ההימור שלכם | מי ינצח את הבחירות בארה"ב?

• סה"כ מצביעים
    679
  • הסקר נסגר .

ד. פריד

משתמש מקצוען
׳וושינגטון פוסט׳: ב-24 השעות האחרונות הקמפיין של האריס דפק על 807 אלף דלתות מצביעים בפנסילבניה, ביצע 940 אלף שיחות למצביעים בוויסקונסין וביצע 721 אלף שיחות למצביעים במישיגן. מספרים שממחישים את המאמצים האדירים שמשקיע הקמפיין במדינות המתנדנדות.
לתשומת לב מוסדות קבר רחל ובוני עולם.

בשמחות!

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני לא יודע אבל יש לי חשש שחלק מהסוקרים נותנים סיכוים גבוהים לטראמפ כדי להוציא את המצביעים המתלבטים מהדמוקרטים להצביע לקמאלה מה אומרים?

יהודי חם

משתמש מקצוען
אני לא יודע אבל יש לי חשש שחלק מהסוקרים נותנים סיכוים גבוהים לטראמפ כדי להוציא את המצביעים המתלבטים מהדמוקרטים להצביע לקמאלה מה אומרים?
שזה הפוך על הפוך על הפוך...........על הפוך.......... על...

זה מדרבן את הרפובליקנים הספקנים
ומייאש את הדמוקרטים הספקנים

ואח"כ בחזרה.....

אליז

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עכשיו זה השלב שבו יוצרים הרגשה של ניצחון ע"י סחף מדומה.

בשמחות!

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שזה הפוך על הפוך על הפוך...........על הפוך.......... על...

זה מדרבן את הרפובליקנים הספקנים
ומייאש את הדמוקרטים הספקנים

ואח"כ בחזרה.....
עכשיו זה השלב שבו יוצרים הרגשה של ניצחון ע"י סחף מדומה.
לדעתי זה כן עובד ככה כשיש תחזיות שהמועמד הפחות מועדף עליך ינצח יותר סיכוי שיצא לבחור מאשר כשהוא מרגיש שהמועמד שלך ינצח

פיקסל פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לדעתי זה כן עובד ככה כשיש תחזיות שהמועמד הפחות מועדף עליך ינצח יותר סיכוי שיצא לבחור מאשר כשהוא מרגיש שהמועמד שלך ינצח
הכל שטויות, גם ככה הדמוקרטים עושים כל מה שהם רוצים.

Ruchele

משתמש רשום
אגב, למי שחשש שהסוקרים מביאים בחשבון את נתוני מצביעי טראמפ שלא מצהירים על כך במפורש – היום ציין הסוקר של הניו יורק טיימס שקיים פער של 16% בין רפובליקנים לדמוקרטים בהיענות לסקר, ואין להם דרך לשקלל את זה.
הדבר ידוע שבבחירות האחרונות היה הטיה חזקה בסקרים נגד טראמפ (לא משנה מה הסיבה)
הספק הוא אם הסקרים תיקנו את עצמם
אבל אם הסוקר מודה שהבעיה מבחינתו עדיין קיימת אז ברור שגם עכשיו יש הטיה נגדו.
בהתאם לכך ההימור שלי טראמפ מנצח בגדול

העקשן מנצח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מהמר על האריס, מקסימום אני אתאכזב לטובה....
יפה. רעיון נחמד.

רק תתקן את הניסוח. אתה לא 'מהמר' על האריס, אתה מבצע תרגילים פסיכולוגיים/התנהגותיים שאתה חושב שיגרמו לך להרגיש בעתיד יותר טוב. לא כך?

מגיד עתידות

משתמש פעיל
ממש לא !
יש תסכול עמוק באתרים הדמוקרטים מכל סקר שנותן יתרון לטראמפ,
והם מתרצים אלף תירוצים, הטיעון המרכזי שלהם סקרים טובים לטראמפ יתנו כר פורה לקונספרציות שלו שגנבו אותו,

נכון מאוד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מילא אם הרפובליקנים יצליחו גם הם לגנוב/לזייף באותו כמויות של הדמוקרטים , אז אפשר לדון מי ינצח
אבל היות שאין כך פני הדברים, אז איך אפשר בכלל לחזות את תוצאות הבחירות...

מטמון אומנות

משתמש מקצוען
ההימור שלי הוא על האריס.
הרי גם בבחירות הקודמות בהם טראמפ ניצח היה לו פחות מצביעים, ונצחונו בא רק בעקבות האלקטורים.
הסיכויים שלו לשחזר שוב את המהלך הזה שואף לאפס לפי סטטיסטיקת הפעמים שזה קרה בהיסטוריה של ארה"ב.
ולא סביר שבמערכת הבחירות הנוכחית שבאה אחרי ארוע הפריצה לקפיטול הוא יצליח להביס את היריב באמצעות מספר קולות גבוה יותר.

עליבאבא

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
הערבים נוהרים לקלפיות, להזכירכם..
מילא אם הרפובליקנים יצליחו גם הם לגנוב/לזייף באותו כמויות של הדמוקרטים , אז אפשר לדון מי ינצח
אבל היות שאין כך פני הדברים, אז איך אפשר בכלל לחזות את תוצאות הבחירות...
מנין לך שהדמוקרטים מזייפים יותר? אם כל כך קל לזייף - למה שהרפובליקנים לא ישתמשו גם בפרצה הזאת? אדרבה, אלו שטהרת הדמוקרטיה על גרונם נמצאים דווקא בצד הכחול... דווקא יש לי השערה שהתמיכה הרפובליקנית בהצבעה מוקדמת יכולה להקל גם על הזיופים.
מערכת הבחירות הנוכחית שבאה אחרי ארוע הפריצה לקפיטול
מי בכלל זוכר את זה??? אולי הייתה עכשיו עוד פריצה שלא שמענו עליה?

מטמון אומנות

משתמש מקצוען
מי בכלל זוכר את זה??? אולי הייתה עכשיו עוד פריצה שלא שמענו עליה?
גם אם זה לא נמצא על סדר היום.
זה גרם לבכירים רפובליקנים וכן ולמצביעים רפובליקנים מבוגרים ומיושבים שראו בניסיון הפריצה אנרכיה לכל דבר וענין, שלא לתמוך בו. דבר שוודאי יתורגם לשטח.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה