פונצ'ר אמיתי
משתמש מקצוען
יש אחוזי הצבעה נמוכים יותר טראמפ מוביל ב3.4% בקולות ובשביל מועמד רפובליקני זה הישג רצינינראה שטראמפ לא יעבור אפילו את מספר הקולות שהיא קיבל ב 2020 ובטח לא ישבור את השיא של ביידן עם 81 מיליון קולות שיא כל הזמנים
יש אחוזי הצבעה נמוכים יותר טראמפ מוביל ב3.4% בקולות ובשביל מועמד רפובליקני זה הישג רצינינראה שטראמפ לא יעבור אפילו את מספר הקולות שהיא קיבל ב 2020 ובטח לא ישבור את השיא של ביידן עם 81 מיליון קולות שיא כל הזמנים
לפי הספירה של פיננשל טיימס לדוגמא: לרפובליקנים יש כרגע 201 מובטחים ולדמוקרטים רק 184.,תסביר כי אני פחות מבין בזה
חסר לרופ' 12 מושבים. הם ישיגו את זה?
אצלי זה כבר אוחז ב210-194לפי הספירה של פיננשל טיימס לדוגמא: לרפובליקנים יש כרגע 201 מובטחים ולדמוקרטים רק 184.
מבין שאר המושבים שלא הוכרזו עדיין, הרפובליקנים מובילים ב-20 מהם.
הם זקוקים ל-17 בלבד.
הימור שלי סנאט 54הימור שלי הרפובליקנים יגיעו בין 220-222
על מה מהמרים?הימור שלי סנאט 54
קונגרס 220
שכוייח גדול איזה כיףלפי הספירה של פיננשל טיימס לדוגמא: לרפובליקנים יש כרגע 201 מובטחים ולדמוקרטים רק 184.
מבין שאר המושבים שלא הוכרזו עדיין, הרפובליקנים מובילים ב-20 מהם.
הם זקוקים ל-17 בלבד.
לגבי ניו ג'רזי מאוד מעניין -הנפילה הדמוקרטית במדינות הבית: 2024 לעומת 2020
ניו יורק: D+23 -> D+12
ניו ג'רזי: D+16 -> D+4
מסצ'וסטס: D+33 -> D+26
רוד איילנד: D+23 -> D+13
קונטיקט: D+20 -> D+8
ורמונט: D+36 -> D+32
מרילנד: D+33 -> D+22
דלאוור: D+19 -> D+14
או שאולי הם מרמזים שזה אדום@ירמי וולדמן
אולי כי אתה לא כותב בנספח?
נראה שבשוק ההון חושבים אחרת...מאמר המערכת ב׳ניו יורק טיימס׳: ״הבוחרים האמריקנים החליטו להחזיר את דונלד טראמפ לבית הלבן - והעלו את המדינה על נתיב מסוכן שאיש אינו יכול באמת לחזות״.
מספר הקולות הכולל במדינה: 3,985,918.לגבי ניו ג'רזי מאוד מעניין -
כמה זה 4 אחוז? והאם כמות היהודים שם יכולה היתה לכסות את ההפרש הזה לו היו מצביעים אדום?
לא הנחתי. אבל זכור לי שבדרך כלל הם מצביעים לדמוקרטים בכל המדינות.אני רק לא מבין מניין ההנחה שהיהודים לא הצביעו שם לרפובליקנים, לפחות בחלקם הגדול.
בעיקר במירוצים מקומיים.לא הנחתי. אבל זכור לי שבדרך כלל הם מצביעים לדמוקרטים בכל המדינות.
לא מבין מה הוא מדבר,עמית סגל: טראמפ ינצח בבחירות בהצבעה הכללית בשלושה אחוז. ממוצע הסקרים חזה להאריס הובלה באחוז. זה פער אדיר של חמישה מיליון מצביעים שרוב מכוני הסקרים לא הצליחו למצוא למרות שידעו שהם עשויים להיות קיימים, כי פספסו אותם כל פעם. הם לא רימו, פשוט היו בלתי ניתנים לאבחון. כישלון מקצועי אדיר, שלישי ברציפות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: