני לא טועה אפשר עד שלוש מחשבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: