חשוב לדעת!רווקים לא לפתוח חשבון בנק בשביל זה, לקחת רק כסף מזומן מבנק הדואר, אחרת הכל יבלע לביטוח לאומי.
אנחנו לא מקזזים חובות מהמענק וניתן למשוך את המענק בתוך 30 יום, ללא עיקולים מצד הבנק.
חשוב לדעת!רווקים לא לפתוח חשבון בנק בשביל זה, לקחת רק כסף מזומן מבנק הדואר, אחרת הכל יבלע לביטוח לאומי.
עד 10 ילדים(עד גיל 18)הילד הרביעי 500 מהחמישי 300
תגידו תודה.עדיין לא הצלחתי להבין, איך מי שמייצג אותי בקבלת הקצבה, התפשר עבור הלחם שלי, וילדי מספר 5 ויותר.
הא כאילו אוכל פחות, ומגיע לו רק 300 ש"ח , מה מקום לכניטש הזה, אם אתם שם למעלה, ברורים ובטוחים שמגיע לכל ילד שווה, ואין מקום להפליה, אז קדימה, תדפקו על השולחן, כאילו זרקו לכם איזה סולם בשביל לרדת בכבוד
אילו היה הפוך, 2 ילדים (וכלב) מקבלים 100 ש"ח ומשם מעלין בקודש, הבג"ץ וכל שאר מרעין בישין כבר היו מסדרים את ענין אפלייתי, אז כאן?
מאיזה חולשה נובע חוסר הבטחון, שמה שמגיע לכל ילד הכוונה גם לחרדי, אם לפי ראות עיני המשכילים, ילד זקוק 500 ש"ח, והם בטח לא חושבים שזה כולל תוכנית חיסכון, אז נציגינו התפשרו עבורנו? כי אני לא יצעק עליו מחר, וגם עשה רייטינג מוצלח שהא דאג לנו?
פורסם היום בעיתון כמו שכתבתי, ולמזלי אין לי כלים אחרים בכדי לדעת שינוי י שעתים, אז לא לכעוס עלי ועל העיתוןעד 10 ילדים(עד גיל 18)
מגיל זה הם מקבלים עבור עצמם.
זה הטעות, שמי שמחלק אומר כך, וגם נציג שלי ושל ילדי אומר לי כך, למה תודה? הא אסף את הכסף בחו"ל בשביל הילד החמישי? הא צריך לזכור שלכל ילד מגיע וביושרתגידו תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: