מדוייק.לא.
זה כמו שאומרים על הביביסטים והליכוד.
דעת הקהל השתנתה.
מה שהקהל מחפש השתנה.
אז גם אם יש כמה אנשי האתמול במפלגה שנאחזים בקרנות המזבח ומתייפיפים - זה לא אומר שלא זו המפלגה.
התחלתי לקרוא ספר על המפלגה הרפובליקנית שטוען בדיוק את הטיעון הזה. (והכותב הוא איש ימין בעצמו, לפחות לפי איך שהוא מגדיר את עצמו).
וזה היה פשוט אחד לאחד, אנשי "הימין הממלכתי, הנקי והאחר", או פשוט, במקרה הישראלי, בנטיסטים, מול ה"פופוליסטים, הטראמפיסטים, וכו'" - במקרה הישראלי "הבבונים, הביביסטים".
אותם טענות בדיוק.
ורייגן ב1980 לקח - 489 אלקטוריםאובאמה ניצח עם 350+
זה פחות בר השוואה לתקופות שלנוורייגן ב1980 לקח - 489 אלקטורים
וב1984 לקח 525 אלקטורים!
זה לא אדם אחד זה הרבה אנשים אתה מחפש מישהו צפציפי?מי ניהל את מטה יום הבחירות של הרפובליקנים?
תזכרו חזק את הנתונים הללו. התקשורת מכרה לציבור בארה"ב כבר חודשים ארוכים שהצעירים ברובם המכריע יצביעו לדמוקרטים והנה התוצאה לפנינו.מצביעים צעירים היוו 16% מכלל הבוחרים והצביעו יותר עבור הימין האמריקני.
גברים בגילאי 18-29 הצביעו באופן מכריע עבור טראמפ. גם הנשים הצעירות מצביעות יותר לכיוון הימין מאשר ב2018.
עמיחי שטיין
ומה שיותר מעודד בנתון הזה:מצביעים צעירים היוו 16% מכלל הבוחרים והצביעו יותר עבור הימין האמריקני.
גברים בגילאי 18-29 הצביעו באופן מכריע עבור טראמפ. גם הנשים הצעירות מצביעות יותר לכיוון הימין מאשר ב2018.
עמיחי שטיין
במדינה עם מושל רפובליקני - המושל. רלוונטי לג'ורג'יה ונבאדה.מי ניהל את מטה יום הבחירות של הרפובליקנים?
נדמה לי שהיא האשה שטראמפ העלה לבמה בנאום הניצחוןSusie Wiles
כי המאזינים של ערוץ 12 היו עסוקים בהפגנות על פיטורי גלנטנתוני הרייטינג למשדרים המיוחדים בליל הבחירות בארה"ב: ערוץ 14 במקום הראשון, יותר מכפול מערוץ 12
ממש ניתוח מבריקכרמל ניוז: מעיון במפה, כמעט כל המדינות שהאריס ניצחה בהן הן מדינות שאין חובה בהן להציג ת''ז בבחירות
במילים אחרות טראמפ היה אמור לנצח ב2020 אבל הדמוקרטים זייפו בשיא של כל הזמנים.נראה שטראמפ לא יעבור אפילו את מספר הקולות שהיא קיבל ב 2020 ובטח לא ישבור את השיא של ביידן עם 81 מיליון קולות שיא כל הזמנים
זה לא אדם אחד זה הרבה אנשים אתה מחפש מישהו צפציפי?
לדעתי הקמפיין שם מתנהל בצורה אחרת.
בכל אופן, יש פה רשימה של כמה בעלי תפקידים:
צפה בקובץ המצורף 1815123
במדינה עם מושל רפובליקני - המושל. רלוונטי לג'ורג'יה ונבאדה.
לפי מה שהבנתי הם עבדו על יום הבחירות כבר שנהמצאתי שתי שמות שהם לכאורה ניהלו את צוות הקמפין
Susie Wiles, Chris LaCivita
מותר לי לשאול למאי נפק"מ?לפי מה שהבנתי הם עבדו על יום הבחירות כבר שנה
בפרט על החלק המשפטי והשמירה מנסיונות הונאה
יש מישהו שהשם הפרטי שלו הוא ריצ'רד ואת שם משפחתו אני לא זוכר שהוא ניהל את הפרוייקט הזה
לספוקי לסקרנותאמותר לי לשאול למאי נפק"מ?
אתה בטוח? לא ראיתי את השם הזהיש מישהו שהשם הפרטי שלו הוא ריצ'רד ואת שם משפחתו אני לא זוכר שהוא ניהל את הפרוייקט הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: