חרישניק בהווה
משתמש פעיל
אם רק היה לי קצת כסף, הייתי משקיע על טראמפלכל הכול כך בטוחים, אני רק שאלה: כמה כסף הייתם שמים על התוצאה? ואל תענו לי חמש שקל.
הנצחון שלו נראה כעת וודאי
אם רק היה לי קצת כסף, הייתי משקיע על טראמפלכל הכול כך בטוחים, אני רק שאלה: כמה כסף הייתם שמים על התוצאה? ואל תענו לי חמש שקל.
את הדירה שלך בחריש היית שם?אם רק היה לי קצת כסף, הייתי משקיע על טראמפ
על סמך מה אתה כותב את זה?אם רק היה לי קצת כסף, הייתי משקיע על טראמפ
זה האתר של נייט סילבר (חסום בנטפרי, אם פתוח לך תעלה צילו"מ)תודה
יש מישהו שמעלה קבוע את נייט סילבר?
זה האתר של נייט סילבר (חסום בנטפרי, אם פתוח לך תעלה צילו"מ)
לא פתוח לי .לכן אני מבקש ממי שיכול להעלותSilver Bulletin | Nate Silver | Substack
Essays and analysis about elections, media, sports, poker, and all the other things I care about. Click to read Silver Bulletin, a Substack publication with hundreds of thousands of subscribers.www.natesilver.net
נעשה את זה מסודר..תלוי באיזו מדינה.
בגדול, למיטב זכרוני האקשן כנראה יתחיל בסביבות 3-4 לפנות בוקר.
לגבי תוצאות סופיות, מאוד תלוי במספרים.
על סמך שאמרת שאתה בטוחעל סמך מה אתה כותב את זה?
קודם כל נתחיל מזה שהסקרים כולם לטובתו (במינימום כמעט כולם..)על סמך מה אתה כותב את זה?
איפה אמרתי את זה?על סמך שאמרת שאתה בטוח
בשונה משוק המניות אין כאן מגבלה למספר המניותזה מזכיר לי את : מה יש יותר ירידות או עליות
**מהו פולימרקט (Polymarket)?**
פולימרקט הוא שוק התחזיות הגדול בעולם, המאפשר לכם להישאר מעודכנים ולהרוויח מהידע שלכם באמצעות הימורים על אירועים עתידיים במגוון נושאים.
מחקרים מראים כי שוקי תחזיות מדויקים לעתים קרובות יותר מפרשנים, מכיוון שהם משלבים חדשות, סקרים ודעות מומחים לכדי ערך יחיד המייצג את השקפת השוק על סיכויי התרחשותו של אירוע. השווקים שלנו משקפים *הסתברויות מדויקות, חסרות הטיה ובזמן אמת* עבור האירועים החשובים ביותר עבורכם. השווקים מחפשים אמת.
**סקירה מהירה**
* בפולימרקט, אתם יכולים **לקנות ולמכור מניות** המייצגות תוצאות אירועים עתידיים (למשל, "האם טיקטוק ייאסר בארה"ב השנה?")
* מניות בתוצאות אירועים **תמיד מתומחרות** בין 0.00$ ל-1.00$ **USDC** (סטייבלקוין מגובה דולר), וכל צמד של תוצאות אירועים (כלומר כל צמד מניות "כן" + "לא") מגובה במלואו על ידי 1.00$ USDC.
* מניות נוצרות כאשר **צדדים מנוגדים מגיעים להסכמה על הסיכויים**, כך שסכום מה שכל צד מוכן לשלם שווה ל-1.00$.
* המניות המייצגות את *התוצאה הסופית הנכונה* נפדות תמורת 1.00$ USDC כל אחת בעת **סגירת השוק**.
* בניגוד לבתי הימורים, אינכם מהמרים נגד "הבית" – הצד השני לכל עסקה הוא משתמש אחר בפולימרקט. לכן:
* ניתן למכור מניות לפני שתוצאת האירוע ידועה_ (למשל, כדי לנעול רווחים או לצמצם הפסדים)
* *אין "בית" שיכול לחסום אתכם בגלל שאתם מרוויחים יותר מדי*
נעשה את זה מסודר..
בין 1 ל-2 בלילה יתחילו להגיע טיפין טיפין תוצאות לא מעניינות (אלא אם יהיו דרמטיות מאוד) ממדינות כמו קונטוקי ואינדיאנה.
ב-2 בלילה סגירת הקלפיות בג'ורג'יה, לוקח זמן לדעתי עד שהתוצאות מתחילות לזרום.
ב-3 בלילה יתחיל האקשן, לאחר סגירת הקלפיות בצפון קרוליינה (ב: 2:30) ובמדינות נוספות. וכן סגירת הקלפיות בפנסליבניה ובמישיגן (ב-3)
ב-4 בלילה כבר אמורים להגיע מסות גדולות מכל המדינות שגמרו להצביע, ובשעה זו ההצבעה מסתיימת בויסקונסין ואריזונה.
אין לי דירה בחריש, וגם אם היה לא הייתי שם אותה על הסיכוי הקטן, אבל יכול להיות שהייתי משקיע כעת אלפי ש"ח על התוצאה (בלי להכנס לשאלה ההלכתית..)את הדירה שלך בחריש היית שם?
הימורים?האם יש אתרי הימורים מי ינצח בבחירות שפתוח בנטפרי?
יש דף מידע ב rcp עם כל אתרי ההימורים כולל גרףהאם יש אתרי הימורים מי ינצח בבחירות שפתוח בנטפרי?
ב1 בלילה נקבל תוצאות מ3 מדינות ורמונט אינדיאנה וקנטקי התוצאות לא יפתיעונעשה את זה מסודר..
בין 1 ל-2 בלילה יתחילו להגיע טיפין טיפין תוצאות לא מעניינות (אלא אם יהיו דרמטיות מאוד) ממדינות כמו קונטוקי ואינדיאנה.
ב-2 בלילה סגירת הקלפיות בג'ורג'יה, לוקח זמן לדעתי עד שהתוצאות מתחילות לזרום.
ב-3 בלילה יתחיל האקשן, לאחר סגירת הקלפיות בצפון קרוליינה (ב: 2:30) ובמדינות נוספות. וכן סגירת הקלפיות בפנסליבניה ובמישיגן (ב-3)
ב-4 בלילה כבר אמורים להגיע מסות גדולות מכל המדינות שגמרו להצביע, ובשעה זו ההצבעה מסתיימת בויסקונסין ואריזונה.
אתם מדברים על הלילה שבין שלישי לרביעי שעון חוף מזרחי?ב1 בלילה נקבל תוצאות מ3 מדינות ורמונט אינדיאנה וקנטקי התוצאות לא יפתיעו
ב2 יתחיל זרם מדינות בעיקר מהדרום בראשם וירג'ינה שתיתן אינדקציה מסויימת
שיעלו את טראמפ באלקטורים בהמשך השעה נקבל כבר את פלורידה אוהיו וג'ורג'יה
ב3 מישיגן ופנסליבניה יופיעו על ראש שמחתנו זה השלב שהבנו ב16 שטראמפ בתמונה חזק
ב4 הפרס הגדול של הרפובליקנים טקסס תופיע ביחד עם אריזונה ועוד ב4-30 ניו יורק וניו גרז'י יקפיצו את האריס
ב5 קליפורניה הענקית ונבאדה
ב7 אלסקה והוואי
בשלב זה כבר נדע באופן מסויים כיוונים ברורים
הוא דיבר על הלילה הזה לפי שעון ישראלאתם מדברים על הלילה שבין שלישי לרביעי שעון חוף מזרחי?
תודההוא דיבר על הלילה הזה לפי שעון ישראל
אמנם כאן לא האשכול לדון בדבר זה אבל הדבר הוא מאוד פשוט כיון ש 99.99% של הדברים שקורים לא יודעים עליהם מראש לדעת מה לחפש ורק אחרי שהם קורים אפשר לחפש אותם
אפשר לחפש דונאלד טראמפ נשיא תשפה או קמלה האריס תפסיד תשפהחיפשתי ולא מצאתי משהו מעניין (יש כמה פעמים שטראמפ מוזכר, האריס מוזכרת וכו' לא ליד השני...)
אם תרצה תוכל לרשום הרבה מילים עם רווחים ואני יחפש (כשאתה כותב 2 מילים כגון צפון קרוליינה תכתוב צפונקרוליינה)
אגב. אני לא מאמין בזה, רק דברים מידי בולטים (ע"פ ההסתברות זה אמור לעבוד בכל ספר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: